Man met lege kinderwagen in het park denkt dat er niemand kijkt. Maar jogger maakt foto die de waarheid toont
Connect with us

Lifestyle

Man met lege kinderwagen in het park denkt dat er niemand kijkt. Maar jogger maakt foto die de waarheid toont

Als je een kinderwagen in het park ziet, verwacht je meestal een moeder of vader die erachter loopt met het kleintje dat nieuwsgierig het landschap in zich opneemt. Dit onschuldig tafereel is zo gewoon dat je er niet meer van opkijkt.

Maar wat zou je doen als je een kinderwagen ziet zonder baby erin, en een vreemde man die erover leunt? Toen Doug Delony, digitale producer, in het Houston’s Discovery Green Park aan het joggen was, was hij erg geïntigreerd door een lege kinderwagen. Zelfs in die mate dat hij het niet kon laten om even van dichterbij te kijken.

Hij besefte algauw wat de echte intenties van de man waren en nam meteen een foto. Wat de man aan het doen was, was gewoon niet normaal! De foto ging helemaal viraal, maar de reden waarom zal je wellicht verrassen.

Doug Delony houdt ervan om in de namiddag even te joggen, en het Discovery Green Park in Houston in Texas is zijn favoriete plek. Op een namiddag zag hij man die naast een lege kinderwagen neerknielde. Maar het was over wat hij zich boog dat de aandacht van Doug wekte. Hij maakte een foto van het tafereel en postte het op Facebook.

Doug had nooit verwacht dat de foto duizenden keren gedeeld zou worden. De man op de foto wist niet eens dat hij op heterdaad betrapt werd, en nu weet het hele internet wat hij aan het doen was.

Nadat het nieuws werd opgepikt door lokale nieuwszenders wilden mensen meer weten over deze mysterieuze man met de lege kinderwagen.

De man in kwestie woont in een appartement op de tiende verdieping aan de overkant van het park. Maar Troy Griffin is allesbehalve een enge man …

Doug omschreef wat hij die dag zag:

“De meeste namiddagen ga ik even joggen door Discovery Green, en de meeste namiddagen zie ik deze kerel met een kinderwagen, maar zonder baby. Hij neemt deze prachtige, gehandicapte hond mee naar het park. Hij laat het dier in het gras zitten en de geuren en geluiden rondom hen opnemen. Hier geeft hij de hond water uit een klein bekertje dat hij altijd bij zich heeft. Een schattige hond en een geweldige kerel. God zegen hen.”

Heel wat hondenbaasjes nemen hun hond mee naar het park, maar helaas kan de bejaarde hond van Troy niet meer stappen omwille van artritis. Troy wil echter niet dat zijn hond iets moet missen van de buitenpret dus gebruikt hij een kinderwagen om Max toch een beetje mobiliteit te schenken. Max komt helemaal tot leven wanneer hij buiten is!

De vrouw van Troy, Edie Mayo, legde uit dat de 16-jarige Max een volwaardig onderdeel van de familie is. Ze hebben hem sinds hij drie weken oud was en Edie zou niet weten wat te doen zonder haar donzige baby. Deze heldhaftige hond waarschuwde hen ooit zelfs eens voor een aankomende tornado.

Troy vertelde: “Hij is een lid van onze familie. Hij is mijn beste vriend. Hij leerde me levenslessen die ik nooit zal vergeten.’

Edie en Troy denken er niet aan om hun hond op te geven omdat hij zo oud is. Dankzij de kinderwagen krijgt hij alle aandacht en affectie die hij verdient.

“Ik vind gewoon niet dat je iemand in de steek kunt laten gewoon omdat hij of zij oud is. Ik vind dat ze onze liefde, zorg en aandacht verdienen. En er is zoveel dat we van hen kunnen leren als ze ouder worden.”

Max leerde zijn baasjes en de hele wereld een belangrijke levensles. Dat we de ouderen in onze levens altijd met respect moeten behandelen en ervoor moeten zorgen dat ze zich altijd gelukkig en gewaardeerd voelen!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending