“Marco Borsato is niet weggegaan, hij is keihard gedumpt!”
Connect with us

Celeberties

“Marco Borsato is niet weggegaan, hij is keihard gedumpt!”

Marco Borsato is inmiddels al 23 jaar ambassadeur voor War Child. Wanneer je aan War Child denkt, dan denk je eigenlijk automatisch aan de zanger en ook het legendarische optreden met Ali B en het nummer ‘Wat zo je doen’. Maar de zanger is de afgelopen jaren behoorlijk vaak negatief in het nieuws terecht gekomen. Dit vanwege verschillende affaires die vorig jaar in het nieuws terecht zin gekomen. Hierdoor is zijn vrouw, Leontine, destijds ook gescheiden van hem. Maar tussen die twee lijkt het de laatste tijd steeds beter te gaan. Echter gaan er de laatste maanden opnieuw ontelbaar veel geruchten rond over de zanger.

Verschillende roddelkanalen, waaronder Roddelpraat (Dennis Schouten en Jan Roos) en Yvonne Coldeweijer, stellen dat er nog steeds van alles mis gaat in het leven van de zanger. Echter zijn hier nog geen harde bewijzen voor geleverd wat het een moeilijk onderwerp maakt. Ook lijkt het dat er geen weerstand geboden wordt aan deze uitspraken.

Samenwerking met Marco Borsato abrupt stopgezet!

Desondanks is het een feit dat War Child op het laatste moment de samenwerking met Marco heeft afgezegd. Dit is ongeveer 10 dagen geledne gebeurd, nog voor hij zijn veelbesproken armbreuk heeft opgelopen. De armbreuk kan dus onmogelijk de reden voor deze afzegging zijn wat wel door verschillende media geopperd werd. Joshua Nolet en zijn band Chef’Special hebben de zanger nu vervangen als ambassadeurs voor War Child en zijn te zien in de kerst-shoot in samenwerking met HEMA. De reden die opgegeven is voor het verbreken van de samenwerking na 23 jaar is: “Hij is niet beschikbaar in deze periode“. War Child zwijgt ook betreffende de reden van deze plotselinge stop. Er gaan verschillende geruchten rond, ook over een affaire die de zanger gehad zou hebben met een van de directrices van War Child. Maar dit gerucht ging een flinke poos geleden als rond. Onderaan dit artikel meer over War Child!

War Child
Jushua Nolet over de samenwerking met War Child: “Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied is rustig slapen niet vanzelfsprekend. Als kind had ik wel het geluk om op een veilige plek te kunnen dromen over mijn toekomst als zanger van een band. Slapen zonder angst. Dit gun ik elk kind.”

Celeberties

Langebaanschaatster Joy Beune gaat volledig uit de kleren!

Op 10 april 2018 werd bekend dat Joy Beune, nu senior, een overstap maakte naar Team LottoNL-Jumbo, waar men haar een groot talent noemde. Ze tekende een contract voor twee jaar. Op het NK Allround 2019 verbeterde ze haar persoonlijke record op de 5000 meter – in haar tweede wedstrijd uit haar loopbaan op deze afstand – met 40,06 seconden naar 6.58,94.

Vervolgens schaatste ze tijdens de wereldbekerfinale in Salt Lake City naar een pr op de 1500 meter naar 1.52.78. Hierdoor steeg ze op 10 maart 2019 in de Adelskalender van plek 73 naar plek 10. Ondanks mindere prestaties in seizoen 2019/20 verlengde de blondine in de lente van 2020 haar contract met Jumbo-Visma met twee jaar.

Joy Beune, mooiste sportvrouw 2020

Maar we zijn hier natuurlijk niet om te kijken wat haar sportprestaties zijn van de afgelopen jaren. De blondine is namelijk verkozen tot mooiste sportvrouw van het jaar 2020 door FHM, en daar hoort natuurlijk een spetterende video bij. En die is niet mis kunnen we je vertellen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Bizar!’ Mensen noemen Marieke Elsinga superdik vanwege deze foto’s:

Marieke Elsinga heeft een flinke scheut gemaakt in de social media omdat een afslankmerk haar benaderd heeft om van haar “quarantaine kilo’s” af te komen. In haar artikel schrijft ze: “Ik zal hier iets doen wat ik niet vaak doe, namelijk mijn frustratie delen.

Mijn management ontvangt regelmatig verzoeken van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerschappen, zoals je het zou kunnen noemen. In bijna alle gevallen weiger ik. Soms past een merk goed bij mij en reageer ik er op. Tussen de verzoeken van vorige week zat een e-mail van een bureau dat op zoek was naar ambassadeurs voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (corona?) kilo’s af te komen. We zien een goede match met Marieke”.

Marieke Elsinga niet zo blij

Dit viel niet helemaal lekker bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen!

Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“André Hazes neemt geen pauze, hij is er écht klaar mee!”

André Hazes heeft flink wat afgezegd qua optredens voor het komende half jaar. De zanger zou inmiddels optredens hebben afgezegd die voor mei volgend jaar stonden gepland. Dat zegt natuurlijk wel dat er een hoop aan de hand is in het leven van de zanger. Tot nu toe werd gezegd dat de zanger een kleine pauze nam, een kleine pauze die een half jaar zou duren.

Maar dat blijkt allemaal ietwat onderschat te zijn. Volgende maand gaat de zanger samen met zijn moeder naar Florida in Amerika. De reden daarvoor kun je hier zien. De zanger is momenteel nog bezig met een documentaire over zijn leven. Deze docu gaat precies over de huidige situatie en ook de situatie met Sarah van Soelen en de vermeende break-up is hierin meegenomen. Deze documentaire zal echter pas volgende jaar verschijnen, de vermoedens staan op maar/april. Maar dan zal nog een lange stilte volgen.

André Hazes zal even helemaal verdwijnen!

De zanger zou namelijk, op aanraden van Monique Westenberg, een hele tijd voor zichzelf nemen nadat de documentaire wordt uitgezonden. De documentaire is er namelijk een die een hoop mensen willen gaan zien en de zanger zal in die tijd dan ook iedere dag in de nieuwsbladen staan. Hierin zullen namelijk alle geruchten en verhalen die momenteel de ronde gaan getoond worden. Kortgezegd, er zal een hoop duidelijk worden. De zanger doet er dus verstandig om na de uitzending hiervan flink de tijd voor zichzelf te nemen en even buiten de media te blijven. De mogelijkheid bestaat, volgens juice-kanalen, dat de zanger pas in 2023 weer terug het podium op zal komen. Ook melden verschillende nieuwskanalen dat de zanger mogelijk weer de kliniek in zal duiken om voorgoed van zijn vermeende verslaving af te zijn. Dat Monique weer deels in zijn leven is lijkt de zanger toch aardig goed te doen. Meer over André in onderstaande video vanaf 2:46. André is trouwens niet de enige ster die momenteel het buitenland gaat opzoeken voor rust:

Doorgaan met lezen

Trending