Man laat zich steriliseren, komt er dan achter dat zijn vrouw zwanger is – hoe hij haar confronteert is geweldig
Connect with us

Lifestyle

Man laat zich steriliseren, komt er dan achter dat zijn vrouw zwanger is – hoe hij haar confronteert is geweldig

Toen Rachel Brummel beviel van haar derde kind, besloot haar man Tim zich te laten steriliseren. Maar Tim had al snel door dat er iets raars aan de hand was. Het leek namelijk als Rachel weer zwanger was.

Om er zeker van te zijn, bedacht hij een geheim plannetje. En toen hij het zeker wist, zette hij de camera aan en vertelde het nieuws aan zijn stomverbaasde vrouw.

Ouder worden is enorm speciaal. Maar voor Rachel en Tim was dit al drie keer realiteit geworden. Ze voelden zich compleet als gezin van vijf, en zodoende besloot Tim om zich te laten steriliseren.

Maar het lijkt erop dat het leven andere plannen met hen had.

Het viel Tim op dat Rachel zich exact gedroeg zoals wanneer ze zwanger was. Ze had de hele tijd honger en haar stemmingswisselingen waren sterker dan normaal.

Ondertussen realiseerde Tim zich dat hij nooit naar de vervolgafspraak was geweest, om te kijken of de ingreep wel gelukt was.

Tim’s vermoedens waren zo sterk dat hij besloot om er met zekerheid achter te komen.

Toilet onklaar gemaakt
Hij maakt het toilet onklaar, zodat Rachel’s urine makkelijk te collecteren was nadat het haar niet zou lukken om door te spoelen.

Toen Tim het resultaat van de zwangerschapstest zag werden zijn vermoedens bevestigd. Rachel was wederom zwanger!

Tim wist dat Rachel het niet zou verwachten, dus hij besloot om de camera aan te hebben staan toen hij haar het nieuws vertelde.

Toen Rachel thuiskwam, had ze geen idee wat haar te wachten stond. Ze vond een briefje waarop stond: “Voor mama. Als je ooit dacht dat het leven saai zou zijn, vrees dan niet, je bent nu een moeder van vier.”

Rachel’s gezichtsuitdrukking zegt alles! Deze video is zeker de moeite van het bekijken waard!

Deel als je dit ook zo hartverwarmend en leuk vond!
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending