Man loopt dreigend op meisje af. Maar dan komt haar hond en laat ze zien hoe goed hij getraind is!
Connect with us

Nieuws

Man loopt dreigend op meisje af. Maar dan komt haar hond en laat ze zien hoe goed hij getraind is!

Honden zijn ontzettend leuke huisdieren, want ze zijn loyaal, gehoorzaam en vaak erg lief. De meeste mensen die ooit een hond hebben gehad, zullen dit beamen. Vaak wordt een hond echt onderdeel van het gezin, het is dan meer een gezinslid dan een huisdier. Een ‘gezinslid’ dat ook veel opvoeding nodig heeft. De kans bestaat namelijk dat een niet goed opgevoede hond zich gaat misdragen. De hond kan dan bijvoorbeeld agressief worden.

Dat is allesbehalve het geval in de onderstaande video. In deze video zien we de hond genaamd Arko en deze is juist erg goed getraind. Hij is beste maatjes met de vijf jaar oude Lyla. Arko is niet een normale hond daarentegen. Dat zal je zien als het meisje de hond commandeert om de ‘dreigende’ man aan te vallen.De hond is een goed voorbeeld van een echte waakhond. De vader, Khaled Behisy , van Lyla is de eigenaar van het bedrijf ‘Protection Dogs Plus‘, een bedrijf dat zich specialiseert in het trainen van waakhonden en diensthonden. Khaled is voornamelijk verantwoordelijk voor het trainen van de honden, schrijft Animal Channel.

De focus bij het trainen van de honden is het creëren van een waakhond, die ook heel goed functioneert als familiehond. We zien hiervan een goed voorbeeld in de video. In de video wordt getoond hoe de waakhond te werkt gaat en dat is best bijzonder om te zien.

De video is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken en dat vinden wij niet gek! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Lyla, 5, wanted to "test drive" Arko in protection and give her handling skills a try.

Publiée par Protection Dogs Plus, LLC sur Vendredi 5 mai 2017


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending