Man hoort vreemd geluid onder motorkap. Als hij eronder kijkt is hij verrast.
Connect with us

Nieuws

Man hoort vreemd geluid onder motorkap. Als hij eronder kijkt is hij verrast.

Misschien weet je wel van de oude tekenfilms dat eekhoorns hun eten begraven. De eekhoorn is een echte boombewoner, maar ook op de bosbodem is hij goed thuis.

Hij begraaft zijn eten voor koude tijden en vindt het terug dankzij zijn reukvermogen. Hij houdt geen echte winterslaap. De winter brengt hij door in zijn nest.

Eekhoorns leven alleen en hebben een eigen leefgebied waarbinnen voedsel wordt gezocht. Deze territoria kunnen elkaar overlappen. De territoria van mannetjes zijn groter dan die van vrouwtjes.

De eekhoorn uit dit verhaal had wel een bijzonder plek gevonden om zijn eten te verstoppen voor later. Toen de baas van Gabe Awrey op zijn werk aankwam, vertelde hij hem dat de auto vreemde geluiden aan het maken was bij de motor.

Ze besloten om die reden een kijkje te nemen onder de motorkap. Wat ze daar aantroffen hadden ze niet verwacht. Ze vonden daar namelijk meer dan twintig kilogram aan dennenappels.

Remember to check your engine bays this time of year! The squirrels are sneaky. This was my friends car today!

Publiée par Gabe Awrey sur Vendredi 11 mai 2018

“Letterlijk elke vrij ruimte onder de motorkap was volledig gevuld met dennenappels” vertelde Gabe aan The Dodo.

Het duurde meer dan drie kwartier om de auto schoon te maken. Na al het schoonmaken van de motor, bleken er ook nog dennenappels te zitten in de wielen.

De baas van Gabe is niet de enige die dit heeft meegemaakt. Andere mensen hebben, zoals hieronder te zien, hetzelfde meegemaakt.

Publiée par Colleen Crannell sur Mercredi 16 mai 2018

Publiée par Susan Bryant sur Mardi 15 mai 2018

Da arme eekhoorn moet helaas opnieuw beginnen met zijn reservevoorraad opbouwen. Hopelijk doet het dier dit keer op een plek dat niet kan wegrijden.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man’s neus afgesneden vanwege overspel met gehuwde vrouw

Vijf mensen zijn gearresteerd voor hun betrokkenheid bij het afsnijden van de neus van een man die seks zou hebben gehad met een getrouwde vrouw.

Het incident vond plaats in Rajasthan, India, en de foto’s gingen snel viraal.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als Hamid, zou in januari met het getrouwde stel zijn uitgegaan. Hij zou op 18 maart zijn ontvoerd door de familie van de vrouw.

Indiase media schreven deze week op sociale media dat de daders landbouwmachines gebruikten om de neus van de man af te snijden en plaatsten de video online.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man moet week in ziekenhuis doorbrengen na plaatsing gevaarlijk object in achterwerk

In de categorie zelfbevrediging doen mensen de gekste dingen om waar voor hun geld te krijgen. Een 47-jarige Nepalees kan dat nu wel begrijpen. In dronken toestand besluit hij een glas in zijn anus te stoppen.

klem

Glaswerk tussen je heupen klemmen is een kunst op zich. Wat als het bijvoorbeeld kapot gaat? Nepalezen hebben hier niet aan gedacht. Toen hij zijn hoogtepunt bereikte, kon hij het glas niet meer verwijderen. Volgens het Journal of the Nepal Medical Association zat het glas meer dan twee dagen vast, waardoor hij moeilijk naar het toilet kon gaan.

In het ziekenhuis is het vreemde lichaam diep in de darmen doorgedrongen en het is niet eenvoudig om het te verwijderen. Het wordt uiteindelijk afgevoerd via een drainagesysteem dat door het bassin loopt. De Nepalezen brachten meer dan een week door met herstellen in het ziekenhuis na de zware operatie.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Hartverscheurend: brandweerman treft zijn ‘prachtige’ dochter dood aan in autowrak tijdens oproep

Het is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener: aankomen op de plaats van een ongeval en iemand ontmoeten van wie je houdt.

Dit is echter precies de tragische situatie waarin Adrian Smith zich bevond. De 47-jarige brandweerman werd opgeroepen na een auto-ongeluk, waar hij zijn 21-jarige dochter Ella Brooke Smith aantrof.

Volgens de Daily Mirror namen de vader en dochter eerder op de dag afscheid in Ella voordat ze naar de kust vertrokken.

Adrian was al op weg naar zijn werk met zijn collega-brandweerlieden toen hij later die dag werd gebeld over een ongeval met meerdere voertuigen dat brand had veroorzaakt.

Bij het ongeval kwamen drie auto’s met elkaar in botsing in Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales. Als Adrian op de plaats van het ongeval aankomt, realiseert hij zich dat zijn dochter er ook bij betrokken was.

Ella, die werd opgeleid tot verpleegster, stierf ter plaatse, aldus de politie. Drie anderen raakten ernstig gewond.

Adrian plaatste een foto op sociale media waarop hij danst met de jonge Ella tijdens een familiereünie:

“We zijn er kapot van door het verlies van onze geliefde Ella. Ze was een zeer liefhebbende en zorgzame dochter, zus en kleindochter.”

“Ze was een mooie meid en zal door iedereen gemist worden. We willen iedereen bedanken voor hun steun in deze verschrikkelijke tijd. Omdat we om Ella rouwen, betekent dat zoveel voor de hele familie.”

“Nachtmerrie”

Een vriend van Ella’s familie zei: “Je kunt je niet voorstellen hoe Adrian zich voelde. Erachter komen dat je kind een slachtoffer is, is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener.”

“Ze zijn zo’n geweldige familie. Ella is altijd vol energie en haar hele toekomst ligt voor haar.”

Rust zacht Ella. Een mooie, jonge ziel sterft een wreed leven.

We missen Adrian en de rest van Ella’s familie. Als je het leuk vindt, kun je dit artikel doorsturen om je respect te tonen.

Doorgaan met lezen

Trending