Man vraagt ​​16-jarig meisje om naaktfoto’s uit de douche te sturen – kijk naar haar briljante reactie
Connect with us

Lifestyle

Man vraagt ​​16-jarig meisje om naaktfoto’s uit de douche te sturen – kijk naar haar briljante reactie

Seksuele intimidatie is nooit goed, maakt niet uit wie het betreft. Man, vrouw, jong of oud.

Met de technologie van vandaag is het ook heel gemakkelijk om pikante foto’s of berichten te sturen – en de 16-jarige Reese Hebert maakte dat zelf mee.

Het begon toen een jongen van school haar sms-berichten begon te sturen. Reese en de man wisselden berichtjes uit, waarna Reese hem vertelde dat ze zou gaan douchen.

De man vroeg ​​Reese onmiddellijk om foto’s van zichzelf te sturen, onder de douche.

Maar de reactie die hij zou krijgen was zeker het laatste wat hij verwachtte …

Als iemand die je nauwelijks kent, je om naaktfoto’s vraagt, moet je misschien het voorbeeld van 16-jarige Reese Hebert volgen.

Ze wist niet eens hoe de jongen haar nummer had gekregen, maar begon toch met reageren. Ze sms’den even heen en weer voordat Reese aankondigde dat ze op het punt stond te gaan douchen.

Daarop antwoordde de man eenvoudig: “Ik wil het zien”.

Reese vertelde BuzzFeed later dat ze niet ‘het type is dat zomaar naaktfoto’s stuurt’.

Dus kwam ze in plaats daarvan met een nogal geniaal idee …

De grappige paraplu-hoed die Reese al lang geleden had gekocht, had nooit echt een doel gediend … tot nu toe.

Reese uploadde later haar gesprek met de jongen op Twitter, waar velen haar briljante reactie begroetten.

“Ik heb zo hard gelachen dat ik huilde”, schrijft een gebruiker.

“Ik had niet verwacht dat ik zo veel zou reacties zou krijgen”, zei Reese, wiens foto sindsdien is geliket en gedeeld door duizenden mensen.

En het antwoord van de man?

Die bleef weg.

Deel alsjeblieft de geweldige reactie van Reese verder als je ook denkt dat ze het juiste deed!
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen

Trending