Man gooit knuffel van dochter weg en laat haar achter. Bekijk het emotionele einde van deze video.
Connect with us

Nieuws

Man gooit knuffel van dochter weg en laat haar achter. Bekijk het emotionele einde van deze video.

De vader gooit de knuffel van zijn dochter weg in het bos, stapt in de auto en rijdt weg zonder de knuffel en zijn dochter. De video waarover we spreken is al meer dan achtendertig miljoen keer bekeken, en het einde van de clip heeft al veel mensen diep geraakt.

De kerstdagen zijn weer om de hoek. Het is niet ongewoon dat gezinnen tijdens de Kerst besluiten om een puppy of een ander huisdier in huis te nemen of als cadeau te geven.

Levende dieren zijn daarentegen een erg slecht cadeau om te geven tijdens de Kerst. Vooral als je het geeft aan iemand die nog nooit eerder een huisdier heeft gehad. Mensen komen er dan achter dat veel van deze “cadeaus” toch meer verantwoordelijk met zich meebrengen dan ze eigenlijk hadden verwacht. De dieren worden weer teruggebracht naar een asiel of ergens achtergelaten.

Dit laatste probleem wilde de film maker Zsófia Zsemberi in de desbetreffende video aankaarten. De film heet “Cadeau” en is gemaakt om meer mensen te laten nadenken over hoe naar het wel niet moet voelen om achtergelaten te worden door je familie.


“Deze korte film is ons cadeau aan elke levend wezen op deze planeet, we hopen dat je er van geniet en dat het verschil maakt”, schrijft de film maker.”

De korte film begint met een gelukkige familie die aan het lachen, spelen en lol hebben samen met het jongste kind.

Op een gegeven moment is het spelen over. Het kind wil echter blijven spelen en aandacht hebben. De ouders willen geen tijd meer aan haar besteden. Het kind begint op een negatieve manier aandacht te vragen aan haar ouders.

Op een gegeven moment zijn de ouders het zat. Het is een duidelijke maar vooral erg sterke allegorie die de getalenteerde filmmaker schetst met zijn film.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Het einde van de korte film bracht echt ons hart. Dus wees gewaarschuwd! Je zal zien dat het een krachtige boodschap heeft over het achterlaten van dieren. Vergeet deze belangrijke boodschap niet met je vrienden en familie op Facebook te delen!


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending