“Marc Overmars nu ook flink in de problemen bij zijn vrouw!”
Connect with us

Meest bekeken

“Marc Overmars nu ook flink in de problemen bij zijn vrouw!”

Marc Overmars is vorige week per direct vertrokken als directeur voetbalzaken bij Ajax. De voormalig voetballer is landelijk nieuws geworden omdat dit het zoveelste geval is van grensoverschrijdend gedrag bij mannen met een machtspositie. Overmars zou een langere periode grensoverschrijdende berichten en foto’s naar vrouwelijke collega’s hebben gestuurd. Zijn statement: “Ik schaam me kapot. Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag. En hoe dit op anderen is overgekomen.

Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk. Daardoor voelde ik opeens een enorme druk. Ik bied mijn excuses aan. Zeker voor iemand in mijn positie is dit gedrag niet goed te praten, dat zie ik inmiddels ook in. Maar te laat. Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax.” Om wat voor berichten het gaat is inmiddels duidelijk bij het grote publiek.

Marc Overmars nu ook problemen in gezinsleven?

De oud-directeur eindigde zijn statement met het volgende: “Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten.” Dat het verregaande gevolgen voor zijn privésituatie kan hebben begrijpen we. De man heeft niet alleen publiekelijk laten weten grensoverschrijdend gedrag te vertonen, hij heeft zijn vrouw bedrogen hiermee. Weekblad Story heeft inmiddels laten weten dat de gezinssituatie van Overmars behoorlijk bekoeld is. Het blad schrijft: “Voetballegende is een echte familieman. Maar, wangedrag sloopt gezinsleven Overmars!” De voetballer leerde zijn vrouw in 1995 al kennen, kort nadat ze Miss Nederland werd. Ook is Chantal van Woensel, de vrouw van Overmars, 22e geworden bij Miss World. In 2013 trouwde het stel op kasteel Cannenburch in Vaassen. Is welke mate het wangedrag het gezinsleven inmiddels gesloopt heeft zoals Story zegt is niet bekend. Op Twitter wordt een hoop gedeeld:

Meest bekeken

Slecht nieuws voor Mariska Bauer na haar herseninfarct

Mariska Bauer, de vrouw van Frans Bauer, is nog maar 46. Toch werd ze op 1 januari getroffen door een herseninfarct.

Of ze er restverschijnselen aan zal overhouden, is nog onduidelijk, maar het gaat intussen stukken beter met Mariska Bauer. “Er is nog een lange weg te gaan. Maar ik ben er gelukkig nog”, zegt ze in Primo.

Gezien haar leeftijd had ze nooit gedacht dat zoiets haar zou kunnen overkomen. Nu heeft ze haar les wel geleerd. “Dit kan je zomaar krijgen, zie het als pech in je leven”, zegt ze. “Het kan iedereen overkomen, gezond of ongezond.”

“Ik heb het mijzelf hondderdduizend keer afgevraagd: ‘Hoe heb ik dit kunnen krijgen?’”, vervolgt ze. Dat er geen bevredigend antwoord op deze vraag bestaat, heeft ze nu wel door. “Ik hou het maar op vette pech.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Opgedoken video van Marco Borsato maakt veel los: “Viespeuk!”

Paskal Jakobsen, de zanger van BLØF, zat vrijdagavond bij Beau van Erven Dorens aan tafel en sprak over Marco Borsato. Laatst genoemde zanger wordt er sinds een tijdje van verdacht grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij minderjarige meisjes. Dit is landelijk nieuws geworden vanwege de veelbesproken BOOS-video over The Voice.

Paskal zegt in de talkshow van Beau het volgende: “Het is echt zo moeilijk om het te bespreken. Als ik nou kijk wat er met Marco gebeurd is de afgelopen maanden. Ja, pff. Kijk, als het waar is dat hij aan meisjes heeft gezeten die dat op dat moment écht niet wilden, jonge meisjes, alles wat er over hem gezegd is, dan is dat alleen maar heel erg af te keuren in alle kleuren en toonaarden. Maar als het nou gewoon.” Het mag duidelijk zijn dat de zanger moeite heeft met het vinden van de juiste woorden.

Paskal Jakobsen over video Marco Borsato!

De zanger vervolgt: “Ik weet dat het moeilijk is om te zeggen, maar ik wil het toch zeggen: het kan toch ook zo zijn… het kan zo zijn, ik zeg niet dat het zo is… dat het met zijn Italiaanse achtergrond en zijn warmte… Hij gaf mij ook een knuffel, hij gaf mijn vrouw ook altijd een knuffel. Er kwam een filmpje voorbij op TikTok dat hij achter een meisje staat en zo bij dat meisje staat en dan staat erboven: ‘Viespeuk’, dit en dat, en allemaal keiharde woorden. Mijn kind zit naast mij, die zit te kijken terwijl ik die TikTok zat te kijken en die zei: ‘Ja, maar pap, dat meisje vindt het toch helemaal niet erg?’” Jakobsen eindigt nog voor de duidelijkheid: “Maar ik neem het niet voor hem op, voor de duidelijkheid.“. Vermoedelijk gaat het om onderstaande video, beelden vanaf minuut 2:50!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Kelly Piquet deelt liefdesfoto met andere man

Kelly Piquet deelde een intieme foto met een andere man en schreef er een hartje bij. Toch leek het niet helemaal de bedoeling dat de foto online kwam, want Kelly verwijderde het direct weer uit Instagram Stories. Wie is deze mysterieuze man?

Op de foto die Kelly deelde was een arm van een man te zien. Omdat ze er een hartje bij schreef, zou de man een dierbare van haar moeten zijn. Maar omdat Kelly de foto vrijwel direct weer verwijderde, lijkt het onwaarschijnlijk dat het een familielid is. Fans blijven zitten met de vraag: waarom deelt Kelly een intieme foto met een andere man dan Max?

Is DIT de man op de foto?

Nadat de foto werd geplaatst, stroomde social media vol met geruchten. Want als de man op de foto Max niet is, wie is het dan wel? Bij fans komt al snel de naam Alexandre Negrão naar boven, een GP2 coureur met de bijnaam Xandi. Hij rijdt bij het Minardi Piquet Sports, dat mede werd opgericht door Nelson Piquet, de vader van Kelly.

Geruchten

Wat Kelly daadwerkelijk met deze ‘liefdesfoto’ bedoelt blijft onduidelijk, maar de man op de foto lijkt in ieder geval niet Max te zijn. Onlangs gingen er nog hardnekkige geruchten rond over Kelly en Max, want Kelly zou hem bedrogen hebben op haar verjaardag.

Ook zeiden fans al eerder dat Max tweede keus voor Kelly was. Voordat ze Max leerde kennen, zou ze namelijk al contact hebben gezocht met de F1-coureurs Daniel Ricciardo en Lando Norris. Is Alexandre Negrão één van de coureurs waar Kelly ook interesse in heeft gehad?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending