Man vergeet baby in snikhete auto en gaat werken, kind overlijdt
Connect with us

WTF

Man vergeet baby in snikhete auto en gaat werken, kind overlijdt

In de Franse plaats Bordes is gisteren een baby van slechts 14 maanden oud om het leven gekomen. Zijn vader zou zijn zoontje naar een kinderdagverblijf brengen, maar vergat dit. De man parkeerde zijn auto vervolgens bij de fabriek waar hij werkt en liet de baby de gehele dag in de snikhete auto liggen. Het kind heeft het niet overleefd.

Bij de Franse politie kwam rond 17.00 uur een melding binnen van een overleden kindje in een voertuig. Iets eerder had zijn moeder hem bij de crèche willen ophalen, maar daar was haar zoontje dus niet.

Toen de vrouw haar man belde om te vragen wat er aan de hand was, herinnerde de man dat hij zijn kindje in de auto was vergeten. Toen hij eenmaal bij zijn auto arriveerde, bleek dat de baby niet meer leefde.

Shocktoestand

Hulpdiensten kwamen daarna snel ter plaatse en hebben geprobeerd het kindje te reanimeren. Helaas kwam alle hulp te laat. Volgens BFM-TV is het kind overleden door verstikking en uitdroging. Nadat de ouders het slechte nieuws te horen hebben gekregen, raakten zij in shocktoestand. Dat was zo heftig dat beiden naar het ziekenhuis zijn vervoerd, waar hen psychische hulp wordt geboden.

Meest bekeken

Bizarre beelden: Vrouw probeert in Zandvoort op dolfijn te klimmen

In Zandvoort zwom gisteren een dolfijn zeer dicht bij de kust. Hartstikke erg voor het dier, want dat had fataal kunnen aflopen. En toen kwam er ook nog een vrouw die die dacht grappig te zijn door op de rug van de spitssnuitdolfijn te klimmen.

De beelden van het bizarre tafereel worden gedeeld via Dumpert. Hierin is te zien hoe andere badgasten hun uiterste best doen om de dolfijn weer richting dieper water te krijgen. De vrouw staat erbij en kijkt ernaar. Zodra ze doorheeft dat het dier op eigen kracht verder kan zwemmen, besluit ze om ‘mee te liften’.

‘Wat ben jij aan het doen, joh?’

De achterlijke actie (sorry voor het taalgebruik) leidt tot woede bij redders van de spitssnuitdolfijn. Iemand vraagt haar wat ze in hemelsnaam aan het doen is. Andere zwemmers verzoeken de vrouw meermaals van het dier af te gaan, waarbij een iemand dat op een niet zo’n aardige manier verzoekt.

Desondanks vindt de vrouw het heel grappig, waarna ze zelfs nog een poging doet op het dier te klimmen. Daarop worden meerdere mensen woedend. En terecht.

Doorgaan met lezen

Animals

Onbegrijpelijk: Dertig schildpadden op brute wijze doodgestoken

Inwoners van Japanse eiland Kumejima verkeren in vergaande staat van shock. Op het afgelegen eiland zijn namelijk dertig groene zeeschildpadden ontdekt die op gruwelijke wijze van het leven zijn beroofd.

De zeedieren bleken te zijn doodgestoken en bleken steekwonden te hebben in hun nek en vinnen. Dat meldt de politie, die direct een onderzoek is gestart naar dierenmishandeling.

Verstrikt in visnetten

Vissers hebben lokale media verteld dat de zeeschildpadden verstrikt raakten in hun visnetten. Zij hebben geprobeerd om hen los te krijgen, maar zeggen sommigen zeedieren ‘noodgedwongen’ uit hun lijden te hebben moeten verlossen. Gezien de aard van de verwondingen wordt er ernstig getwijfeld aan de verklaringen van de vissers. Deze verklaringen worden nu verder onderzocht.

Bedreigde diersoort

De Japanse overheid neemt de gruwelijke moorden op de groene zeeschildpadden zeer hoog op. Eens te meer omdat het om een bedreigde diersoort gaat.

De reptielen leven voornamelijk rond de eilandengroep Okinawa, waar Kumejima onder valt. De schildpadden vertoeven met name graag in het zeewier rond het eiland. Een lokale dierenbeschermer heeft aan de Japanse krant Asahi Shimbun laten weten ”enorm geschokt” te zijn.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vreselijk ongeluk: Man (20) komt onder trekker terecht en overlijdt

In een weiland langs de Veertweg in Noord-Scharwoude is vanmiddag een fataal ongeluk gebeurd met een tractor. Dit heeft het leven gekost aan een man van slechts 20 jaar oud. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar hebben de jongen niet kunnen redden.

Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur. Vermoedelijk is de man onder de trekker terechtgekomen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Er zijn veel hulpdiensten aanwezig op de plek van het ongeluk.

Doorgaan met lezen

Trending