‘Marco Borsato en Leontine zijn weer samen’ Hij geeft zelf het antwoord
Connect with us

Celeberties

‘Marco Borsato en Leontine zijn weer samen’ Hij geeft zelf het antwoord

Marco Borsato recht opnieuw zijn rug na een horrorjaar voor hem. De huwelijksbreuk met Leontine is hard aangekomen bij hem.

Maar dat was toen en nu liggen de kaarten weer helemaal anders. De geruchten dat Marco Borsato en Leontine weer een koppel vormen klinken steeds luider.

Marco en Leontine werden gespot toen ze op weg waren naar Mary, de moeder van Marco. En ook op andere momenten worden ze vaak samen gezien.

Maar een koppel zijn ze niet, laat Marco verstaan. “Nog niet alles is verwerkt en verteerd, maar dat hoeft ook niet. Maar ik word blij wakker.”

Bron: showbizz24

Celeberties

Schokkend nieuws voor Karen Damen: ‘Plotseling overleden’

Karen Damen is goed geschrokken door een plots overlijden. Dat laat ze weten op haar Instagram.

Zanger Nick Kamen is overleden. We kennen hem nog van zijn grote hit ‘I Promised Myself’.

Nick Kamen werd 59 jaar. Hij stierf na een langdurige ziekte.

Er komen heel wat reacties op zijn overlijden. Ook Karen Damen is ervan geschrokken.

“RIP Nick Kamen”, schrijft ze op haar Instagram. “ love of my life back in 1986.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Damen (@karendamen)

Bron: showbizz24, Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato geeft toe: ‘Nog steeds last van psychische problemen’

In Rooijakkers Over de Vloer is te zien hoe Rolf Sanchez (29) samen de studio induikt met Marco Borsato (54). Hoewel ze nog niks willen laten horen van het nieuwe nummer, willen de twee wel wat kwijt over de bijzondere samenwerking.

Want een duet, dat is best een opvallende keuze na alles waar Marco het afgelopen jaar doorheen is gegaan. ‘Eens in de zoveel tijd staat er iemand op waarvan je weet: deze is hier om te blijven’, aldus Borsato over zijn samenwerking met Rolf. ‘Hij heeft een ongelooflijk lekkere stem, een ongelooflijk goede drive. Hij bindt mensen. Ik herken wat van mezelf in zijn ongeremde enthousiasme, wij hadden zo’n klik. We moeten iets samen doen.’

Blozen

Rolf moet wel een beetje blozen van deze lovende woorden. ‘Dit heeft hij nog nooit tegen mij gezegd, dit is de eerste keer dat hij dit zeg. Ik vind het wel heel fijn om te horen.’

Blij wakker

Marco gaat nog even door met complimenten: ‘Dat opstaan en denken: ik val de dag aan vandaag, dat herken ik van mezelf. Dat was ik het afgelopen jaar een beetje kwijt, maar door hem, heb ik er ook weer zin in.’ Want hoe gaat het nu met de zanger? ‘Ik heb er weer zin in. Nog niet alles is verwerkt en verteerd, maar dat hoeft ook niet. Maar ik word blij wakker.’

Volgend stukje

Toch kan Art het niet laten om een beetje door te vragen. ‘Waar heb je weer zin in?’, horen we de presentator zeggen. ‘In deze plaat’, reageert Borsato lachend. ‘Ik heb weer zin in het volgende stukje van mijn leven.’

Toenaderingspogingen

Het moet gezegd: Marco weet met zijn liedjes romantische snaren te raken maar ook in zijn privéleven draait de half-Italiaanse charmezanger kennelijk aan de juiste knoppen. Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Rustig aan

De vrienden typeren hun huidige situatie als veelbelovend maar erg pril, en Marco zou zich houden aan de wijze spreuk ‘rustig aan, dan breekt het lijntje niet’, iets wat door Leontine – beducht om andermaal pijn te worden gedaan – alleen maar toegejuicht wordt. Vorige week was voor Story zelf te zien hoe close de twee in elk geval weer zijn: samen bezochten ze in Marco’s elektrische Porsche Taycan hun dierbare moeder en schoonmoeder Mary, in haar villa in het nabije Stompetoren.

Bron: Superguide, Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

De Duitse media: ‘Willem-Alexander in levensgevaar’

In de Duitse media wordt gespeculeerd dat het niet goed zou gaan met de gezondheidstoestand van koning Willem-Alexander. Het boulevardblad Freizeit Express suggereert dat de koning in levensgevaar is vanwege een ernstige longziekte.

Of er een kern van de waarheid in de speculaties van het boulevardblad zit, is niet duidelijk. De Rijksvoorlichtingsdienst meldt aan het Nederlandse blad Story desgevraagd dat er nooit wordt ingegaan op ‘geruchten en speculaties’.

Besnier Boeck

Het is niet de eerste keer dat de gezondheid van Willem-Alexander ter discussie wordt gesteld. Jaren geleden bevestigde de Rijksvoorlichtingsdienst al dat de Koning leed aan de ziekte van Besnier Boeck, ook wel sarcoïdose genoemd.

Het is een ziekte waarbij ontstekingen ontstaan in organen en weefsels in het lichaam. In 1999 meldde de Rijksvoorlichtingsdienst dat Willem-Alexander deze ziekte had overwonnen.

Het was destijds opmerkelijk dat de RVD deze informatie naar buiten bracht. Het is ongebruikelijk dat zij over leden van het koningshuis dit soort persoonlijke informatie delen.

Willem-Alexander stond toen erop dat het nieuws naar buiten werd gebracht. Het medicijn dat hij nam om de ziekte te bestrijden had als bijwerking dat hij er opgeblazen van werd. De Koning had in zijn jeugd een studentikoos imago, waarbij hij een glas bier niet schuwde. Het leverde hem korte tijd de bijnaam Prins Pils op. Hij wilde destijds voorkomen dat zijn opgeblazen uiterlijk zou worden toegeschreven aan zijn studentikoze levensstijl.

Stress

En hoewel de RVD dus niets bevestigd, is dat voor Freizeit Express geen reden om sensationeel uit te pakken met de zogenaamde ziekte die de Nederlandse koning heeft getroffen.

,,Shock diagnose!” staat dik gedrukt op de voorpagina. ,,Koningshuis bidt voor het leven van Willem-Alexander”.

Volgens de Duitsers is het duidelijk te zien aan Willem-Alexander dat hij opnieuw is getroffen door de ziekte. Zij trekken deze conclusie uit het uiterlijk van de koning: ,,Wat het spiegelbeeld over zijn gezondheid onthult”. De diagnose van Freitzeit Express: stress. De Duitse pers claimt dat zijn ziekte weer opgelaaid is door stress, een grote factor bij Besnier Boeck.

Deskundige

Het blad heft zelfs een longspecialist in arm genomen om het verhaal kracht bij te zetten. Dr. Michael Barczok verklaart in het blad: ,,Stress is zeker een ongunstige factor bij deze ziekte. In vroegere tijden zou men deze ziekte ook met rust behandelen, maar dat is tegenwoordig nog zelden mogelijk.”

Dat onze koning een flinke werkdruk én stress heeft, zeker in deze roerige tijden, lijkt een open deur. Voor Freitzeit Express is dit echter reden om aan de bel te trekken.

Reactie RVD

De dramatische onthulling van Freitzeit Express wordt bevestigd door Duitse bronnen, die het gehoord hebben van ‘insiders’. Weekblad Story nam wél de moeite om naar een legitieme bron te stappen en vroeg de RVD naar de gezondheid van de koning.

RVD reageert resoluut: ,,De Rijksvoorlichtingsdienst gaat nooit in op geruchten en speculaties.”

Bron: ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Trending