Marco Borsato gaat onderduiken: “Stuk land gekocht in Italië!”
Connect with us

Meest bekeken

Marco Borsato gaat onderduiken: “Stuk land gekocht in Italië!”

De situatie rondom Marco Borsato is compleet ontploft sinds deze week. Er is inmiddels officieel aangifte gedaan tegen de zanger door een 22-jarige dame die zegt sinds haar vijftiende misbruikt te zijn. John van de Heuvel zegt al langere tijd zich bezig te houden met de zaak en laat bij RTL Boulevard weten dat de kans op vervolging reëel is. Dat betekent dat er dus bewijzen zijn tegen de zanger die weleens de doorslag kunnen geven. Maar, in Nederland ben je onschuldig tot je schuld is bewezen. Inmiddels zijn er al geluiden van twéé andere dames die zich hebben gemeld rondom de zaak. Een paar weken geleden liet showbizzwatcher Fawry al het volgende weten: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld. Die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen.” Dat lijkt te zijn uitgekomen.

Marco Borsato zou stuk land gekocht hebben

Ook liet Fawry destijds (25 november) weten: “Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.” Ook dat is nu dus uitgekomen. Maar daarnaast had de, klaarblijkelijk goed geïnformeerde, Fawry nóg iets opvallend te melden. Fawry laat namelijk weten dat de zanger een stuk land gekocht heeft in het buitenland. Hij zei destijds: “Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.” We kunnen je niet met zekerheid zeggen hoe dit allemaal werkt. Een emigratie zit er volgens ons nu niet heel gemakkelijk in, nét na zo’n heftige aangifte.

Even van de straat

Het feit dat er tot nu toe nog niets bewezen is en er geen uitspraak is betekent dat de zanger nog als onschuldig gezien moet worden. Er moet altijd rekening gehouden worden met het feit dat de zanger zich niet schuldig gemaakt heeft aan de gedane aanklachten. Ook bij onschuld is het waarschijnlijk verstandig voor de zanger om je niet op straat te vertonen in Nederland. Er zullen namelijk altijd mensen zijn die wél overtuigd zijn van schuld. Meer in onderstaande video.

Celeberties

“Emma Heesters haalt flink uit naar collega-zangeres Maan!”

Zangeres Maan krijgt het flink te verduren van haar collega’s de laatste tijd. Eerst S10 en nu Emma Heesters. Stien den Hollander gaat namelijk naar het Eurovisie Songfestival en de geruchten gaan dat ze hiermee De Steenwinkel achter zich heeft gelaten. Backstage zou de nieuwkomer ook behoorlijk grof zijn geweest betreft de inzending van Steenwinkel. Steenwinkel ontkent tot nu toe overigens alle geruchten over een eventuele afwijzing van haar ingezonden nummer.

Ze ontkent zelfs dat ze een nummer heeft ingezonden. In een ongemakkelijk interview wist ze de beweringen van zich af te schuiven, maar toch bleven de geruchten springlevend: “Steenwinkel heeft dus wel auditie gedaan voor het Songfestival maar is het niet geworden. Vandaar dat ze zo zenuwachtig reageerde bij RTL Boulevard. Stien heeft volgens meerdere bronnen Steenwinkel vorige week backstage ‘duf’ genoemd en haar Songfestival-liedje helemaal afgekraakt!” Het desbetreffende interview is hier nog even terug te zien. Maar nu door naar haar andere collega.

Emma Heesters over muziek van Maan!

Mevrouw Heesters blijkt ook al niet zo’n fan van de succesvolle Voice-winnares. Of hier een persoonlijke reden voor is kunnen we niet zeggen, maar veel media hebben het opgepikt als flinke sneer. Ze zegt onder andere: “Ik denk gewoon qua vibe. Ik denk dat het qua vibe heel erg bij haar past. Qua tekst zou het wel bij mij passen, maar ik krijg er gewoon dit gevoel van – maakt drukke dansgebaren- en zo dans ik bijvoorbeeld zelf echt nooit. Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten, maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.” Hieronder te zien vanaf minuut 1:12!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Twee nieuwe slachtoffers hebben zich gemeld in ernstige zaak tegen Marco Borsato

Nadat John van den Heuvel een oproep plaatste waar slachtoffers zich konden melden voor mogelijk s*ksueel overschrijdend gedrag door Marco Borsato, hebben zich twee mensen gemeld.

Twee partijen

Volgens John gaat het hier om twee partijen: “We zullen met hen gaan praten. Ik ben benieuwd naar hun verhaal”, zei Van Wely. Verder kon hij er niets over kwijt. Gister publiceerde De Telegraaf een artikel van een vrouw van 22 jaar die aangifte heeft gedaan tegen Borsato.

De zanger zou haar vanaf haar vijftiende seksueel misbruikt hebben. De zanger en het vermeende slachtoffer kenden elkaar via haar ouders, van wie Marco een huisvriend zou zijn geweest. Na het overlijden van de vader van het vermeende slachtoffer wierp Borsato zich op als een soort pleegvader.

Knoops Advocaten

Borsato liet al via zijn advocaten weten dat hij kennis had genomen van de aangifte. Opmerkelijk is dat Borsato het goed vond dat er aangifte was gedaan. Naar verluid ziet de zanger de uitkomst van het onderzoek ‘met vertrouwen’ tegemoet. De advocaten laten weten het te houden bij de eerder gegeven reacties en verder niet te reageren.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marco Borsato nu nog dieper in de problemen!

Gisteren werd duidelijk dat een 22-jarige vrouw aangifte had gedaan tegen Marco Borsato. Volgens deze vrouw zou ze vanaf haar 15e zijn misbruikt door Marco Borsato. Misdaadverslagever John van den Heuvel kwam met deze onthulling.

De dame in kwestie zei het volgende:

,,Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

Maar nu lijkt de beerput toch echt helemaal open te gaan, want er hebben zich nog twee nieuwe slachtoffers gemeld bij John van den Heuvel. John heeft gezegd dat hij ook met deze slachtoffers gaat praten en ze zal begeleiden als hij het verhaal geloofwaardig vindt.

Maar enkele collega’s van John zijn het niet met hem eens. Zo lieten Bram Moszkowicz en Anouk Smulders gisteren bij Shownieuws weten dat dit een wraakactie is van een fan uit Marco Borsato zijn fanclub. Alleen melden de twee er niet bij dat ze heel goed bevriend zijn met Marco en het daarom voor hem opnemen.

Het was werkelijk waar een schandalige vertoning om het slachtoffer zo te kakken te zetten in de uitzending van Shownieuws. Als John laat weten dat er een geluidsopname en foto’s zijn die de beweringen van het slachtoffer ondersteunen en er nu nieuwe slachtoffers zich hebben gemeld dan kun je maar beter je mond houden en het onderzoek van justitie afwachten. Vooral Bram die advocaat is geweest zou beter moeten weten dan het slachtoffer te betichten van leugens.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending