Marco Borsato en Leontine Borsato terug bij elkaar: ‘We houden nog teveel van elkaar’
Connect with us

Celeberties

Marco Borsato en Leontine Borsato terug bij elkaar: ‘We houden nog teveel van elkaar’

Medium Marion Berndsen zegt dat er veel gestookt is in Borsato-huwelijk en dat anderen leugens hebben verspreid.

Veel liefde

‘Tussen Marco Borsato en Leontine is er nog altijd heel veel liefde, dat voel ik. Ze voeren gesprekken samen, maar Leontine is heel angstig. Zij is absoluut niet toe aan een andere man. Wat ik bij Marco zie, is dat er heel veel mensen zijn die over hem hebben gelogen. Er zijn verhalen aan Leontine verteld over Marco die niet kloppen. Mensen hebben echt bewust in hun huwelijk lopen stoken. Er was en is veel jaloezie om hen heen en sommige mensen hebben er veel plezier in gehad om Marco naar beneden te halen. Het hele gebeuren heeft zijn imago geen goed gedaan, en ook zijn burn-out niet. Hij voelt vrij depressief aan. Ontnuchterd ook.’

Beladen situatie

‘Alsof het succes allemaal niet meer belangrijk is. Ik vind de situatie nog steeds erg beladen. Leontine houdt nog van Marco, ook al zit ze enorm in haar verstand op dit moment. De leugens hebben haar erg geraakt. Ze hadden samen de afspraak gemaakt om altijd open en eerlijk tegen elkaar te zijn. Er is natuurlijk wel het een en ander gebeurd, maar anderen hebben dit weer aangedikt. Dat is er mede de oorzaak van dat Marco zich heeft teruggetrokken. Hij is allesbehalve de vrolijke vrijgezel, meer depressief zelfs.’

Verbinding

‘Hij wil het liefst zijn leven terug. Qua carrière komt hij dit jaar terug en dan zal hij door iedereen met open armen worden ontvangen. En de verbinding met Leontine blijft. Ik voel niet dat hun liefde gedoofd is, al wil Leontine vooral rust om tot zichzelf te komen. Dat lijkt ze Marco ook steeds te zeggen. Rust is haar prioriteit. Ondertussen blijft Marco hopen dat het goed komt met Leontine. Hij is ook absoluut niet geïnteresseerd in andere vrouwen.’

Celeberties

RESPECT: ‘André Hazes gaat Afrikaans kindje adopteren’

André Hazes jr. en zijn vergevingsgezinde verloofde Monique Westenberg gaan in 2021 een kindje adopteren uit Afrika. Dat werd gisteren voorspeld in de Nieuwjaarsdag-special van Shownieuws.

De voorspelling werd in een item gedaan door tv-paragnost Liesbeth van Dijk, die hoog in aanzien staat bij Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story. Hij zat aan de desk en vulde aan dat deze voorspelling van Liesbeth helemaal niet zo gek is. De familie Hazes heeft namelijk al ervaring met adoptie, vertelde hij in de uitzending.

Kindje uit Afrika

De 43-jarige Monique kan alleen zwanger worden met behulp van een IVF-behandeling. Zij en de 26-jarige André zitten daar niet heel erg op te wachten, omdat zo’n traject heel veel doet met je hormoonhuishouding. Mogelijk gaan ze dus voor adoptie, aldus de bekende paragnost Liesbeth.

Liesbeth in Shownieuws: “Een tweede kind: nee. Wat ik wél hoor is adoptie, maar het kan ook zijn dat ze een kind in Afrika adopteren, hè. Dat ze op die manier adoptie hebben, dat kan ook.”

Adoptie

Niet zo’n gekke voorspelling, meent Guido den Aantrekker. “Ik wil nog wel even één ding toevoegen over die adoptie waar zij het over had bij Monique en André. Wat misschien weinig mensen weten is dat André Hazes zijn vader ooit een kindje in Kenia heeft geadopteerd.”

“Toen hij overleden is, heeft Rachel dat voortgezet, dus zij betalen al jarenlang voor het levensonderhoud van dat meisje, dat inmiddels volwassen is. Ze hebben dus sowieso een link met adoptie in Afrika.”

Huwelijk

Wat er dit jaar mogelijk ook gaat gebeuren bij de Hazesjes, is een huwelijk. “De grootste wedding bells waar iedereen (ahum, red.) natuurlijk naar uitkijkt is toch André en Monique. Ze is op 12-12-2020 gevraagd op een meer dan romantische manier. Echt een tear-jerker”, aldus Guido.

Het wordt ook een beetje een beladen huwelijk, denkt Guido. “Want: moeder Rachel, is zij er wel of niet bij? De familiebetrekkingen zijn toch wat minder op dit moment, maar misschien is dat dan wel een heel mooi moment.”

Bridget

Vervolgens sloeg het relbrein van Albert op hol: “En dat dan die boze stiefzuster Bridget die niet uitgenodigd wordt op de bruiloft, tóch komt…”

Guido: “Dat zou wel heel mooi zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Estelle Cruijff en Lil’ Kleine steken middelvinger op naar Telegraaf

Estelle Cruijff heeft maling aan de kritiek die ze in eigen land krijgt op het feit dat ze de jaarwisseling gezellig aan het vieren is met Lil’ Kleine in Dubai. Dat laat ze weten op Instagram.

Minister-president Mark Rutte heeft een dringend beroep gedaan aan alle Nederlanders om de komende tijd niet op vakantie te gaan vanwege de coronapandemie, maar daar hebben Estelle Cruijff en Lil’ Kleine maling aan. De rapper zit al een tijdje in Dubai en Estelle vloog vlak voor de jaarwisseling naar hem toe.

Cocktails

Estelle Cruijff liep niet te koop met haar vakantie, maar deze lekte uit door een Insta-post van iemand uit Lil’ Kleine’s kring. Een van de vriendinnen van Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes plaatst namelijk een story op Instagram waarop te zien is hoe ze samen, opgepakt op elkaar, cocktails aan het drinken zijn in een bar in Dubai.

Evert Santegoeds heeft op de Telegraaf-site een kritisch stuk geschreven over haar vakantie en laat blijken dat hij nauwgezet zal volgen of de societyster zich bij terugkeer in Nederland zal houden aan de tien dagen quarantaine. “Mist Estelle straks eigen rechtszaak om huisuitzetting?”, vraagt hij zich af.

Middelvinger van Estelle

Het zal bij de rechter een slechte indruk maken wanneer haar advocaat straks de reden voor haar afwezigheid moet benoemen, denkt Evert. “Het heeft er op de zonnige beelden veel van weg dat Estelle daar niet elk moment bij stilstaat. Maar dat doet zij getuige haar reisje (…) evenmin bij het grote probleem dat de hele wereld teistert.”

Estelle heeft schijt aan Evert en zijn Telegraaf, laat ze weten met een Insta-foto waarop zij en Lil’ Kleine hun middelvingers opsteken. “Kleine bedankt! Kleine bedankt! Kleine bedankt! Zielige krant geworden, Telegraaf! Kun je beter de Donald Duck gaan lezen”, bitcht ze.

Lil’ Kleine

De volgers van Estelle worden nu overspoeld met stories uit het zonnige Dubai. Eerder raakte ook Lil’ Kleine al in opspraak vanwege zijn zonnige vakantie, vooral nadat hij Nederland begon uit te lachen vanwege de lockdown die hier geldt. Albert Verlinde pleitte vervolgens voor een inreisverbod voor de rapper.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Video uitgelekt: First Dates barman Victor doet het met kandidaat op het toilet

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien. Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending