Man met lege kinderwagen in het park denkt dat er niemand kijkt. Maar jogger maakt foto die de waarheid toont
Connect with us

Nieuws

Man met lege kinderwagen in het park denkt dat er niemand kijkt. Maar jogger maakt foto die de waarheid toont

Als je een kinderwagen in het park ziet, verwacht je meestal een moeder of vader die erachter loopt met het kleintje dat nieuwsgierig het landschap in zich opneemt. Dit onschuldig tafereel is zo gewoon dat je er niet meer van opkijkt.

Maar wat zou je doen als je een kinderwagen ziet zonder baby erin, en een vreemde man die erover leunt? Toen Doug Delony, digitale producer, in het Houston’s Discovery Green Park aan het joggen was, was hij erg geïntigreerd door een lege kinderwagen. Zelfs in die mate dat hij het niet kon laten om even van dichterbij te kijken.

Hij besefte algauw wat de echte intenties van de man waren en nam meteen een foto. Wat de man aan het doen was, was gewoon niet normaal! De foto ging helemaal viraal, maar de reden waarom zal je wellicht verrassen.

Doug Delony houdt ervan om in de namiddag even te joggen, en het Discovery Green Park in Houston in Texas is zijn favoriete plek. Op een namiddag zag hij man die naast een lege kinderwagen neerknielde. Maar het was over wat hij zich boog dat de aandacht van Doug wekte. Hij maakte een foto van het tafereel en postte het op Facebook.

Doug had nooit verwacht dat de foto duizenden keren gedeeld zou worden. De man op de foto wist niet eens dat hij op heterdaad betrapt werd, en nu weet het hele internet wat hij aan het doen was.

Nadat het nieuws werd opgepikt door lokale nieuwszenders wilden mensen meer weten over deze mysterieuze man met de lege kinderwagen.

De man in kwestie woont in een appartement op de tiende verdieping aan de overkant van het park. Maar Troy Griffin is allesbehalve een enge man …

Doug omschreef wat hij die dag zag:

“De meeste namiddagen ga ik even joggen door Discovery Green, en de meeste namiddagen zie ik deze kerel met een kinderwagen, maar zonder baby. Hij neemt deze prachtige, gehandicapte hond mee naar het park. Hij laat het dier in het gras zitten en de geuren en geluiden rondom hen opnemen. Hier geeft hij de hond water uit een klein bekertje dat hij altijd bij zich heeft. Een schattige hond en een geweldige kerel. God zegen hen.”

Heel wat hondenbaasjes nemen hun hond mee naar het park, maar helaas kan de bejaarde hond van Troy niet meer stappen omwille van artritis. Troy wil echter niet dat zijn hond iets moet missen van de buitenpret dus gebruikt hij een kinderwagen om Max toch een beetje mobiliteit te schenken. Max komt helemaal tot leven wanneer hij buiten is!

De vrouw van Troy, Edie Mayo, legde uit dat de 16-jarige Max een volwaardig onderdeel van de familie is. Ze hebben hem sinds hij drie weken oud was en Edie zou niet weten wat te doen zonder haar donzige baby. Deze heldhaftige hond waarschuwde hen ooit zelfs eens voor een aankomende tornado.

Troy vertelde: “Hij is een lid van onze familie. Hij is mijn beste vriend. Hij leerde me levenslessen die ik nooit zal vergeten.’

Edie en Troy denken er niet aan om hun hond op te geven omdat hij zo oud is. Dankzij de kinderwagen krijgt hij alle aandacht en affectie die hij verdient.

“Ik vind gewoon niet dat je iemand in de steek kunt laten gewoon omdat hij of zij oud is. Ik vind dat ze onze liefde, zorg en aandacht verdienen. En er is zoveel dat we van hen kunnen leren als ze ouder worden.”

Max leerde zijn baasjes en de hele wereld een belangrijke levensles. Dat we de ouderen in onze levens altijd met respect moeten behandelen en ervoor moeten zorgen dat ze zich altijd gelukkig en gewaardeerd voelen!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Een 33-jarige Duitse man en zijn 15-jarige dochter zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van het stichten van een woningbrand aan het Sluispad in Burgh-Haamstede (Zeeland) in de nacht van 17 op 18 januari.

Zij werden kort na de brand al aangehouden op de A58 ter hoogte van Kapelle, maakte de politie maandag bekend. De verdachte Duitser en zijn dochter zitten nog vast, meldt de politie. Tijdens de brand was de bewoonster niet thuis en raakte niemand gewond. Wel bleef de woning beschadigd achter.

In mei 2022 werd de bewoonster van het huis aangevallen met een bijtende stof. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze woningbrand en de aanval met zuur. Tot nu toe is nog niemand aangehouden in verband met de aanval.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie. De afgelopen jaren ging ze alleen maar meer achteruit en werd ze steeds grilliger. Ze had ernstige hallucinaties die haar agressief maakten. Laura wou na een tijdje niets meer met haar familie te maken hebben en raakte volledig van hen vervreemd.

Laura’s familie beschuldigt de Britse gezondheidsautoriteiten nu van nalatigheid. Zo werden de signalen van haar verslechterde toestand compleet genegeerd en werden routinecontroles van haar sociale woning in de Zuid-Engelse county Surrey, die tot een eerdere ontdekking van haar lichaam hadden kunnen leiden, nooit uitgevoerd.

In mei 2021 trof de familie van Laura het lichaam van de jonge vrouw in een “gemummificeerde, bijna skeletachtige staat” aan in haar woning. Het was Laura’s broer die de gruwelijke ontdekking deed. De familie kwam Laura bezoeken om haar te vertellen dat haar vader was overleden.

“Ik heb hulp nodig”

Gedurende de drie jaar dat de jonge vrouw dood in haar woning lag, werd haar invaliditeitsuitkering stopgezet en haar gasaansluiting afgesloten. Ondanks het feit dat Laura niet reageerde op brieven, telefoontjes en sms’jes en ze de deur nooit opendeed, stelde niemand zich ooit vragen over haar welzijn. Haar zus Nicky geeft de schuld aan de sociale zorg, de geestelijke gezondheidszorg en Laura’s huisbazen, die volgens haar de “waarschuwingssignalen hebben genegeerd”. “Laura is gewoon achtergelaten om te sterven”, klinkt het.

Volgens de advocaat van de familie werd Laura twee keer doorverwezen naar sociale zorgdiensten voor volwassenen: een eerste keer in 2014 en een tweede keer in 2017. Die verwijzingen kregen echter nooit gehoor. Het wordt aangenomen dat Laura in november 2017 overleed. Enkele weken voordien ging de politie nog bij haar langs. Na het bezoek meldden de agenten bij de sociale diensten dat Laura “zichzelf verwaarloosde, weinig te eten had en niet leek te weten hoe ze ze hulp kon krijgen”. Maar zelfs dan werd er niet ingegrepen. Kort voor ze stierf, schreef Laura nog een schrijnende boodschap op haar kalender: “Ik heb hulp nodig.”

“Het is hartverscheurend om na te denken over de omstandigheden waarin ze de afgelopen jaren leefde. Er was niemand voor haar”, zegt zus Nicky. De gemeenteraad van Surrey noemt Laura’s dood “tragisch” en laat weten dat een onderzoek wordt gestart naar de precieze omstandigheden van haar overlijden.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Trending