Man laat ouders 6 maanden geloven dat hij overleden is, om vervolgens te bellen: ‘Grapje!’
Connect with us

Nieuws

Man laat ouders 6 maanden geloven dat hij overleden is, om vervolgens te bellen: ‘Grapje!’

Een ongelofelijk verhaal uit Nieuw-Zeeland heeft recentelijk het Britse LadBible beroerd, waarin een zoon zijn ouders maar liefst zes maanden in de overtuiging liet dat hij was overleden. Callum, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, deelde zijn opmerkelijke verhaal tijdens een verschijning in de ‘New Zealand ZM Radio Show’.

Het ongelooflijke verloop van gebeurtenissen begon met een hevige ruzie tussen zijn zus en zijn ouders. Callum onthulde: “Mijn zussen hadden een uiterst gespannen relatie met mijn ouders en ze botsten vaak met elkaar. Ik woonde destijds in Wellington, terwijl zij in Christchurch verbleven. Op een dag belde mijn oudere zus mijn ouders en deelde mee dat ik niet langer in leven was.” Volgens haar was ze zelfs al naar zijn begrafenis geweest, een absoluut ongelooflijk verhaal. De beelden en vertaling van dit verhaal kun je in de volgende alinea lezen.

Het onwerkelijke scenario waarin ouders zes maanden lang geloofden dat hun zoon was overleden
Hoe is het zover gekomen? Callum legde uit: “Ik had het erg druk met mijn eigen leven en werk, en op een gegeven moment besloot ik mijn ouders te bellen. Toen mijn moeder de telefoon opnam en besefte dat ik nog leefde, barstte ze in tranen uit. Mijn vader was sprakeloos en begreep er niets van.

Ze hebben weliswaar andere familieleden gebeld om te verifiëren of zij iets hadden gehoord, maar verder hebben ze geen actie ondernomen. Ze leken gewoon te aanvaarden dat hun zoon niet meer onder ons was. Mijn zussen hadden mijn ouders zelfs verteld dat ik op straat was vermoord. Inmiddels hebben mijn ouders dit allemaal verwerkt en zijn ze opgelucht dat ik nog leef, maar het contact met mijn zussen is volledig verbroken.” Het is duidelijk dat de relatie tussen deze ouders en hun kinderen verre van harmonieus was. Desalniettemin blijft dit een verbluffend en ongelooflijk verhaal.

Het verhaal van Callum uit Nieuw-Zeeland heeft wereldwijd de aandacht getrokken vanwege zijn schokkende wendingen. Wat begon als een ernstige familieruzie, ontaardde in een onvoorstelbaar scenario waarbij ouders geloofden dat hun eigen zoon was overleden. Hoe kon een situatie als deze zich ontwikkelen en wat waren de gevolgen voor alle betrokkenen?

De bizarre reeks gebeurtenissen begon met de gespannen relatie tussen Callum’s zussen en hun ouders. Ruzies waren aan de orde van de dag en de familieleden leken voortdurend met elkaar in conflict te zijn. Callum zelf woonde op dat moment in Wellington, terwijl zijn ouders hun thuisbasis hadden in Christchurch. Het was tijdens een van deze verhitte ruzies dat Callum’s oudere zus besloot om een wel heel extreme leugen te vertellen: ze belde hun ouders op en beweerde dat Callum niet meer in leven was.

De impact van deze schokkende mededeling was verwoestend voor Callum’s ouders. Ze werden geconfronteerd met het hartverscheurende nieuws dat hun zoon was overleden, en hun wereld stortte in. De zus van Callum ging zelfs zo ver dat ze beweerde zijn begrafenis te hebben bijgewoond, wat het verhaal nog ongelooflijker maakte. Ondanks hun verdriet en ongeloof deden de ouders echter opmerkelijk genoeg weinig om de waarheid te achterhalen. Ze leken zich te hebben neergelegd bij het idee dat hun geliefde zoon er niet meer was en namen geen verdere stappen om de situatie te verifiëren.

Callum, die zich ondertussen onbewust was van het schokkende bedrog, ging door met zijn eigen leven en werk. Zijn ouders bleven in de veronderstelling dat hij was overleden, zonder te weten dat hij veilig en wel elders verbleef. Het duurde maar liefst zes maanden voordat Callum besloot om contact op te nemen met zijn ouders. Op een dag belde hij zijn moeder, en haar reactie was overweldigend. Toen ze zijn stem hoorde en besefte dat hij nog in leven was, brak ze in tranen uit van opluchting en verbazing.

De vader van Callum was al even verbaasd en had talloze vragen over wat er precies was gebeurd. Het was op dat moment dat de schokkende waarheid aan het licht kwam: Callum was nooit overleden, zijn zus had een ongelooflijke leugen verteld, en zijn ouders hadden deze leugen zes maanden lang geloofd. Het was een situatie die elke verbeelding tartte en diep ingrijpende gevolgen had voor alle betrokkenen.

Na de onthulling van Callum was het begrijpelijk dat zijn ouders met een mix van emoties werden overspoeld. Aan de ene kant waren ze opgelucht en dolblij dat hun zoon nog leefde, maar aan de andere kant waren ze geschokt en verbijsterd door de bizarre wending van de gebeurtenissen. Ze realiseerden zich dat ze hun eigen zoon zes maanden lang onterecht hadden betreurd en dat hun relatie met hun andere kinderen, vooral de zus die de leugen had verspreid, ernstig was beschadigd.

De gevolgen van deze uitzonderlijke gebeurtenissen hebben diepe sporen nagelaten in de familie van Callum. Hoewel zijn ouders uiteindelijk de waarheid ontdekten en verheugd waren dat hij nog in leven was, was de schade aan het gezinsverband onherstelbaar. De breuk tussen de ouders en de dochters, vooral de oudere zus, was definitief. De eens zo hechte familie werd verscheurd door deze bizarre leugen, en de emotionele wonden zouden langdurig blijven.

Dit buitengewone verhaal uit Nieuw-Zeeland dient als een schrijnend voorbeeld van hoe ruzies en conflicten binnen families kunnen escaleren tot ongekende proporties. Het legt de verwoestende impact bloot die leugens en bedrog kunnen hebben op de relaties tussen geliefden en hoe cruciaal eerlijke communicatie is binnen elke familie.

Hoewel Callum’s ouders hun zoon weer in hun armen konden sluiten, zullen ze nooit vergeten hoe ze zes maanden lang geloofden dat hij was overleden, en hoe een enkele leugen hun leven voor altijd veranderde. Het blijft een verhaal dat de verbeelding te boven gaat en een blijvende les biedt over de kracht van waarheid en de fragiliteit van menselijke relaties.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound – FVHZM

Nieuws

GTST-acteur betrokken bij zeer ernstig verkeersongeval

Gisteravond rond 22.00 uur vond er op de snelweg A4 richting Den Haag een ernstig verkeers0ngeval plaats, waarbij vijf voertuigen betrokken waren.

Het incident deed zich voor ter hoogte van de Leimuiderweg. Volgens meldingen van Shownieuws en Story lijkt GTST-acteur Bas Muijs bij het 0ngeval betrokken te zijn.

De p0litie heeft het 0ngeval bevestigd aan Shownieuws en er zijn in totaal vijf voertuigen bij het incident betrokken.

De exacte toedracht van het 0ngeluk is nog niet volledig duidelijk. Volgens voorlopige berichten kwam de motorkap van een auto los, waarna deze tegen de voorruit van de auto daarachter terechtkwam. Hierdoor raakte de voorruit van de betreffende auto ernstig beschadigd.

Op beschikbaar beeldmateriaal is te zien hoe een Tesla na een harde klap tegen de vangrail op de snelweg tot stilstand is gekomen.

Dit voertuig zou bestuurd zijn door acteur Bas Muijs. Hoewel zijn auto ernstig beschadigd raakte, wordt gemeld dat Muijs zelf ongedeerd is gebleven bij het incident.

Een woordvoerder van de p0litie heeft aangegeven dat er geen indicatie is dat alcohol een rol heeft gespeeld bij het 0ngeval. Tot op heden heeft Bas Muijs nog niet gereageerd op het incident.

Het is belangrijk op te merken dat 0ngevallen zoals deze ernstige gevolgen kunnen hebben, zowel voor de betrokkenen als voor hun naasten.

Het benadrukt ook het belang van veilig rijgedrag en het naleven van verkeersregels om dergelijke tragedies te voorkomen.

Dergelijke verkeers0ngevallen benadrukken de noodzaak van voorzichtigheid en aandacht tijdens het rijden, vooral op drukke snelwegen zoals de A4.

Het is van cruciaal belang voor bestuurders om alert te blijven, afstand te houden en zich bewust te zijn van hun omgeving om 0ngelukken te voorkomen.

Naast de materiële schade die bij het 0ngeval is ontstaan, is het ook belangrijk om de emotionele impact op de betrokkenen te erkennen. Voor velen kan een verkeers0ngeval traumatisch zijn en langdurige gevolgen hebben voor hun welzijn en gemoedstoestand.

Het is essentieel om in dergelijke gevallen ook te zorgen voor psychologische ondersteuning en nazorg voor degenen die het nodig hebben.

De autoriteiten zullen naar verwachting een grondig onderzoek uitvoeren om de 00rzaken van het 0ngeval vast te stellen en eventuele nalatigheden of overtredingen vast te stellen.

Dit zal helpen bij het identificeren van mogelijke preventieve maatregelen om soortgelijke 0ngevallen in de toekomst te voorkomen.

Het is van groot belang dat verkeersveiligheid blijft worden benadrukt en dat bestuurders worden aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties op de weg.

Door bewustzijn te vergroten en gedragsverandering te bevorderen, kunnen we streven naar een veiligere rijomgeving voor iedereen.

Onze gedachten gaan uit naar alle betrokkenen bij het verkeers0ngeval op de A4, en we hopen op een spoedig herstel voor degenen die gew0nd zijn geraakt.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Volgens de politie is er dit gebeurd met de 16-jarige Yoran Krol

Na de massale z0ekactie afgelopen zaterdag, waarbij zo’n 2500 vrijwilligers zich inzetten om de vermiste 16-jarige Yoran Krol te vinden, heeft de p0litie besloten om voorlopig “niet actief” te zoeken naar de tiener. Ondanks de enorme inspanningen van vrijwilligers en de betrokkenheid van het Coördinatie Platform Vermissingen (CPV), bleef Yoran sp00rloos.

De grote vraag die nu op ieders lippen brandt, is: hoe moet het nu verder? De CPV en de p0litie zijn vastbesloten om Yoran veilig thuis te brengen, maar de z0ektocht staat momenteel op een laag pitje. Er wordt niet actief gezocht in het gebied rond Sleeuwijk, waar Yoran voor het laatst werd gezien.

De z0ekactie van afgelopen zaterdag was een indrukwekkende samenwerking tussen talloze vrijwilligers, de p0litie, en het CPV. Het Coördinatie Platform Vermissingen coördineerde de operatie, terwijl vrijwilligers in groepen langs het water bij de Merwedebrug zochten, gewapend met prikstokken en coördinatiepunten. Ondanks de vastberadenheid van iedereen die betrokken was bij de z0ektocht, bleef Yoran onvindbaar.

De p0litie heeft nu besloten om niet actief te zoeken, maar blijft wel alert op bruikbare meldingen en aanwijzingen die kunnen leiden tot de opsporing van Yoran. Het is een moeilijke tijd voor zijn familie, die nog steeds in onzekerheid verkeert over het lot van hun geliefde zoon en broer.

Yoran verdween in de nacht van 23 op 24 december, nadat hij voor het laatst was gezien bij een jongerencentrum in Almkerk. Zijn zwarte fiets werd later gevonden op de Merwedebrug, ongeveer 12 kilometer van het jongerencentrum. De jas van de tiener werd recentelijk in het water bij Papendrecht gevonden, ongeveer 20 kilometer stroomafwaarts van de vindplaats van de fiets.

De tante van Yoran heeft haar diepe waardering uitgesproken voor de enorme opkomst van vrijwilligers tijdens de z0ekactie. Ze beschreef de situatie als een “nachtmerrie en een rollercoaster” voor de familie en benadrukte dat ze hoopten Yoran snel veilig thuis te brengen.

Burgemeester Lichtenberg van Altena prees eveneens de betrokkenheid van de gemeenschap en de vrijwilligers bij de z0ekactie. Hij benadrukte dat de z0ektocht naar Yoran laat zien hoe sterk de gemeenschap is en hoeveel mensen willen helpen in deze moeilijke tijd.

Hoewel de z0ekactie van afgelopen zaterdag niet het gewenste resultaat opleverde, is er nog steeds hoop dat Yoran veilig wordt teruggevonden. De familie en de autoriteiten roepen het publiek op om alert te blijven en alle mogelijke informatie door te geven die kan leiden tot de opsporing van de vermiste tiener. De steun en betrokkenheid van de gemeenschap blijven van onschatbare waarde in de z0ektocht naar Yoran Krol.

Op dit moment bevindt de z0ektocht naar de vermiste 16-jarige Yoran Krol zich in een cruciale fase. Ondanks de massale inspanningen van vrijwilligers, de p0litie en het Coördinatie Platform Vermissingen (CPV) tijdens de grootste burgerzoekactie in Nederland, is Yoran nog niet gevonden. Dit heeft geleid tot de vraag hoe nu verder te gaan in de z0ektocht naar de vermiste tiener.

Hoewel de p0litie momenteel “niet actief” zoekt, betekent dit niet dat de zaak is afgesloten. De autoriteiten blijven alert op bruikbare meldingen en aanwijzingen die kunnen leiden tot de opsporing van Yoran. De familie van Yoran, zijn vrienden en de gemeenschap blijven vastberaden om hem veilig thuis te brengen.

De verdwijning van Yoran Krol heeft een diepe impact gehad op zijn familie. Zijn vader, Daniel Krol, heeft zijn dankbaarheid geuit voor de enorme steun van vrijwilligers en de gemeenschap. In een emotioneel bericht op Facebook benadrukte hij hoe onder de indruk hij was van de inzet van meer dan 2500 mensen tijdens de z0ekactie, die een recordaantal vrijwilligers mobiliseerde. Hij noemde het de grootste burgerzoekactie ooit in Nederland en gaf aan dat het “onwerkelijk” voelde dat dit alles draaide om zijn zoon.

De CPV en de p0litie werden bijgestaan door vrijwilligers die met prikstokken en coördinatiepunten langs het water bij de Merwedebrug zochten. De samenwerking tussen alle betrokken partijen verliep voortreffelijk, ondanks de uitdagingen van de immense z0ekoperatie.

Yoran Krol verdween voor het laatst in de nacht van 23 op 24 december na zijn aanwezigheid bij een jongerencentrum in Almkerk. De ontdekking van zijn zwarte fiets op de Merwedebrug, ongeveer 12 kilometer van het jongerencentrum, en recentelijk zijn jas in het water bij Papendrecht, zo’n 20 kilometer verderop, hebben tot nu toe geen duidelijkheid verschaft over zijn verblijfplaats.

De tante van Yoran heeft de enorme opkomst van vrijwilligers tijdens de z0ekactie geprezen en sprak over de emotionele impact van de vermissing op de familie. Ondanks de moeilijke omstandigheden blijft de familie hoopvol en wil ze Yoran zo snel mogelijk veilig terugbrengen.

Burgemeester Lichtenberg van Altena heeft de betrokkenheid van de gemeenschap en vrijwilligers tijdens de z0ekactie benadrukt en prees hun vastberadenheid om te helpen bij de z0ektocht naar de vermiste tiener. De steun en solidariteit van de gemeenschap zijn van onschatbare waarde in deze moeilijke tijd.

Hoewel de recente z0ekactie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, blijft de z0ektocht naar Yoran Krol voortduren. De p0litie, het CPV en de gemeenschap houden de hoop levend en roepen het publiek op om alle mogelijke informatie door te geven die kan leiden tot de opsporing van de vermiste tiener. Samen blijven ze vastbesloten om Yoran veilig thuis te brengen.

Doorgaan met lezen

BNers

Bizar bericht over Nathalie Hazes bekendgemaakt

In de schijnwerpers van de Nederlandse muziekgeschiedenis staat André Hazes, een icoon die niet alleen bekend staat om zijn onvergetelijke hits, maar ook om zijn complexe familierelaties.

Naast de bekende kinderen André en Roxeanne, de vruchten van zijn huwelijk met Rachel, kende André Hazes senior nog twee kinderen uit vorige relaties: Melvin en Nathalie.

Deze relaties, gekenmerkt door ups en downs, werpen een fascinerend licht op het persoonlijke leven van de volkszanger en de verschillende dynamieken binnen zijn uitgebreide gezin.

Een opmerkelijk bericht over Nathalie, de dochter van de overleden André Hazes, is recentelijk opgedoken.

Het bericht suggereert dat Nathalie niet de biologische dochter is van André, maar van wie dan wel?

Naast André en Roxeanne kreeg André Hazes senior nog twee kinderen: Melvin en Nathalie. Het contact met Nathalie en Melvin verslechterde toen André trouwde met Rachel.

Pas toen Nathalie een kleinzoon schonk, werd hun band hersteld. Hoewel Nathalie en Roxeanne lange tijd geen contact hadden, werd enkele jaren geleden de band tussen hen hersteld.

Helaas kwam het nooit meer goed tussen Melvin en zijn vader.

Echter, gisteren verscheen plotseling een vreemd bericht over Nathalie. “Nathalie Hazes is waarschijnlijk een dochter van Joop Hazes,” luidde het bericht op Instagram.

“Annie Dijkstra en Joop Hazes, dat zijn volgens de legende de ouders van André Hazes.” Volgens de bron heeft André senior dit eerder beweerd en daarom wilde hij lange tijd geen contact met Nathalie.

Het bericht zorgde voor een schokgolf binnen de fanschare van Hazes en daarbuiten.

Het roept vragen op over de biologische afkomst van Nathalie en werpt een nieuw licht op de familierelaties binnen de Hazes-dynastie.

Als Nathalie inderdaad de dochter is van Joop Hazes, zou dit betekenen dat ze geen halfzus is van André en Roxeanne, maar eerder een nicht.

Deze onthulling heeft grote impact op Nathalie zelf en op de rest van de Hazes-familie.

Het opent de deur naar nieuwe vragen over identiteit, loyaliteit en familiebanden.

Voor fans van André Hazes werpt het ook een nieuw perspectief op hun idool, wiens leven nu nog complexer lijkt dan voorheen gedacht.

Hoewel deze beweringen nog bevestigd moeten worden en er momenteel geen officiële reactie is van Nathalie of andere familieleden, heeft deze onthulling de gemoederen flink beziggehouden.

Het blijft afwachten hoe dit nieuws zich verder zal ontwikkelen en welke impact het zal hebben op de Hazes-familie en hun nalatenschap in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Doorgaan met lezen

Trending