Marco Borsato duikt plots op in Amsterdam en niet alleen!
Connect with us

Celeberties

Marco Borsato duikt plots op in Amsterdam en niet alleen!

Marco Borsato is al een tijdje niet meer gesignaleerd. Na de foto’s van de zanger waarbij zijn ring ontbrak en daardoor de geruchten opnieuw de spuigaten uitliepen lijkt hij zich te hebben schuil gehouden. De zanger wordt ervan beschuldigd onjuiste handelingen te hebben gepleegd met een minderjarige dame die daar intussen aangifte van heeft gedaan. Iets wat je vast en zeker al weet. Dit zal ook een reden zijn om je minder vaak op straat te begeven. Sommige mensen hebben hun oordeel al klaar en dan kun je in behoorlijk nare situaties terecht komen.

Toch is de zanger onlangs gesignaleerd, helemaal in Amsterdam. In Amsterdam west om precies te zijn, in Slotermeer. Natuurlijk zijn de juicekanalen er weer als de kippen bij en ook de reden van zijn bezoek aan de hoofdstad is uiteraard direct boven tafel gekomen. Het kanaal ‘Reality.FBI’ plaatste eerder al over een verhuizing van zoonlief.

Marco Borsato gespot in Amsterdam!

Zoon Luca gaat namelijk samenwonen met zijn vriendinnetje Maria Daisy Piras, bij de juicers beter bekend als Daisy. Eerder plaatste het kanaal al het volgende: “Na maanden van daten, elkaar achter het behang plakken en weer goedmaken gaan ze eindelijk naar de volgende stap.” Het mag duidelijk zijn dat de twee een stekkie hebben kunnen vinden in het westen van de hoofdstad. En dat ze er inmiddels in zitten vermoeden wij ook, want Marco was daar afgelopen zondag ook aanwezig. Hij was hierbij om zoonlief en zijn vriendin te helpen met de verhuizing. Of Leontine erbij was weten we niet. We vermoede van niet anders was de brunette hoogstwaarschijnlijk ook gespot. Hieronder meer:

Celeberties

Heftig: Arno Hintjens is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven

Het gaat erg slecht met de gezondheid van zanger Arno Hintjens. Hij heeft kanker en het gaat droevig genoeg helemaal niet goed.

Arno wordt vooral in de Benelux een legende genoemd, hij is een Belgische zanger en raakte al snel bekend door de muziek die hij uitbracht bij het Belgische Radio 1. Arno heeft de afgelopen tijd veel in het ziekenhuis moeten zitten omdat hij pancreaskanker heeft. Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat hij voor het laatst heeft opgetreden maar kon nu toch weer even het podium op.

Arno Hintjens heeft niet lang te leven

Arno is ongeveer 20 kilo afgevallen en erg dun, die 20 kilo geeft hij zelf aan maar veel fans denken dat het om meer kilo’s gaat. Het was een emotioneel optreden want tijdens het optreden zei hij: “Misschien is dit mijn laatste optreden”. Vlak daarvoor vertelde hij ook dat hij ongeneselijk ziek is.

“Mijn moeder is boven…. ‘k gon eur’ misschien één van… Ja, ‘k zal eur gaan bezoeken”, vertelde Arno. Dit betekend dus dat dit misschien wel het allerlaatste moment voor hem ooit is geweest. ook zie hij. “Maar ik leef vandaag en ben heel blij”,

Doorgaan met lezen

Celeberties

Erica Meiland lokt veel negatieve commentaar uit met filmpje: “Heel erg is het”

Het lukt Martien Meiland en zijn familie maar niet om een koper te vinden voor hun Chateau Marillaux. Ze hebben nu een opvallende stap genomen.

De Meilandjes verlaagden de verkoopprijs van hun kasteel al enkele keren. Ze vragen er nu ‘amper’ 795.000 euro voor. Hun makelaarsduo heeft nu besloten te gaan vloggen om het kasteel aan te prijzen.

Hoewel veel fans van de familie Meiland de filmpjes helemaal geweldig vinden, zijn er ook een heleboel die de vlogs maar niks vinden. “Oh mijn god! En die moeten een kasteel van 8 ton verkopen? Tenenkrommend dit… Zijn dit serieuze makelaars?”, lezen we op Instagram.

“Beetje irritant dit. Kan er niet lang naar kijken. Terwijl ik de Meilandjes heerlijk vindt”, reageert een andere fan. “Veel sterkte met de verkoop! Weet niet of die clowns meerwaarde zijn voor de verkoop”, merkt nog iemand op.

“Tenenkrommend promotiefilmpje. De wanhoop moet wel erg groot zijn”, zegt een volger. “Ik zou een serieuze makelaar nemen. Deze zijn echt niet serieus. Vind dat ze de familie door het slijk halen en jullie en jullie kasteel zo in een verkeerd daglicht stellen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Doet ‘ie goed hoor! Dit is de vriendin van Michael van Gerwen:

Michael van Gerwen, één van de beste darters ter wereld. Hij heeft al een dochtertje samen met zijn huidige vrouw. Maar daar gaat nu ook een zoontje bij komen. Ze zijn in 2020 uitgerekend, de exacte datum is nog niet bekend. Maar we zijn natuurlijk benieuw wie nou precies de vrouw van deze schreeuwende dart-legende is.

We hebben wat leuke kiekjes kunnen vinden en kunnen zeggen dat hij het aardig goed voor elkaar heeft gekregen!

Vriendin van Michael van Gerwen

Zijn vriendin is Daphne Govers die veelvuldig voorbij komt op zijn social media. Ondanks dat de darter weleens verdacht werd van een affaire met Stacey Owen gaat het dus uitmuntend tussen de twee!

Doorgaan met lezen

Trending