Man vertelt echtgenote ‘mijn wil is wet’ – maar hij is niet voorbereid op haar briljante antwoord
Connect with us

Lifestyle

Man vertelt echtgenote ‘mijn wil is wet’ – maar hij is niet voorbereid op haar briljante antwoord

Wanneer een koppel gaat samenwonen, vergt dat heel wat inspanning van beide partijen. Heel wat koppels hebben het moeilijk over wie zal betalen voor dit of dat, of hoe ze hun woning inrichten, maar ook de taakverdeling is niet makkelijk.

De karweitjes verdelen kan een lastige zaak zijn wanneer beide partners verschillende ideeen hebben over hun rollen in de relatie. Maar wanneer ze naar advies van anderen luisteren in plaats van hun eigen partner, kan het nog erger zijn. Zoals in deze grappige situatie over een man en vrouw.

De man leest naar eigen zeggen een inspirerend boek over de mannelijke rol in de relatie, en beseft snel dat hij enkele nieuwe huisregels moet aankondigen. Maar wat hij niet verwacht is dat zijn vrouw daar een pasklaar antwoord op heeft.

Hoewel het een fictief verhaal is, is het ronduit grappig, dus wilde ik het gewoon met jullie delen.

Lees het hilarische verhaal hieronder:

De man had net een boek uitgelezen die “Jij kan de Man des Huizes Worden”.

Hij stormde op z’n vrouw af in de keuken en kondigde aan “vanaf nu, moet jij weten dat ik de man des huizes ben, en wanneer ik klaar ben met eten, je me een dessert moet maken. Na het avondeten ga je met me naar boven en hebben we plezier zoals IK het wil. Nadien maak je een warm bad voor me klaar zodat ik kan relaxen. Je zal m’n rug wassen, me afdrogen en me mijn pyjama brengen. Daarna geef je mij een hand – en voetmassage. En dan morgen, raad eens wie mijn haar zal kammen en mijn kleren zal klaarleggen?”

Zijn vrouw antwoordde: “Ja, de begrafenisondernemer is m’n eerste gok.”

Was dit niet grappig? Deel het als het je ook aan het lachen heeft gebracht!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending