‘Marco Borsato heeft het niet gedaan, er wordt keihard gelogen!’
Connect with us

Celeberties

‘Marco Borsato heeft het niet gedaan, er wordt keihard gelogen!’

De Story die kort geleden nog liet weten dat ze ook een crewlid van Marco Borsato hadden gevonden die wil getuigen en onder ede wil verklaren dat ook zij is aangerand door Marco komt vandaag met een interview met Emile Ratelband die beweert dat Marco Borsato onschuldig is.

Volgens Emile is Marco een lieve man en past het niet bij zijn karakter. Emile denkt eerder dat er wat mis is met het slachtoffer.

Emile zegt er het volgende over:

‘Zij zegt dat hij aan haar heeft gezeten, hij moet vertellen dat het niet zo is. Waarom moet zij wel worden geloofd en Marco niet? Hij moet opkomen voor zijn rechten!’

‘Hij heeft het niet gedaan. Het past niet bij zijn karakter. Het is een lieve gozer. Hij schurkt tegen het vrouw-zijn aan.’

‘Je kunt je goed voorstellen dat als hij bij jou op visite is hij zijn arm om je dochter heenslaat. Of om je vrouw, zoals in dit geval omdat een meisje haar vader kwijt is of een vrouw haar man. Dat doet hij met zijn liedjes ook. Die zijn als een warme deken die je over je heen krijgt. Iemand kan alleen maar zo zingen als hij écht zo is. Dat is nu een beetje het probleem, Marco is een heel zachte jongen, geen straatvechter zoals je in dit soort situaties moet zijn.

‘Wie zegt mij dat de jonge vrouw die aangifte deed in haar puberjaren niet over Marco heeft gefantaseerd.’

‘Hij was misschien wel haar idool. Kan het niet zo zijn dat zij gefantaseerd heeft over hoe het zou zijn om met hem te kussen en als hij haar op bepaalde plekken zou aanraken?’.

‘Laten we eerst eens onderzoeken hoe de geestelijke gesteldheid van de aangeefster is, voordat Borsato aan de hoogste boom wordt opgeknoopt’.

‘We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!’

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!

Lichaamspositiviteit staat steeds meer centraal in de wereld van social media, ook Roxeanne Hazes staat hier 100% achter. Het moet maar eens stoppen met al die filters en we moeten onze puurste vorm omarmen.

Met haar nieuwe foto op de cover van Linda.nl hoopt Rox te laten zien dat je er echt niet uit hoeft te zien als een model om mooi te zijn.

Linda schrijft bij de foto: “Daar is ze dan: @roxeannehazes mét twee gebakken eitjes op de cover van het nieuwe @linda_meiden Winterboek. En ook deze editie – die helemaal in het teken staat van food – staat weer vol lekkers, zoals de billen van @bilalwahib, Linda’s zoon @julianvahle met zijn grote liefde @chelsey_weimar en een heerlijke modeshoot met @rose_bertram en @gregoryvanderwiel (mét prachtige babybuik). Genoeg kijk- en leesvoer voor de druilerige dagen dus. Bestel ‘m nú via www.lindameiden.nl/bestellen of haal ‘m vanaf morgen in de winkel.
Fotografie: @anhkietduong • Styling: @lidewijmerckx • Visagie: @carlossaidel”

En Roxeanne schrijft erover: ““S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini t**s, mega b**s, rechtopstaande borsten, peren t**s, zonder borsten, hang-sack b**s. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het Linda Meiden Winterboek.”

Bekijk de foto hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Video: Gordon schreeuwend en smijtend naar zijn ex: “Je hebt me pijn gedaan!”

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft weer een behoorlijk verhaal te horen gekregen, dit keer over Gordon en zijn ex-vriend. De wat turbulentere helft van Geer & Goor zit al een tijdje in Dubai en zou deze Kerst zijn ex-vriendje over laten vliegen voor een hereniging. Maar tijdens deze hereniging schijnt de boel volledig ontploft te zijn. De ex, Jeffrey, was samen met een vriendin naar de zanger gevlogen. Coldeweijer zegt het volgende: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.”

Verhitte ruzie tussen Gordon en ex?

Coldeweijer vervolgt: “Jeffrey en de vriendin wilden per direct hun spullen ophalen uit het appartement en met de eerste vlucht naar terug naar huis. In het appartement liepen de spanningen hoog op.” Maar daar stopt het natuurlijk niet. De showbizzwatcher vervolgt haar verhaal betreft een video die ze in bezit zegt te hebben: “Jeffrey staat bovenaan de trap, verstopt voor Goor. Hij filmt naar beneden. Goor staat beneden te schreeuwen tegen de vriendin en gooit haar vervolgens zijn huis uit en knalt de deur dicht. Ik ontvang nog een video, gefilmd door de vriendin. Ze filmt de deur van het appartement en je hoort Jeffrey heel hard huilen. Hij kermt ‘je hebt me pijn gedaan’. Je begrijpt wel dat ik het te shockerend vind om de video’s te posten, maar deze zijn uiteraard in mijn bezit.” Daarnaast heeft Coldeweijer naar eigen zeggen ook verschillende foto’s ontvangen.

Foto’s en video in bezit!

Coldeweijer geeft aan: “Vervolgens ontvang ik foto’s van Jeffrey met schrammen op zijn gezicht, in zijn nek en op zijn handen. Volgens de spion heeft de vriendin bij de buren de politie gebeld. Zij zijn gekomen, maar wilden verder niks doen. Ik hoef je denk ik niet uit te leggen hoe dat werkt in Dubai als het gaat om twee mannen. Ik heb beiden in de dm dit verhaal voorgelegd en om en bevestiging gevraagd. De vriendin bevestigt het verhaal en Jeffrey bevestigt alleen dat hij eerder is teruggekomen, maar wil verder geen commentaar geven.” Gordon zou tot dusver niet hebben gereageerd op de geruchten maar zou dit ook niet ontkennen laat Shownieuws weten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen heeft een andere BN’er aan de haak geslagen!

Sarah van Soelen heeft inmiddels de laatste kiekjes van André Hazes van haar Instagram afgehaald. De blondine werd vorige week volledig gewist van de social media van André Hazes waarna ze zelf ook bijna alles verwijderde. Toen deze week ineens het nieuws van Yvonne Coldeweijer kwam dat er een nieuwe dame in het leven van Hazes was werd de rest ook weggehaald.

Welke dame nu precies de nieuwe vriendin van Hazes is, dat is nog onzeker. In ieder geval lijken deze twee dames, Elizabeth en Anne Rose, in de race te zitten voor die felbegeerde prijs. Daarmee bedoelen we dus André. Dat is natuurlijk erg vervelend voor Sarah. Sarah heeft namelijk lang gedacht dat alles nog koek en ei zou zijn tussen haar en André. Onlangs gaf ze, na het grote interview in Beau Monde, nog aan dat er niets aan de hand zou zijn.

Sarah van Soelen pakt door!

Maar liefde is het makkelijkste te vergeten met nieuwe liefde. Misschien is dat ook de reden dat Hazes zo van de een naar de ander lijkt te vluchten in zijn liefdesleven. Of het ook de beste manier is om hiermee om te gaan is natuurlijk een andere vraag. Maar wat je ook van Sarah mag denken, zo’n mevrouw zal natuurlijk niet om aandacht verlegen zitten. En laat niemand minder dan Wesley Sneijder zich nu plots aanbieden om eens even kennis met elkaar te maken. Vermoedelijk wil het dus ook niet meer lukken bij Yolanthe laatst zoals je hieronder kunt zien. Onder onderstaande link de “move” van Wesley richting Sarah:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending