Marc doet huishoudelijke klusjes en presenteert zijn vrouw een rekening van 800 euro!
Connect with us

Entertainment

Marc doet huishoudelijke klusjes en presenteert zijn vrouw een rekening van 800 euro!

De Britse Marc Hatch, eigenaar van een schoonmaakbedrijf, heeft onlangs een opmerkelijke actie ondernomen door zijn vrouw, Jasmine, een rekening van maar liefst 700 pond (ongeveer 820 euro) te presenteren voor het uitvoeren van een grondige schoonmaak in hun huis.


Volgens Marc beschouwt hij dit bedrag als een “goedkope” vergoeding voor zijn inspanningen. Marc, die zelf een eigen schoonmaakbedrijf runt, besloot om zijn eigen woning een grondige reiniging te geven.

Hij besteedde zes uur aan het schoonmaken van diverse items, waaronder de bank, drie vloerkleden en een stenen vloer. Na voltooiing van de klus stelde hij een factuur op voor zijn vrouw, waarin niet alleen de arbeidsuren werden vermeld, maar ook de kosten van het gebruikte materiaal.

Ondanks dat de “klant” – in dit geval zijn vrouw Jasmine – tevreden was met het behaalde resultaat, weigerde ze echter de rekening te betalen.


Marc deelde zelfs een foto van de opgestelde factuur op Facebook, met als opmerkelijk detail dat hij dit deed terwijl hij naast zijn vrouw op de bank zat.

In zijn Facebookbericht gaf Marc aan dat zijn vrouw het resultaat waardeerde, maar niet bereid was te betalen. Hij beschreef humoristisch dat hij niet wil fungeren als een “cleaning fairy” en benadrukte dat hij recht had op betaling voor zijn geleverde arbeid.

Na enkele minuten liet Marc zijn vrouw weten dat het slechts een grapje was, maar tot zijn verbazing kon Jasmine er absoluut niet om lachen.

Ze reageerde verrast en benadrukte het feit dat ze getrouwd zijn en samen drie kinderen hebben. Hoewel Marc dacht dat het een leuke grap was, kon zijn vrouw de humor ervan niet waarderen.


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending