Man laat ouders 6 maanden geloven dat hij overleden is, om vervolgens te bellen: ‘Grapje!’
Connect with us

Nieuws

Man laat ouders 6 maanden geloven dat hij overleden is, om vervolgens te bellen: ‘Grapje!’

Een ongelofelijk verhaal uit Nieuw-Zeeland heeft recentelijk het Britse LadBible beroerd, waarin een zoon zijn ouders maar liefst zes maanden in de overtuiging liet dat hij was overleden. Callum, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, deelde zijn opmerkelijke verhaal tijdens een verschijning in de ‘New Zealand ZM Radio Show’.


Het ongelooflijke verloop van gebeurtenissen begon met een hevige ruzie tussen zijn zus en zijn ouders. Callum onthulde: “Mijn zussen hadden een uiterst gespannen relatie met mijn ouders en ze botsten vaak met elkaar. Ik woonde destijds in Wellington, terwijl zij in Christchurch verbleven. Op een dag belde mijn oudere zus mijn ouders en deelde mee dat ik niet langer in leven was.” Volgens haar was ze zelfs al naar zijn begrafenis geweest, een absoluut ongelooflijk verhaal. De beelden en vertaling van dit verhaal kun je in de volgende alinea lezen.

Het onwerkelijke scenario waarin ouders zes maanden lang geloofden dat hun zoon was overleden
Hoe is het zover gekomen? Callum legde uit: “Ik had het erg druk met mijn eigen leven en werk, en op een gegeven moment besloot ik mijn ouders te bellen. Toen mijn moeder de telefoon opnam en besefte dat ik nog leefde, barstte ze in tranen uit. Mijn vader was sprakeloos en begreep er niets van.

Ze hebben weliswaar andere familieleden gebeld om te verifiëren of zij iets hadden gehoord, maar verder hebben ze geen actie ondernomen. Ze leken gewoon te aanvaarden dat hun zoon niet meer onder ons was. Mijn zussen hadden mijn ouders zelfs verteld dat ik op straat was vermoord. Inmiddels hebben mijn ouders dit allemaal verwerkt en zijn ze opgelucht dat ik nog leef, maar het contact met mijn zussen is volledig verbroken.” Het is duidelijk dat de relatie tussen deze ouders en hun kinderen verre van harmonieus was. Desalniettemin blijft dit een verbluffend en ongelooflijk verhaal.

Het verhaal van Callum uit Nieuw-Zeeland heeft wereldwijd de aandacht getrokken vanwege zijn schokkende wendingen. Wat begon als een ernstige familieruzie, ontaardde in een onvoorstelbaar scenario waarbij ouders geloofden dat hun eigen zoon was overleden. Hoe kon een situatie als deze zich ontwikkelen en wat waren de gevolgen voor alle betrokkenen?

De bizarre reeks gebeurtenissen begon met de gespannen relatie tussen Callum’s zussen en hun ouders. Ruzies waren aan de orde van de dag en de familieleden leken voortdurend met elkaar in conflict te zijn. Callum zelf woonde op dat moment in Wellington, terwijl zijn ouders hun thuisbasis hadden in Christchurch. Het was tijdens een van deze verhitte ruzies dat Callum’s oudere zus besloot om een wel heel extreme leugen te vertellen: ze belde hun ouders op en beweerde dat Callum niet meer in leven was.


De impact van deze schokkende mededeling was verwoestend voor Callum’s ouders. Ze werden geconfronteerd met het hartverscheurende nieuws dat hun zoon was overleden, en hun wereld stortte in. De zus van Callum ging zelfs zo ver dat ze beweerde zijn begrafenis te hebben bijgewoond, wat het verhaal nog ongelooflijker maakte. Ondanks hun verdriet en ongeloof deden de ouders echter opmerkelijk genoeg weinig om de waarheid te achterhalen. Ze leken zich te hebben neergelegd bij het idee dat hun geliefde zoon er niet meer was en namen geen verdere stappen om de situatie te verifiëren.

Callum, die zich ondertussen onbewust was van het schokkende bedrog, ging door met zijn eigen leven en werk. Zijn ouders bleven in de veronderstelling dat hij was overleden, zonder te weten dat hij veilig en wel elders verbleef. Het duurde maar liefst zes maanden voordat Callum besloot om contact op te nemen met zijn ouders. Op een dag belde hij zijn moeder, en haar reactie was overweldigend. Toen ze zijn stem hoorde en besefte dat hij nog in leven was, brak ze in tranen uit van opluchting en verbazing.

De vader van Callum was al even verbaasd en had talloze vragen over wat er precies was gebeurd. Het was op dat moment dat de schokkende waarheid aan het licht kwam: Callum was nooit overleden, zijn zus had een ongelooflijke leugen verteld, en zijn ouders hadden deze leugen zes maanden lang geloofd. Het was een situatie die elke verbeelding tartte en diep ingrijpende gevolgen had voor alle betrokkenen.

Na de onthulling van Callum was het begrijpelijk dat zijn ouders met een mix van emoties werden overspoeld. Aan de ene kant waren ze opgelucht en dolblij dat hun zoon nog leefde, maar aan de andere kant waren ze geschokt en verbijsterd door de bizarre wending van de gebeurtenissen. Ze realiseerden zich dat ze hun eigen zoon zes maanden lang onterecht hadden betreurd en dat hun relatie met hun andere kinderen, vooral de zus die de leugen had verspreid, ernstig was beschadigd.

De gevolgen van deze uitzonderlijke gebeurtenissen hebben diepe sporen nagelaten in de familie van Callum. Hoewel zijn ouders uiteindelijk de waarheid ontdekten en verheugd waren dat hij nog in leven was, was de schade aan het gezinsverband onherstelbaar. De breuk tussen de ouders en de dochters, vooral de oudere zus, was definitief. De eens zo hechte familie werd verscheurd door deze bizarre leugen, en de emotionele wonden zouden langdurig blijven.

Dit buitengewone verhaal uit Nieuw-Zeeland dient als een schrijnend voorbeeld van hoe ruzies en conflicten binnen families kunnen escaleren tot ongekende proporties. Het legt de verwoestende impact bloot die leugens en bedrog kunnen hebben op de relaties tussen geliefden en hoe cruciaal eerlijke communicatie is binnen elke familie.

Hoewel Callum’s ouders hun zoon weer in hun armen konden sluiten, zullen ze nooit vergeten hoe ze zes maanden lang geloofden dat hij was overleden, en hoe een enkele leugen hun leven voor altijd veranderde. Het blijft een verhaal dat de verbeelding te boven gaat en een blijvende les biedt over de kracht van waarheid en de fragiliteit van menselijke relaties.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound – FVHZM


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

Nieuws

Meteoroloog waarschuwt iedereen die vanmiddag naar buiten gaat

We hebben er lang op moeten wachten, maar de komende dagen krijgen we heerlijk zomers weer. En dat is natuurlijk prettig, al is de zonkracht zo hoog dat je al binnen een kwartier kunt verbranden. Het advies van meteoroloog Jordi Huirne: blijf binnen tussen 12 en 15 uur.

Krachtige zon

Met name in de kustgebieden wordt het behoorlijk zonnig. Zoals je weet is te lang zonnen erg schadelijk en als je een lichte huid heb, is het oppassen geblazen.
Maar ook als jouw huid niet snel verbrandt, kan te veel uv-straling ervoor zorgen dat je huid beschadigd raakt. Dat heeft dan weer snellere huidveroudering tot gevolg. Veel mensen weten het niet, maar in de maand juni is de zon het meest krachtig.

Goed insmeren

Rondom de langste dag van het jaar wordt binnen no-time een uv-index van 7 gehaald. Dat is ook aan de orde in de komende dagen.
Er gaat een waarschuwing uit naar iedereen die naar buiten gaan. Smeer jezelf goed in. Wanneer je verbrandt, merk je dat vaak niet direct. Pas na enkele uren word je huid rood en dan ben je al te laat. Insmeren dien je elke 2 uur te doen.
Extra gevaarlijk is dat onze huid na het sombere voorjaar nog niet gewend is aan de hoge zonkracht. Als je de zon ingaat maakt de huid melanine aan. De huid wordt donkerder en dit pigment beschermt je beter tegen uv-licht. Deze natuurlijke bescherming is bij veel mensen nog niet aanwezig.


Bewolking extra gevaarlijk

Je zou het wellicht niet zgegen, maar wanneer er stapelwolken verschijnen tijdens een zonnige dag gaat het verbranden nog sneller dan bij een heldere hemel.
Hoe dat kan? UV-straling van de zon weerkaatst dan ook via de wolken richting je huid. En dus is de uv-straling nog een stuk hoger. Oppassen dus!Doorgaan met lezen

Nieuws

Lees verder: “Ik bezocht mijn zwangere zus en zag hoe haar man haar behandelde.”

Toen ik aankwam bij het huis van mijn zus Lily, die zich in de laatste maand van haar zwangerschap bevond, verwachtte ik een vredige en liefdevolle omgeving.

In plaats daarvan werd ik geconfronteerd met een scène die meer leek op een slecht geregeld huishouden waarin de rollen verstoord waren. Lily, normaal zo energiek en levendig, leek de energie uit haar lichaam gezogen te zijn.

Ze worstelde met huishoudelijke taken, terwijl haar man, Mark, zichzelf comfortabel had gemaakt op de bank, volledig opgaand in zijn videogames. Dit schokkende contrast tussen Lily’s conditie en Mark’s onverschilligheid zette de toon voor mijn missie tijdens dit bezoek.

Realiteit

De dagen die volgden waren een openbaring van Lily’s dagelijkse realiteit. Zij nam niet alleen de volledige verantwoordelijkheid voor het huishouden, maar deed dit ook terwijl ze negen maanden zwanger was.

Haar takenlijst leek oneindig: koken, schoonmaken, wassen en de voorbereidingen treffen voor de baby. Al deze inspanningen werden door Mark genegeerd of geminimaliseerd, die zijn dagen leek door te brengen zonder enige erkentelijkheid voor het harde werk van zijn vrouw.

Uitdaging

Geïrriteerd door de oneerlijkheid, besloot ik Mark een lesje te leren over verantwoordelijkheid en empathie.

Ik daagde hem uit om slechts één dag alle taken van Lily over te nemen, met de inzet dat ik, als hij slaagde, voor altijd zijn persoonlijke assistent zou worden. Echter, als hij faalde, zou hij moeten leren zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot en aanstaande vader serieus te nemen.

Watermeloen

Om de ervaring realistischer te maken, bedacht ik een unieke zwangerschapssimulator met behulp van een watermeloen. Deze watermeloen werd strategisch vastgebonden rond Marks middel om het gewicht en de omvang van een zwangere buik na te bootsen.

Met deze geïmproviseerde ‘buik’ moest Mark de dagelijkse routines van Lily doorlopen, waaronder schoonmaken, wassen, koken en zelfs boodschappen doen. Deze fysieke toevoeging aan onze weddenschap was bedoeld om hem een tastbaar begrip van fysieke beperkingen te geven.


Verandering

De uitdaging bleek al snel te zwaar voor Mark. Terwijl hij stuntelde en worstelde met de taken, kwam het besef hard aan. Het gewicht van de watermeloen, hoewel niet vergelijkbaar met een echte zwangerschap, gaf hem een glimp van de fysieke uitdagingen waar Lily dagelijks mee te maken had. Tegen het einde van de dag, uitgeput en overweldigd, gaf Mark toe en erkende hij dat hij het belang van de taken van zijn vrouw had onderschat.

Nieuwe Start

Deze ervaring fungeerde als een keerpunt voor Mark. Na zijn mislukte poging en de daaropvolgende realisatie van zijn tekortkomingen, transformeerde zijn gedrag drastisch.

Hij begon actief deel te nemen aan huishoudelijke taken en toonde een hernieuwde waardering en liefde voor Lily. Dit nieuwe gedrag was niet alleen een verademing voor Lily, maar het legde ook de basis voor een meer ondersteunende en liefdevolle relatie in de toekomst.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Empathie en Begrip: De fysieke ervaring met de watermeloen was cruciaal voor het creëren van empathie en begrip bij Mark voor de dagelijkse uitdagingen van zijn vrouw.
  • De Kracht van Erkenning: Erkennen van de inspanningen van je partner is essentieel in een ondersteunende relatie, vooral tijdens uitdagende periodes zoals een zwangerschap.
  • Actieve Deelname: Actieve deelname aan huishoudelijke en gezinsverantwoordelijkheden is niet alleen eerlijk, maar versterkt ook de banden en het welzijn van de relatie.
  • Duurzame Verandering: De confrontatie met zijn eigen tekortkomingen leidde bij Mark tot een blijvende verandering, wat resulteerde in een liefdevollere en meer ondersteunende partnerschap.

Dit verhaal benadrukt het belang van empathie, ondersteuning en gelijkwaardige deelname binnen een relatie, en illustreert hoe een creatieve uitdaging de weg kan vrijmaken voor belangrijke levenslessen en positieve veranderingen in persoonlijke relaties.


Doorgaan met lezen

Trending