Man valt zijn date lastig, dan ziet een agent wat er gebeurt en lost de situatie op
Connect with us

Lifestyle

Man valt zijn date lastig, dan ziet een agent wat er gebeurt en lost de situatie op

Er zijn momenten dat je in lastige situaties belandt waarvan je niet weet hoe je eruit moet komen.

En als dat gebeurt, is het fijn om mensen om je heen te hebben die je wanhoop zien of horen – en vervolgens reageren.

Dit is zo´n verhaal. Het werd gedeeld op het populaire internetforum Reddit, waar gebruikers werden gevraagd hun ervaringen te delen met ´leuke jongens´.

Een gebruiker deelt vervolgens een ervaring die hij had toen hij uit eten ging in een restaurant. Naast hem zat een man die zijn vrouwelijke date lastigviel en bedreigde, die daar duidelijk ongemakkelijk van werd.

Maar net toen de gebruiker zelf iets wilde doen, verscheen er een agent… en gaf de man een koekje van eigen deeg.

Het bericht heeft zich sindsdien snel verspreid, en de agent in het restaurant is geprezen voor zijn perfecte reactie.

Het verhaal is wat lang, maar we beloven dat het het waard is om het helemaal te lezen.

“Waarschijnlijk een van de coolste dingen die ik ooit heb gezien. Je weet wel hoe je in films af en toe de types ziet die vrouwen willen en die mannen willen zijn? Ik ben een man en ik wil deze man zijn!

Ik zit in een restaurant met mijn vriendin, en achter ons zijn twee mensen op een date. En die gaat niet geweldig. De man was best eng en zei behoorlijk rare dingen, en het meisje was duidelijk ongemakkelijk.

Het meisje eet haar nagerecht snel op, ik denk omdat ze snel weg wilde. De man blijft doorgaan en zegt ¨nou, ik zie tenminste dat je slikt, he¨. Hardop.

Het meisje wordt rood en zegt tegen hem dat dat onbeleefd was, maar hij legt zijn wijsvinger tegen zijn mond en zegt ¨rustig aan, ik was daar over een paar uur toch wel achter gekomen.¨

Ik hoorde haar antwoord niet aangezien ze zacht praatte, maar het was duidelijk iets in de trend van – rot op, laat me met rust. Hij antwoordt ¨schatje, ik heb je opgehaald, ik weet waar je woont¨. Ze trekt wit weg en zegt niets.

Nee, nee. Ik ben iemand die opstaat als het nodig is en ik ga hier niet zitten terwijl deze situatie zich voltrekt. Ik sta op. Ik weet niet wat ik ga doen, maar ik ben 23, fit en heb er geen probleem mee die gast aan te pakken. Ik was misschien wat opvliegerig in mijn jeugd. Maar hoe dan ook.

Ik kom uit mijn stoel als ik een hand op mijn schouder voel en ik kijk in het gezicht van deze vijftiger die zegt ¨Rustig aan, deze is voor mij knul¨. Totaal zelfvertrouwen in zijn stem, en aangezien mijn plan behoorlijk gewelddadig was ga ik weer zitten.

Hij loopt er naartoe, pakt een stoel, draait hem om en gaat bij het stel zitten. Dan pakt hij zijn politiebadge en legt hem op tafel. Nu is het de man die wit wegtrekt.

Agent: ¨Ik ben de verjaardag van mijn dochter met mijn familie aan het vieren terwijl ik je deze jongedame hoor bedreigen, heb je een verklaring?¨

Man: ¨Ik, ehm, nou…¨

Agent: ¨Dat dacht ik al. Kijk, ik neem dit soort dingen heel serieus dus ik ben nu aan het nadenken of ik mijn collega´s ga bellen om je op te komen halen.¨

Man: ¨Nee, eehm…¨

Agent: ¨Maar dat zou ieders diner hier verstoren, dus geef me je ID maar even, want ik wil niet dat je wegrent, en vervolgens ga je de rekening betalen bij het personeel, de volledige rekening, want ik wil niet dat deze jongedame honger lijdt door jouw gedrag. Of we gaan door met de eerste optie, de keuze is aan jou.¨

Man: ¨Nee, nee! Dat is prima!¨ *Geeft zijn ID, staat op en loopt snel naar de kassa*

Agent: *terwijl hij de gegevens opschrijft* ¨Sorry mevrouw, ik hoop dat ik niet stoor maar het leek alsof u wel wat hulp kon gebruiken. En als u dit wilt doorzetten kan ik hem laten ophalen door mijn collega´s, we kunnen het officieel maken.¨

Vrouw: ¨Nee, heel erg bedankt. Ik wilde 30 minuten geleden al wegrennen maar hij reed me hier naartoe.¨

Agent: *van boze agent naar vaderfiguur in een halve seconde* ¨Ik zit hier met mijn dochter, ze is ongeveer van jouw leeftijd, wil je anders bij ons komen zitten? Wij kunnen je daarna naar huis brengen, tenzij je liever iemand anders belt?¨

Vrouw: ¨Oh… dat is heel aardig. Heel erg bedankt!¨

*man komt terug, dus de vaderfiguur verandert weer in de boze agent*

Man: ¨Ehm, ik heb de rekening betaald, zou ik mijn ID terug mogen?¨

Agent: ¨Hier heb je ´m. Ik heb al je details hier dus ik raad je met klem aan niet meer in de buurt van deze vrouw te komen.¨

Man: ¨Ja natuurlijk, het spijt me heel erg!¨

De man rende vervolgens het restaurant uit, het meisje ging bij de agent en zijn familie zitten en toen wij weg gingen zaten ze nog steeds te praten en te lachen.

Het was de allerbeste actie die ik ooit heb gezien in zo´n situatie. Die agent is mijn held.¨

Ik ben blij dat de politie optrad toen het nodig was en deze man een belangrijk lesje heeft geleerd.

Deel dit verhaal als je ook vindt dat het belangrijk is om af en toe op te staan en in te grijpen!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending