Man verzwijgt fles in anus, is doodsbang voor reactie van vrouw
Connect with us

Meest bekeken

Man verzwijgt fles in anus, is doodsbang voor reactie van vrouw

Een paar Iraanse artsen keken onlangs vreemd op toen een lokale inwoner zich bij hen meldde met een ‘ondraaglijke pijn’. De 50-jarige man bleek namelijk al een poosje rond te lopen met een waterfles in zijn endeldarm.

Het gaat om een fles van maar liefst 19 centimeter lang. De Iraniër liet de artsen weten al een tijdje niet zoveel honger te hebben, onderdoor te gaan aan maagkrampen en last te hebben van opstoppingen. Vreemde zaken, die natuurlijk simpel te verklaren zijn als je een fles in je achterste propt.

Doodsbang voor vrouw

De man wist zelf natuurlijk allang wat er aan de hand was, maar besloot er pas iets aan te laten doen toen hij het echt niet meer trok. De reden hiervoor was angst voor zijn vrouw.

Fles zit vast in anus Iraniër (50), man verzwijgt het uit angst voor zijn vrouw

Hij durfde haar niet te vertellen dat hij rondliep met een fles in zijn kont en nam de pijn op de koop toe. Niet duidelijk is hoe de fles daar eigenlijk gekomen is, maar artsen denken te weten dat de man een poging waagde zichzelf een pleziertje te willen doen.

Dat blijkt uit het feit dat de fles ‘bottoms up‘ was ingebracht. De vermoedelijke insteek hierachter is dat de man de fles op die manier via de dop weer uit zijn anus kon trekken. Helaas krijg hij dat zelf niet voor elkaar. Artsen is het wel gelukt en nog zonder operatie ook.

Er  werd de controle uitgevoerd op 10 februari 2022. Dat staat op het verschenen Clinical Case Report. Het nadeel voor de man is dat hij door naar het ziekenhuis te gaan, niet langer kon verbergen wat hij had gedaan. Het is niet bekend of de twee nog samen zijn. Daarentegen is wel duidelijk dat de flesjesman is doorverwezen naar de Iraanse versie van de GGZ.

Celeberties

Man die op alien wil lijken heeft droom: Penis in tweeën laten splitsen

De 33-jarige Anthony Loffredo uit Frankijk is een freak. Maar dat wil hij ook zijn. Hij doet er alles aan om zichzelf te transformeren tot een zwarte alien. Daarvoor heeft hij al de nodige stappen ondergaan, zoals het volledig zwart laten tatoeëren van zijn lichaam.

Dat is overigens inclusief ogen. Ook heeft Loffredo zijn neus, oren en enkele vingers laten afzetten. Dat vond hij leuk om te doen. Dat geldt overigens ook voor het regelen van implantaten op zijn schedel en in zijn armen. Nu is het echter tijd voor de volgende, ietwat ongewone, stap.

Penis in tweeën

De alien zou graag de beschikking hebben over twee penissen. Hij wil zijn geslachtsdeel dus laten opsplitsen. Dit is een kostbare ingreep, waarvoor Loffredo eigenlijk geen geld heeft. En daarom zamelt hij geld in, zodat zijn wens in vervulling kan gaan.

De Franse alien ziet het als de kroon op zijn werk. Twee penissen, wat een droom. Als hij het geld bij elkaar heeft, is er al een chirurg gevonden die de operatie aandurft. Desalniettemin is hij op de hoogte van het feit dat er complicaties kunnen optreden, de operatie is bestempeld als risicovol.

Het maakt Loffredo weinig uit. Hij moet en zal zijn droom waarmaken.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vreselijk ongeluk: Man (20) komt onder trekker terecht en overlijdt

In een weiland langs de Veertweg in Noord-Scharwoude is vanmiddag een fataal ongeluk gebeurd met een tractor. Dit heeft het leven gekost aan een man van slechts 20 jaar oud. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar hebben de jongen niet kunnen redden.

Het ongeval gebeurde rond 14.25 uur. Vermoedelijk is de man onder de trekker terechtgekomen. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Er zijn veel hulpdiensten aanwezig op de plek van het ongeluk.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Afgrijselijke kindermoord in Rotterdam: verdachte is ‘actieve militair’

Aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam heeft vanmiddag een huiveringwekkende moord plaatsgevonden op een klein kind, die werd doodgestoken. De verdachte is een 22-jarige, actieve, militair die meteen is aangehouden.

Een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee laat aan Hart van Nederland weten dat het kindje om het leven is gekomen door een steekpartij. Vanwege het feit dat de verdachte ‘actief’ in dienst is, leidt niet de politie maar de KMar het onderzoek.

Geprobeerd leven te redden

De verschrikkelijke kindermoord gebeurde volgens de politie rond 17.15 uur. In een poging het leven van het kind nog te kunnen redden, is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Helaas kwam alle hulp te laat. Hoewel de politie niet wil loslaten hoe oud het slachtoffertje was, gaat het wel een ”een jong kind”.

De politie is momenteel bezig met sporenonderzoek in het huis waar de moord heeft plaatsgevonden. Momenteel is er niet meer informatie beschikbaar.

Doorgaan met lezen

Trending