Man slaat zeemeeuw dood tegen muur nadat het dier patatje van zijn bord pikt
Connect with us

Lifestyle

Man slaat zeemeeuw dood tegen muur nadat het dier patatje van zijn bord pikt

Meeuwen kunnen voor overlast zorgen, zeker dicht bij de kust, bij badplaatsen. Maar wat deze man deed, is absoluut schandalig.

Een gepensioneerde man vond dat een meeuw te ver was gegaan toen het een patatje van zijn bord pikte. De man pakte de meeuw aan beide pootjes vast en sloeg het dier keihard tegen een muur, aldus The Mirror.

De afschuwelijke scene deed zich voor in de Engelse badplaats Weston-super-Mare, terwijl kinderen huilend toekeken.

Rachael Beer heeft drie kinderen en zag het incident gebeuren. Ze nam een foto van de meeuw en plaatste deze online met een omschrijving van wat ze zag.

Volgens The Mirror vertelde Rachel: “Ik zag een zeemeeuw krijsen en daarna een patatje van een mans bord nemen. Plotseling pakte hij het dier bij zijn voeten en sloeg het tegen de muur”.

Alle aanwezige moeders vroegen de man waarom hij dat deed in het bijzijn van kinderen, waarop de man antwoordde dat het ongedierte was. Daaraan voegde hij toe dat ze hun kinderen over ongedierte moesten leren, waarna hij schouderophalend wegliep.

Het arme dier was niet op slag dood, een dierenarts moest het dier uit zijn pijn verlossen.

De politie is op zoek naar de man. Een woordvoerder noemde het een schokkend incident en een compleet onaanvaardbare manier om dieren te behandelen.

We hopen dat de man gevonden wordt en een passende straf krijgt. Het is te belachelijk voor woorden om zoiets te doen in de buurt van gezinnen met kinderen om een gestolen frietje.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending