Manager van Frans Bauer geschrokken: “Zo gaat het nu met Mariska na haar herseninfarct”
Connect with us

Meest bekeken

Manager van Frans Bauer geschrokken: “Zo gaat het nu met Mariska na haar herseninfarct”

Frans Bauer (48) en Mariska (45) zijn erg geschrokken. Zij heeft een herseninfarct gekregen.

Voor Frans Bauer en Mariska is het jaar dus niet goed begonnen. Hugo Foets is de manager van Frans in België.

In ‘Dag Allemaal’ vertelt Hugo dat de grond even wegzakte onder Frans en zijn gezin hun voeten. Hugo geeft ook een update over Mariska.

“Haar toestand is nu licht stabiel. Het heeft er alle schijn van dat ze op het juiste moment hulp heeft gekregen.”

“Het is nog te vroeg om uitsluitsel te geven, maar we mogen met z’n allen hopen een spoedig en vlot herstel.”

Meest bekeken

John de Mol sr. waarschuwde Linda voor viespeuk Jeroen Rietbergen

Linda de Mol is heel lang geleden al gewaarschuwd voor haar partner Jeroen Rietbergen. En nog wel door haar eigen vader, John de Mol senior. Die overleed in 2013 na een lang ziekbed.

In 2007 begon Linda de Mol een relatie met Jeroen. Zelfs toen al had de man een slechte naam als viespeuk. Ook haar vader John de Mol senior waarschuwde haar.

Vriendin Tineke de Nooij heeft de informatie uit eerste hand. “Het is zo geweest dat Linda de Mol door haar vader is gewaarschuwd voor Jeroen.” Wat vertelde hij dan precies? “Ik weet dat de oude John de Mol sr., die in 2013 overleed, Linda gewaarschuwd heeft voor dat hij een muzikant is en de meisjes zich op een presenteerblaadje zullen aanbieden. Dat de verleidingen voor muzikanten heel groot zijn, en dat ze zich dat goed moest realiseren.”

Vreselijk

Tineke heeft erg te doen met Linda. Jeroen sleurt hem zomaar mee de afgrond in. “Ik vind het verschrikkelijk voor Linda, die hele situatie waarin ze nu terecht is gekomen. Ik heb minachting voor alle mannen die hun vrouw op deze manier bedriegen.”

Wel vindt Tineke het bizar dat Linda zo lang wachtte om Jeroen aan de deur te zetten. “Zeker omdat het niet de eerste keer is dat ze door een man wordt bedrogen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar: “Anders doet ze dit niet!”

Linda de Mol heeft in een statement na de video over The Voice van BOOS laten weten dat ze Jeroen Rietbergen de bons gegeven heeft. De presentatrice schreef: “Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Yvonne Coldeweijer heeft direct hierop laten weten dat ze denkt dat dit een “Gooische break-up” zou zijn. Een break-up voor de schijn dus.

De roddelkoningin schreef: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Natuurlijk wil de familie De Mol kosten wat het kost hun reputatie beschermen door afstand van dit soort zaken te doen. Het liefst zo snel mogelijk uiteraard. Vervolgens kwam al snel het nieuws dat Rietbergen naar Amerika was vertrokken. Ook dit wist Coldeweijer als eerste te melden: “Bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee.” Inmiddels heeft weekblad Privé meer ontdekt over de situatie!

Linda de Mol betaalt peperdure kliniekkosten volgens Privé!

Het blad schrijft: “Het idee om zich daar op te laten nemen, zou volgens bronnen niet van Jeroen zelf, maar van Linda zijn gekomen.” Ook laat het blad weten dat Linda zelf de kosten van de kliniek op zich heeft genomen, en die zijn niet misselijk. De kosten per maand zijn namelijk 17 tot 23 duizend euro per maand en Jeroen zal hier minstens 2 maanden verblijven. Dit zal Linda dus minstens zo’n 40.000 euro gaan kosten. Een behoorlijk bedrag voor iemand die je net de bons hebt gegeven en niet meer terug wil zien. Op social media denken veel mensen dan ook hetzelfde als Coldeweijer: “Die komen weer bij elkaar wanneer dit overgevlogen is. Anders doet ze dit niet!” Hieronder de plek waar Jeroen momenteel verblijft:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg bijzonder hard aangepakt: “Waar slaat dit nou op?!”

Onlangs vierde André Hazes zijn 28ste verjaardag. Dat deed hij aan de andere kant van de wereld. De zanger is op vakantie in Amerika.

Dat Monique Westenberg nog steeds onvoorwaardelijke liefde koestert voor haar ex-verloofde André Hazes maakte ze duidelijk met een ontroerende verjaardagsboodschap. Ze zegt onder meer dankbaar te zijn voor en trots op de groei die André doormaakt.

De boodschap lokte heel wat positieve reacties. Toch moet Monique ook een heleboel negatieve reacties lezen onder haar bericht. “Je trapt er gewoon in, het leugenachtige Andrétje. Wat naïef ben jij toch, Monique. Echt, je leert er nooit van”, lezen we.

Zijspoor

“Ze moet wel echt wanhopig zijn, want hoe ze dit beschrijft… Sneu ben je dan. Verslaafd aan die vreemdganger”, klinkt het scherp. “Hij is drie weken geleden nog met z’n alweer ex op vakantie geweest. Maar in die korte tijd heeft hij zo’n grote persoonsverandering ondergaan? Lieve Monique, je verdient echt meer en beter!”

“Sorry, het begint lachwekkend te worden”, vindt iemand. “Iemand die jou zo voor schut zet keer op keer ga je toch niet zo openlijk blij feliciteren?”, klinkt het verder. “En elke 3 maanden zet hij jou op een zijspoor. Hoe kan jij zo lief blijven tegen deze gast? Dat snap ik echt niet.”

Doorgaan met lezen

Trending