Man loopt dreigend op meisje af. Maar dan komt haar hond en laat ze zien hoe goed hij getraind is!
Connect with us

Nieuws

Man loopt dreigend op meisje af. Maar dan komt haar hond en laat ze zien hoe goed hij getraind is!

Honden zijn ontzettend leuke huisdieren, want ze zijn loyaal, gehoorzaam en vaak erg lief. De meeste mensen die ooit een hond hebben gehad, zullen dit beamen. Vaak wordt een hond echt onderdeel van het gezin, het is dan meer een gezinslid dan een huisdier. Een ‘gezinslid’ dat ook veel opvoeding nodig heeft. De kans bestaat namelijk dat een niet goed opgevoede hond zich gaat misdragen. De hond kan dan bijvoorbeeld agressief worden.

Dat is allesbehalve het geval in de onderstaande video. In deze video zien we de hond genaamd Arko en deze is juist erg goed getraind. Hij is beste maatjes met de vijf jaar oude Lyla. Arko is niet een normale hond daarentegen. Dat zal je zien als het meisje de hond commandeert om de ‘dreigende’ man aan te vallen.

De hond is een goed voorbeeld van een echte waakhond. De vader, Khaled Behisy , van Lyla is de eigenaar van het bedrijf ‘Protection Dogs Plus‘, een bedrijf dat zich specialiseert in het trainen van waakhonden en diensthonden. Khaled is voornamelijk verantwoordelijk voor het trainen van de honden, schrijft Animal Channel.

De focus bij het trainen van de honden is het creëren van een waakhond, die ook heel goed functioneert als familiehond. We zien hiervan een goed voorbeeld in de video. In de video wordt getoond hoe de waakhond te werkt gaat en dat is best bijzonder om te zien.

De video is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken en dat vinden wij niet gek! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Lyla, 5, wanted to "test drive" Arko in protection and give her handling skills a try.

Publiée par Protection Dogs Plus, LLC sur Vendredi 5 mai 2017

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending