Man valt vrouwen lastig op naaktstrand, nudist (76) schiet hem dood
Connect with us

Meest bekeken

Man valt vrouwen lastig op naaktstrand, nudist (76) schiet hem dood

Op een Frans naaktstrand is zaterdagochtend een bizarre ruzie uitgebroken met een fatale afloop. Een 76-jarige nudist heeft een man van 46 jaar doodgeschoten omdat die vrouwen op het naakstrand heeft lastiggevallen en zelfs begon te masturberen.

De 46-jarige man kwam het naaktstrand van La Mama, gelegen in het Grand Parc Miribel Jonage op waar hij gasten op ontluisterende wijze begon lastig te vallen. Toen hij begon te masturberen voor de ogen van een vrouw, besloot een 76-jarige man tussenbeide te komen.

Dat mondde uit in een felle discussie die uiteindelijk volledig uit de hand liep. De 76-jarige man greep daarop naar zijn pistool en schoot driemaal op de exhibitionist. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en hebben geprobeerd om de man te reanimeren, maar dat is niet gelukt.

De politie heeft de schutter direct gearresteerd. Die liet zich gewillig in de boeien slaan. Ten tijde van het fatale incident waren er zo’n 100 nudisten op het strand aanwezig.

Meest bekeken

Asielzoekers plunderen DA drogist in Hardenberg, eigenaar ten einde raad

Zeer triest nieuws, want een een DA Drogist in Hardenberg heeft bekendgemaakt de deuren voorgoed te moeten sluiten. De oorzaak? De winkel wordt al jarenlang leeggeroofd door asielzoekers. De overlast en diefstallen zijn zo erg, dat de eigenaresse van de winkel de schade inmiddels niet meer kan ophoesten. De gemeente doet niets.

Eigenaar Siska is ten einde raad: ”Ik heb in Hardenberg een schadepost van 30.000 euro per jaar. Als ondernemer voel ik dat rechtstreeks in mijn portemonnee. Dat is niet op te brengen. Ik deed aanvankelijk trouw aangifte, maar ben daar net als veel andere ondernemers mee gestopt. Het kost alleen maar tijd en energie en je krijgt je geld er niet mee terug”, aldus Siska.

Politie

Volgens Siska worden daders nauwelijks bestraft. “Als de daders al worden opgepakt, lopen ze een paar dagen later weer lachend je winkel in alsof er niets is gebeurd. Vreselijk is het. Zij hebben blijkbaar niets te verliezen maar ik wel. Ik voel me in de steek gelaten.”

De neergeslagen eigenaar benadrukt tegenover De Stentor dat ze niets heeft tegen asielzoekers. Ze runt nog een winkel in Dalfsen en heeft daar een Syrische en Oekraïense vluchteling in dienst. De problemen worden voor haar veroorzaakt door een kleine groep mannen, die overal schijt aan heeft en het voor iedereen verpest. ”Ook voor andere asielzoekers.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Schokkend: 101-jarige vrouw zwaar toegetakeld en doodgeschopt

In België is enorme ophef ontstaan nadat bekend is gemaakt dat een 101-jarige vrouw op brute wijze is overvallen, waarbij ze uiteindelijk werd doodgeschopt.

De inbraak vond plaats op 29 juni vorige maand. Rond 16.30 uur drong een nog onbekende dader de zijdoorgang van de woning van Julia Giboux binnen aan de Avenue de Scailmont in Manage. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en eiste geld van haar.

Vervolgens duwde hij de vrouw tegen de grond, waarna de man op haar in begon te trappen. Terwijl de vrouw reddeloos op de grond lag, doorzocht de indringer haar woning. Toen hij ‘klaar’ was, liet hij de gewonde vrouw achter en sloeg op de vlucht.

Signalement

De politie heeft een signalement bekendgemaakt die moet leiden naar de dader. Het zou gaan om een blanke man die zo’n 1.70 – 1.75 centimer lang is en een ‘normaal’ postuur heeft. De man droeg ten tijde van het geweld een zwarte trui met lange mouwen en een mondkapje, waarop grote tanden getekend waren.

Op de dag van de overval vond een diploma-uitreiking plaats in de gemeentelijke basisschool in de Rue Delval. Deze komt uit op de Avenue de Scailmont. De onderzoeksrechter in Charleroi vraagt nu aan alle ouders en anderen die de overvaller gezien zouden kunnen hebben in de buurt tussen 15.30 en 17 uur, om contact op te nemen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizarre beelden: Vrouw probeert in Zandvoort op dolfijn te klimmen

In Zandvoort zwom gisteren een dolfijn zeer dicht bij de kust. Hartstikke erg voor het dier, want dat had fataal kunnen aflopen. En toen kwam er ook nog een vrouw die die dacht grappig te zijn door op de rug van de spitssnuitdolfijn te klimmen.

De beelden van het bizarre tafereel worden gedeeld via Dumpert. Hierin is te zien hoe andere badgasten hun uiterste best doen om de dolfijn weer richting dieper water te krijgen. De vrouw staat erbij en kijkt ernaar. Zodra ze doorheeft dat het dier op eigen kracht verder kan zwemmen, besluit ze om ‘mee te liften’.

‘Wat ben jij aan het doen, joh?’

De achterlijke actie (sorry voor het taalgebruik) leidt tot woede bij redders van de spitssnuitdolfijn. Iemand vraagt haar wat ze in hemelsnaam aan het doen is. Andere zwemmers verzoeken de vrouw meermaals van het dier af te gaan, waarbij een iemand dat op een niet zo’n aardige manier verzoekt.

Desondanks vindt de vrouw het heel grappig, waarna ze zelfs nog een poging doet op het dier te klimmen. Daarop worden meerdere mensen woedend. En terecht.

Doorgaan met lezen

Trending