Man gooit knuffel van dochter weg en laat haar achter. Bekijk het emotionele einde van deze video.
Connect with us

Meest bekeken

Man gooit knuffel van dochter weg en laat haar achter. Bekijk het emotionele einde van deze video.

De vader gooit de knuffel van zijn dochter weg in het bos, stapt in de auto en rijdt weg zonder de knuffel en zijn dochter. De video waarover we spreken is al meer dan achtendertig miljoen keer bekeken, en het einde van de clip heeft al veel mensen diep geraakt.

De kerstdagen zijn weer om de hoek. Het is niet ongewoon dat gezinnen tijdens de Kerst besluiten om een puppy of een ander huisdier in huis te nemen of als cadeau te geven.

Levende dieren zijn daarentegen een erg slecht cadeau om te geven tijdens de Kerst. Vooral als je het geeft aan iemand die nog nooit eerder een huisdier heeft gehad. Mensen komen er dan achter dat veel van deze “cadeaus” toch meer verantwoordelijk met zich meebrengen dan ze eigenlijk hadden verwacht. De dieren worden weer teruggebracht naar een asiel of ergens achtergelaten.

Dit laatste probleem wilde de film maker Zsófia Zsemberi in de desbetreffende video aankaarten. De film heet “Cadeau” en is gemaakt om meer mensen te laten nadenken over hoe naar het wel niet moet voelen om achtergelaten te worden door je familie.

“Deze korte film is ons cadeau aan elke levend wezen op deze planeet, we hopen dat je er van geniet en dat het verschil maakt”, schrijft de film maker.”

De korte film begint met een gelukkige familie die aan het lachen, spelen en lol hebben samen met het jongste kind.

Op een gegeven moment is het spelen over. Het kind wil echter blijven spelen en aandacht hebben. De ouders willen geen tijd meer aan haar besteden. Het kind begint op een negatieve manier aandacht te vragen aan haar ouders.

Op een gegeven moment zijn de ouders het zat. Het is een duidelijke maar vooral erg sterke allegorie die de getalenteerde filmmaker schetst met zijn film.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Het einde van de korte film bracht echt ons hart. Dus wees gewaarschuwd! Je zal zien dat het een krachtige boodschap heeft over het achterlaten van dieren. Vergeet deze belangrijke boodschap niet met je vrienden en familie op Facebook te delen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending