Man looft 1.000 dollar uit voor wie juiste kleur van zijn caravan kan raden!
Connect with us

Meest bekeken

Man looft 1.000 dollar uit voor wie juiste kleur van zijn caravan kan raden!

Optische illusies weten ons altijd wel te boeien. Ditmaal is het een caravan die de gemoederen beroert.

Mensen worden uitgedaagd om de kleur te raden van de caravan in de onderstaande video. Maar soms bedotten onze ogen en hersenen ons. En in dit geval heeft dat vooral te maken met de lichtinval.

Spencer Porter (21) uit Melbourne in Australië besloot eerder dit jaar om zijn caravan grondig te renoveren. Hij deelt de verschillende vorderingen op TikTok. Een van de eerste filmpjes ging over de kleur van de camper.

De jongeman legt uit dat zijn vriendin dacht dat de caravan roze en wit was. Zelf zegt Spencer dat het wit en blauw is. En zo ontstond een zwaar meningsverschil!

Spencer besloot om andere internauten om hun mening te vragen. Hij bood zelfs een geldbedrag aan voor de persoon die het goed raadde.

Internetgebruikers strooien met de meest uiteenlopende kleuren. Maar de enige correcte kleuren blijken groen en wit te zijn. Dat is ondertussen bevestigt door de vorige eigenaar van de caravan. Niet iedereen ziet deze kleuren. Zie jij het?

@retroviscountrenoNo one has got it. So, $1,000 to the first person to guess the colours! #fyp #eyesonme

♬ Whoopty – CJ

Celeberties

ZIEN: Abbey Hoes plaatst foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders!

Abbey Hoes is natuurlijk bekend door haar rollen in verschillende series. Maar op social media weet ze ook aardig de aandacht naar zich toe te trekken. De brunette staat er namelijk wel om bekend zich niet te schamen voor de camera. Ze komt regelmatig in de roddelbladen door fijne kiekjes die ze plaatst en dat is dit keer ook weer het geval.

Ze plaatst weliswaar een foto om een nieuw of eigenlijk toch een beetje oud kledingstuk te laten zien, maar oplettende fans valt iets anders op aan de foto.

Abbey Hoes is niet cameraschuw!

Ze schrijft “Als je je kast opruimt dan vind je nog eens wat”. Een van de reacties van haar fans luidt als volgt: “Het is niet veel wat je gevonden hebt” en een ander zegt: “Jammer, ik had liever gezien dat je het niet gevonden had”. Ghehehe!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Geïrriteerde Diederik Gommers haalt uit naar Mark Rutte: ‘Leugenaar!’

De komende twee weken komen er nog geen versoepelingen in de coronamaatregelen. Tot zeker 28 april blijven alle maatregelen van kracht, meldt een woordvoerder van het kabinet. Op 28 april hoopt het kabinet alsnog de eerste stappen te zetten richting een ‘meer normale zomer’.

Dat is de uitkomst van de heer De Jong en Mark Rutte. Echter denkt Diederik Gommers daar anders over.Hij vind namelijk dat Mark Rutte allemaal beloftes loopt te maken die hij niet kan nakomen.

Het kan gewoon niet dat we eind april al open gaan. Wat vinden jullie er van?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Barbie´s Samantha ex Gerrit doet zijn verhaal: “Per dag zag ik Djemino donkerder worden”

Ruim een maand geleden beviel Samantha de Jong aka Barbie middels een geplande keizersnee van haar derde kindje Djemino. Op social media zagen we de ene na de andere foto van Barbie, Djemino én vader Gerrit Meerts voorbijkomen. Althans, dat werd lange tijd gedacht. Recente ontwikkelingen zorgden ervoor dat bekend werd dat Gerrit tóch niet de biologische vader van kleine Djemino is. Tegenover Story doet Gerrit een boekje open over de breuk en de zoektocht naar de biologische vader van Djemino. “Samantha is volledig de weg kwijt.”

Gerrit doet boekje open over Samantha de Jong aka Barbie
Hoewel Gerrit aangeeft dat deze ontdekking niet de reden van de breuk is tussen de twee laat hij weten al langer te wisten dat hij niet de vader kon zijn. “Ze was op 6 december uitgerekend. Ik ging terugtellen en besefte dat iemand anders de vader moest zijn. Samantha zei dat het de eerste keer bij ons dus raak was geweest, maar ik ken Samantha ook een beetje. Zij komt uit een wereldje van hoeren, snoeren en snuiven en ging met Jan en alleman naar bed.”

Gerrit zag Barbie’s baby per dag donkerder worden

Gerrit laat weten in de tussentijd een DNA-test te hebben gedaan. Daar kwam geen match uit maar toch wilde Gerrit graag weten wie dan wél de vader van Djemino zou kunnen zijn. “Samantha werkte niet bepaald mee. Het konden er wel meer zijn zei ze.” Het was voor Gerrit duidelijk dat het om een donkere man gaat. ,,Want per dag zag ik Djemino donkerder worden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending