Man masturbeert naast 11-jarige in trein NS
Connect with us

WTF

Man masturbeert naast 11-jarige in trein NS

De politie maakt jacht op een ongeveer 20-jarige man die zaterdag in een trein op het station van Hoorn zichzelf zou hebben bevredigd in het bijzijn van twee minderjarige meisjes. De NS en de politie Noord-Holland bevestigen het incident. „We onderzoeken de camerabeelden. Als politie willen we de slachtoffers een compliment maken. Ze deden het enige verstandige in zo’n situatie; om hulp roepen”, aldus politiewoordvoerder José van Dijk. Een treinpassagier is achter de verdachte aangegaan, maar kreeg hem niet te pakken.

„Mijn jongere zusjes zijn 11 en 16 jaar. Ze zijn totaal in shock over wat ze ongevraagd hebben moeten aanschouwen. Nog steeds zijn ze doodsbang”, vertelt Sezina Kelsey Steur, de oudere zus van de twee jongere slachtoffers. „We zijn allemaal woest en verdrietig tegelijk.” Namens de slachtoffertjes vertelt ze wat er is gebeurd: „Mijn zusjes zaten in de trein op weg naar huis. Toen de trein op station Hoorn een paar minuten stilstond, stapte een man van een jaar of 20 in. Hij ging in de vierzitter naast die van de meiden zitten en begon zich meteen vreemd te gedragen.”

’Dat mag niet’
„De man maakte een opgefokte indruk. Op een bepaald moment haalde hij zijn piemel uit zijn broek en begon te masturberen. ’Dat mag hier helemaal niet meneer. Meneer, dat kunt u niet maken. Dat mag u hier helemaal niet doen’, heeft mijn oudste zusje nog geroepen. Mijn zusjes hebben ongevraagd iets gezien wat totaal niet hoort bij hun leeftijd. Ze zijn totaal in shock. Hij heeft de zelfbevrediging volbracht en dat was voor de meisjes een nachtmerrie om te moeten zien.”

Sezina: „Mijn zusje van 16 riep uiteindelijk om hulp: ’kan iemand ons misschien helpen?’ Een mevrouw stond op en zei: ’wat is er meisje?’ Waarop mijn zusje overstuur zei: Die meneer zit aan zijn piemel te trekken, dat mag hier toch niet! Een meneer die ook in de coupé zat, sprong op en rende achter die kerel aan. Maar tevergeefs. Mijn zusjes zijn totaal overstuur thuisgekomen.” De vermeende schennispleger sprong uit de nog steeds stilstaande trein en nam de benen.

Sezina wil andere meiden waarschuwen: „Jonge meiden voelen zich niet meer veilig in de trein met al die zedenincidenten. We moeten echt voor elkaar opkomen en elkaar helpen. En gebruik die camera’s in de trein waarvoor ze bedoeld zijn en niet pas achteraf.”

’Beelden naar politie’
Elvira van der Vis, woordvoerder van de NS, zegt geschokt te zijn door het voorval. „Het is heel erg verschrikkelijk wat er zich in de trein in Hoorn heeft afgespeeld. Uiteraard verlenen wij onze volledige medewerking aan het politieonderzoek. De camerabeelden die in trein zijn gemaakt, hebben wij inmiddels aan de politie overhandigd.”

De woordvoerder zegt dat de NS er alles aan doet om dit soort incidenten te voorkomen: „Daarom hangen de camera’s er ook en is er altijd een conducteur aanwezig.” Ook wijst de NS op een speciaal WhatsApp-nummer waar reizigers die zich onveilig voelen zich kunnen melden: 0613181318. „Wij wachten nu de onderzoeken af om te bezien of er meer nodig en mogelijk is.”

Namens de politie maakt José van Dijk de slachtoffers nog een groot compliment: „De meiden deden het enige verstandige: om hulp roepen. Onze complimenten gelden ook voor de reizigers die ze te hulp schoten. Het gaat echt om problemen die we samen moeten aanpakken. Het gaat om een ernstig feit van schennispleging. Dat dit tegenover minderjarige meisjes is gebeurd, maakt het extra wrang.”

Meer incidenten
Het Hoornse incident volgt op meerdere zedendelicten die in de laatste weken in treinen zijn gepleegd. Zo zit de mogelijke aanrander van een 19-jarige vrouw in de trein naar Alkmaar inmiddels vast als verdachte. Ook zijn er drie mannen opgepakt nadat maandagavond een jonge vrouw (19), terwijl ze sliep, in de trein tussen Lelystad en Almere, is betast.

WTF

Pedo denkt af te spreken met meisje, maar ontmoet vader met honden

Social media is tegenwoordig een grote jungle geworden waar beelden worden gedeeld en vaak niet het juiste verhaal erbij staat.

Moet je dus zelf onderzoek doen en bestaat het gevaar dat je in een algoritme wordt gezogen met nog meer onzin.

Zo gaan op dit moment beelden rond op social media van een man die aan wordt gevallen door honden.

Schijnt te gaan om een p*dofiel die een afspraak had gemaakt met een meisje van 13. Alleen kwam niet het meisje opdagen, maar haar vader.

En die had zijn honden ook nog even meegenomen om de man een lesje te leren. De beelden zijn hier te bekijken, maar we doen er een kleine waarschuwing bij, want de beelden zijn schokkend.

Doorgaan met lezen

WOW

Stel sleept hond voort achter auto: bloedspoor van 120 meter

Een man en een vrouw uit de Duitse plaats Eilenburg hebben hun hond aan de trekhaak van hun auto gebonden en zijn gaan rijden.

Volgens de politie liet de hond een enorm bloedspoor achter op de weg. Het dier heeft het incident overleefd.

De agenten werden op de hoogte gebracht door getuigen die het incident hadden gezien, zo meldt nieuwssite Tag24.

De politie vond de hond inderdaad ter plaatse: hij zat nog vast aan de trekhaak van de Mercedes Vito en verstopte zich angstig achter de banden van de auto. Zijn poten waren bebloed.

Bij het voertuig was ook de eigenaar van de gemartelde viervoeter. De 34-jarige man weigerde aanvankelijk om de hond af te staan.

De hulpdiensten namen het dier echter in beslag en brachten het naar een dierenasiel. Daar werden zijn wonden behandeld door een dierenarts. Even later identificeerden de hulpdiensten ter plaatse ook de bestuurder van de auto.

De 31-jarige vrouw wordt nu, evenals de hondeneigenaar, aangeklaagd voor het overtreden van de Wet Dierenwelzijn.

Volgens de verdachten waren ze vergeten dat de hond aan de trekhaak vastzat en hadden ze hem niet met opzet achter de auto aan gesleept. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.

Doorgaan met lezen

WTF

Vader breekt botten van baby: “Ze verdiende het”

Een vader uit Schoonhoven die zijn 7 maanden oude zoontje ernstig zou hebben mishandeld, moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt 38 maanden de cel in.

Het kind liep veel blauwe plekken en acht botbreuken op. De verdachte zei in een black-out te hebben gehandeld door depressieve klachten. Hij kon er niet tegen dat de baby huilde en verklaarde dat ze er zelf om vroeg.

Op de zitting werden woensdag foto’s getoond van wat Robin van V. (33) het jochie zou hebben aangedaan.

Een lange zogeheten ’tramlijn-blauwe plek’ op zijn armpje en bloeduitstorting bij zijn mond. Het kind was nog geen jaar oud toen het in september werd gestompt, geknepen, met de armpjes op de rug gedraaid en op de grond viel.

Volgens de vader ging het thuis tweemaal fout. ’s Avonds zou het kind uit zijn armen zijn gevallen toen hij de fles gaf en ’s morgens zou hij de jongen hardhandig aan zijn been in de wieg hebben omgedraaid.

De vader zou sinds de geboorte van de baby ‘zijn afgegleden’ door spanning en stress. ‘Het ging van kwaad tot erger, ik kreeg zelfmoordgedachten’, zei Van V. Kort na de incidenten stond hij zelfs op het dak van het Groene Hart ziekenhuis. Volgens deskundigen is hij verminderd toerekeningsvatbaar voor zijn gedrag.

‘Meer breuken dan ledematen’
Maar de officier van justitie geloofde niet in een vlaag van verstandsverbijstering: ‘Verdachte weet wat hij gedaan heeft, maar wil het niet zeggen’.

De aanklaagster vroeg extra aandacht voor slachtoffers van kindermishandeling in het algemeen. Er zouden jaarlijks 119.000 kinderen worden mishandeld of misbruikt. ‘Dat is 1 geval per schoolklas.’

Ze probeerde zich voor te stellen hoeveel pijn de baby leed. ‘Zijn armen, benen, ribben, hij had meer breuken dan hij ledematen telt.’

De officier eiste 40 maanden cel, waarvan twee voorwaardelijk en behandeling in een kliniek. De advocaat van Van V. vond die eis te fors, omdat zware mishandeling niet te bewijzen zou zijn. Het kind is volledig hersteld.

‘Ik was echt ziek’
De verdachte hoorde alles luid snikkend aan. ‘Ik ga diep door het stof voor hem. Ik was echt ziek’, snotterde hij.

Zijn vriendin wil stoppen met de relatie, maar Robin van V. mag wel co-ouder worden en ze stuurt hem foto’s. ‘Het is een vrolijk ventje’, stelt hij.

De rechtbank doet op 23 juni uitspraak.

Doorgaan met lezen

Trending