Man slaat ex-vrouw op klaarlichte dag – held komt meteen in actie
Connect with us

Lifestyle

Man slaat ex-vrouw op klaarlichte dag – held komt meteen in actie

Geweld is altijd iets vreselijks. Maar iets dat me nog meer van streek maakt, is geweld in relaties. De persoon die van je houdt pijn doen is onvergeeflijk, daarom is het zo triest dat het zo vaak voorkomt.

Wat echter niet vaak voorkomt, is wanneer misbruikende partners hun acties op klaarlichte dag uitvoeren. Het was geen verstandige beslissing voor een man die onlangs zijn ex-vrouw op een straat in Turkije begon te slaan.

Volgens een van de grootste kranten van Turkije, Hürriyet, deed het incident zich voor kort nadat het echtpaar voor het gerechtshof in Istanboel een echtscheidingsprocedure had geopend.

Bewakingscamera’s laten zien hoe een ruzie op straat is geëscaleerd. Uit de afbeeldingen kun je zien dat de man de weerloze vrouw begint te slaan met wat lijkt op opgerolde papieren, totdat ze op de grond valt.

“Hij sloeg zijn vrouw,” zei een voorbijganger, volgens The Sun. “Ze huilde en schreeuwde.”

Het misbruik is echter niet onopgemerkt gebleven. Het duurde ook niet lang.

Vreemdelingen waren daar om te zien wat er gebeurde en het duurde maar een paar seconden voordat een andere man tussenbeide kwam.

De onwaarschijnlijke held gaf een kopstoot de misbruiker en legde hem toen op de grond.

De voorbijganger hield de man vast terwijl meer mensen naar de man toe renden. Lokale mediabronnen zeggen dat de verdachte door de politie is gearresteerd toen ze aankwamen.

De video is sindsdien online geüpload en werd al snel een viral hit. Veel mensen geloven dat de dader heeft gekregen wat hij verdiende.

WAARSCHUWING: schokkende beelden.

Geweld is niet de beste manier om met geweld om te gaan, maar wie weet hoe dit was geëindigd als iemand niet was opgestaan ​​en de vrouw verdedigde!

Wat denk je? Wat zou je in deze situatie doen?

Hopelijk heeft deze man een goede straf gekregen. We kunnen alleen maar hopen dat de vrouw hem heeft verlaten en dat hij leert van zijn fouten. Deel dit als je partners haat die hun andere helft slaan en als je vindt dat dit moet stoppen!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending