Man slaapt naakt met poes tussen zijn benen, maar krijgt snel spijt
Connect with us

Funny

Man slaapt naakt met poes tussen zijn benen, maar dat was gelijk laatste keer

poes

Er zijn verschillende redenen waarom mensen liever in hun Adamskostuum slapen. Naakt slapen kan een bevrijdende ervaring zijn. Sommigen beweren dat het je slaapcomfort verhoogt en het zorgt ook voor meer intimiteit. Het brengt soms ook bepaalde risico’s met zich. Zeker wanneer je huisdieren mee in bed kruipen.

Klauwen

Een man doet op Reddit uit de doeken dat hij ooit eens naakt in bed was gekropen en dat ook zijn poes mee in bed sprong. Zijn bizarre post werd al meer dan 18.000 keer leuk gevonden en lokte meer dan 9.000 reacties uit.

De man steekt van wal: “Ik lag met mijn gezicht naar beneden te slapen, naakt en de benen gespreid. Mijn kat was zich toen ik al sliep tussen mijn benen komen nestelen. In de nacht bewoog ik in mijn slaap en de kat schrok zo hard dat ze een klauw in mijn jongeheer zette. Ik schreeuwde het uit van de pijn en donderde bijna uit bed!”

Lesje geleerd

De man legt uit dat hij daarna lange tijd niet meer in zijn Adamskostuum heeft geslapen. Hij is echter lang niet de enige man die iets verschrikkelijks heeft ervaren tijdens het naaktslapen. Dat blijkt uit de reactie van een volger: “Mijn vrouw en ik lagen in bed de liefde te bedrijven toen een van de katten besloot uit te zoeken waar al het lawaai over ging. Laten we zeggen dat een koude natte neus tegen je kont gedrukt terwijl je aan het vrijen bent, geen welkom gevoel is!”

Doorgaan met lezen

Funny

Aartsmoeilijke puzzel: Welke vogel ziet er anders uit?

puzzel vogels

Breinkrakers zijn ontzettend leuk. Ze hoeven helemaal niet zo lang of ingewikkeld te zijn, een optische illusie of een raadsel is vaak al voldoende.

Met het ouder worden verliezen we vaak de focus en de zin om puzzels en breinkrakers op te lossen. Dat heeft wellicht te maken met de ouderdom. Maar de vreugde om het correcte antwoord te vinden wordt er niet minder op.

Vandaag vonden we een ontzettend leuke puzzel op het internet. De uitdaging is moeilijker dan je zou denken. Volgens de bedenker slagen de meeste mensen er niet in om de oplossing binnen de 30 seconden te vinden.

De uitdaging bestaat erin om te achterhalen welke vogel van de drie anders is dan de andere. Dit is de foto? Ben je er klaar voor?

puzzel vogels

Scan de foto heel traag met je ogen en ontdek de fout. Hieronder presenteren we het antwoord.

Vogel nummer 1 is heel anders.

Het heeft duidelijk meer vederen op zijn borst dan nummers 2 en 3. Had hij dit gevonden binnen de dertig seconden?

Doorgaan met lezen

Funny

BEELDEN: Tiener eindigt rijexamen op slechtst denkbare manier

rijexamen

Heel wat mensen zijn best nerveus voor hun rijexamen. Daardoor worden ze onhandig en dat kan zware gevolgen hebben. Het Buffalo Police Department uit Minnesota deelde daar een prachtig voorbeeld van.

In de Verenigde Staten hebben de meeste auto’s een automatische versnelling. Zo is schakelen een stuk simpeler. Er zijn doorgaans vier standaarden: vooruit, achteruit, parkeren en neutraal.

Maar voor mensen die dit niet gewoon zijn, zoals beginners, is dit toch niet altijd zo makkelijk. Dat moest deze tiener tijdens haar rijexamen op de harde manier leren.

Het 17-jarige meisje zette de versnelling van de auto per abuis in vooruit in plaats van achteruit. Eenmaal ze gas gaf, ramde de auto de stoep en belandde letterlijk in de tegenoverstaande gevel.

De rijexaminator moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De auto en het gebouw liepen behoorlijk wat schade op. De bestuurster zelf kwam er zonder kleerscheuren vanaf en er was op het moment van de impact niemand in het gebouw.

Dit bewijst nog maar eens dat een ongeluk in een klein hoekje schuilt. Was jij ook zo zenuwachtig voor jouw rijexamen?

Doorgaan met lezen

Funny

Optische illusie: Vind jij alle zes de dieren in deze prent?

dieren op prent

De opdracht is simpel, maar dat wil nog niet zeggen het makkelijk is. Puzzelaars moeten alle zes de dieren vinden in deze prent.

Deze optische illusie ging compleet viraal op de sociale media. Amper 17 procent van de mensen lukt het om alle dieren te vinden. Wie dit in minder dan zes seconden kan oplossen, heeft het record verbroken.

De tekening lijkt op een doodgewoon landschap, met grasland, struiken, bomen en bergen.

dieren op prent

Maar wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet zes verschillende dieren. Vind jij ze allemaal? Let op. Hieronder volgt de oplossing.

  • Een kameel in de bergen.
  • Een krokodil in de linkse boom.
  • Een hert tegen de boom en gras.
  • Een slang in het gras.
  • Een vlinder in de bloemen.
  • Een konijn, in de bladeren rechts.

Kon jij ze allemaal vinden? Hoe lang moest jij erover doen?

Doorgaan met lezen

Trending