Marco Borsato bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij deed het met mijn vrouw’
Connect with us

Celeberties

Marco Borsato bedroog naast Leontine ook een goede vriend: ‘Hij deed het met mijn vrouw’

Het bleef even rustig rondom de scheiding van Marco (53) en Leontine Borsato (52) – wellicht omdat André, Bridget en Monique al gauw alle aandacht wegnamen – maar nu wordt de beerput opnieuw opengetrokken. De zanger blijkt namelijk niet alleen een affaire te hebben gehad met Iris Hond (32) en een van zijn secretaresses, maar óók met een gezamenlijke vriendin van het stel. Haar inmiddels ex-partner doet uit de doeken over Marco’s romance met zíjn vrouw.

Nóg een affaire van Marco boven water
In de Telegraaf vertelt de man in kwestie zijn kant van het verhaal. Hij en zijn voormalige partner raakten de afgelopen jaren bevriend met de Borsato’s en kwamen daarbij regelmatig bij elkaar over de vloer. Maar wat bleek? Marco en de vrouw van het bevriende stel zagen elkaar ook zónder hun partners erbij, iets wat afgelopen december aan het licht kwam en de fatale klap zou zijn geweest voor het huwelijk van Marco en Leontine.

‘Paar keer per week’
Het zou onder buren van het stel niet onopgemerkt zijn gebleven dat Marco ‘soms wel een paar keer per week’ zijn auto voor hun deur parkeerde in de Flevopolder. In de laatste maand van 2019 kwam het nieuws over de affaire bij Leontine en de partner van de vakbondsvrouw aan. Hij verbrak zijn relatie ongeveer in dezelfde periode als de Borsato’s.

Opgebiecht
Aan de Telegraaf vertelt de man nog steeds in shock te zijn. ‘Marco ging vreemd met míjn vrouw. Natuurlijk geloof je het eerst niet. Ik dacht dat het iemand was die wilde stoken. Maar nadat mijn vriendin eerst een paar keer had ontkend iets met Marco te hebben, biechtte ze het uiteindelijk op. We waren al twee jaar bij elkaar en woonden net twee maanden samen. Het ging super tussen ons. Tot ik hier achter kwam.’

Zogenaamde vriend
Hij verklaart Marco ook te kennen. ‘We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken’, aldus de ex-partner van de vakbondsvrouw. ‘Marco verkocht zichzelf als vriend naar mij toe. Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens thuis gebracht als hij te veel had gedronken. Nu weet ik: in die tijd speelde er ook gewoon wat tussen die twee! Waarschijnlijk heeft het zelfs alle tijd die we samen waren geduurd! Nog voordat ik in haar leven kwam. Maar willens en wetens heeft hij mijn relatie met haar kapot gemaakt. En Leontine wist al die tijd ook niet beter dan dat we met z’n vieren een vriendschap hadden.’

Geen discussie mogelijk
Toen hij achter de romance kwam, besloot hij niet alleen zijn vriendin maar ook de zanger ermee te confronteren. ‘Ik zei Marco: ‘Ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft’. Hij wist daar niets anders tegenin te brengen dan dat hij het allemaal anders zag. Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was.’ De man heeft dan ook geen goed woord meer over voor de coach van The Voice Kids. ‘Ik walg van die man.’

Radiostilte
De vrouw van het stel heeft aan het entertainmentblad laten weten niet inhoudelijk te willen reageren op het verhaal, en ook het management van Marco en Leontine weigert commentaar te geven. De ex-geliefde van de zanger komt momenteel bij van de heftige periode in Thailand, samen met haar steun en toeverlaat.

De tekst gaat verder onder de foto.

Plotselinge breuk
Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. ‘Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren’, liet hij weten.

Overspel
Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar ‘sterker dan ooit’. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Bron: De Telegraaf, Story | Beeld: Instagram

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: ‘Patricia Paay zwanger’

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen

Trending