Man redt uitgemergelde pitbull met een gewicht van slechts 8 kilo – 12 weken later, maakt de transformatie iedereen blij
Connect with us

Lifestyle

Man redt uitgemergelde pitbull met een gewicht van slechts 8 kilo – 12 weken later, maakt de transformatie iedereen blij

Het misbruik en verwaarlozen van dieren zijn dingen die gewoon nooit getolereerd kunnen worden.

Het moet altijd worden aangemoedigd dat degenen die dergelijk weerzinwekkend gedrag horen of zien, de politie bellen of zelf ingrijpen. Je bent misschien de laatste hoop van een arm schepsel.

Voor een man uit Georgia was dat zeker het geval. Gelukkig kwam hij wel in actie.

De man, die in een flatgebouw in Clayton County, Georgia, werkte, verwachtte niets dan een normale dag op zijn werk.

Het laatste wat hij verwachtte was dat hij een held moest worden, en was dat precies wat hij werd nadat hij een grijze pitbull zag die kennelijk was verwaarloosd door de eigenaar.

Voor iedereen die naar de hond keek, was het duidelijk dat er iets moest gebeuren – er kon geen twijfel over bestaan ​​dat het dier het onderwerp van ernstige verwaarlozing was.

De politie liet de bouwvakker echter weten dat hij het risico liep om met diefstal te worden beschuldigd als hij het heft in eigen hand nam en de hond stal. De politie had zelf de zaak doorgegeven aan de betreffende instanties.

En toch gebeurde er, ondanks twee waarschuwingen van de politie, niets. De man die het eerste gesprek had gevoerd, zag dat de hond in een afgesloten kooi bleef.

Woedend over het gebrek aan urgentie en vastbesloten om het probleem op te lossen voordat het te laat was, nam de man de hond zelf mee naar een dierenarts.

“Toen hij hierheen kwam, huilde hij, hij was in tranen, hij was in ongeloof”, vertelde Cinnamon Koch, een reddingswerker, aan KGW8.

“Hij heeft het leven van deze hond gered.”

Mikey, genoemd naar zijn redder, kreeg al snel de zorg die hij zo hard nodig had.

“Hij had niet genoeg kracht om te staan ​​en hij zag eruit als een wandelend skelet,” zei dierenarts Dr. John Tolliver.

“Het maakt je verdrietig en het maakt je boos dat iemand een dier zo verwaarloost.”

Op het moment van zijn redding woog Mikey slechts 11kg – een pitbull van zijn leeftijd weegt meestal ongeveer 18 kilo.

Sommige delen van het lichaam van de hond waren ook bedekt met brandwonden.

“Dit is het ergste misbruik dat ik ooit heb gezien”, zei Koch.

Toch bleek Mikey een enorme wilskracht en kracht te hebben als het op zijn herstel aankwam.

“Hij is zo lief en liefdevol dat hij je alleen maar wil kussen.”

Cinnamon Koch is sindsdien Mikey’s moeder geworden, terwijl ze wachten tot hij in een nieuw thuis wordt opgenomen.

Totdat dit gebeurt, blijft Mikey veel knuffels van haar ontvangen.

Het is echt moeilijk te geloven dat iemand zo wreed kan zijn tegen een hulpeloos dier. Tegelijkertijd is het belangrijk om te onthouden dat er genoeg mensen in de samenleving zijn die net als Mikey net dat beetje extra zullen doen om te helpen. Ze moeten waar mogelijk gevierd worden.

Like en deel dit verhaal als je denkt dat alle dieren een leven verdienen vol met respect, liefde, warmte en knuffels!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending