Man gaat dood aan kanker en heeft nog maar een paar uur – dan haast zijn vriend zich om laatste wens te vervullen
Connect with us

Lifestyle

Man gaat dood aan kanker en heeft nog maar een paar uur – dan haast zijn vriend zich om laatste wens te vervullen

Jon Stanley uit South Bend, Indiana in de Verenigde Staten was erg ziek. Lang had hij gevochten tegen long- en hersenkanker. Het was zwaar geweest voor hem. De dokters hadden alles geprobeerd wat ze konden om Jon, een veteraan, te helpen. Maar het lukte niet.

Uiteindelijk kon Jon niets meer, en kreeg zuurstofbuisjes om hem te helpen ademen. Jons familie bracht hem naar huis om zijn laatste dagen omringd door zijn geliefden te leven.

Jon was altijd een motorfanaat geweest. Toen zijn vriend David Thompson langskwam om hem te zien, zag hij gelijk dat Jon niet lang meer te leven had.

Maar zelfs hoewel hij niet kon praten, kon David achter de laatste wens van Jon komen.

En hij kwam gelijk in actie. David zocht snel contact met een lokale motorclub via social media – en vroeg of iemand kon helpen om de laatste wens van Jon in vervulling te laten gaan.

In slechts een paar dagen, antwoordden er meer dan 200 mensen – en kwamen er meer dan 100 bikers naar het huis van Jon om hem te verrassen, terwijl ze hun motoren lieten brullen zodat hij dat geliefde geluid kon horen en voelen, voor de laatste keer.

Het was altijd een favoriet ding van Jon geweest.

Vanuit zijn raam hoorde Jon ineens het geluid van de motoren. Hij verzamelde al zijn kracht en met hulp van anderen, kon hij zelfs even naar buiten om zijn bezoekers te begroeten – de meerderheid onbekenden die hij nog nooit had ontmoet.

Jon werd zelfs in een zijspan gezet – en reed met zijn vrouw een laatste rit.

¨We hebben allemaal gehuild. Het voelde alsof we deze man zijn laatste beetje vrijheid gaven,¨ vertelde een van de organisatoren aan Inside Edition.

Een paar uur na de geweldige ervaring, overleed Jon in de armen van zijn vrouw.

Kijk meer over hoe Jon door volslagen onbekenden werd geholpen zijn laatste wens in vervulling te laten gaan in de video hieronder:

Wat een geweldig en lief initiatief door deze onbekenden! Deel dit hartverwarmende verhaal met al je vrienden en familie.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending