Marco Borsato laat zich uit over vreemdgaan met Maan
Connect with us

WOW

Marco Borsato laat zich uit over vreemdgaan met Maan

Linda de Mol gaat Marco Borsato zaterdagavond op SBS 6 ook vragen naar zijn vermeende affaire met Maan de Steenwinkel. De zanger komt daarop met een ontkenning, meldt Shownieuws.

Henny Huisman riep een jaar geleden voor het eerst dat Marco zijn Leontine Borsato niet alleen zou hebben bedrogen met Iris Hond, maar ook met zijn The Vioce-pupil Maan. “Dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen”, zei hij toen.

Affaire met Maan
Na een mediastilte van ruim een jaar laat Marco zich morgen weer zien tijdens een groot vraaggesprek met Linda de Mol op SBS 6. “Ik hoorde dat hij in elk geval gaat ontkennen dat hij iets heeft gehad met Maan, dus dat gaat ze hem echt vragen. Dat ontkent hij ten stelligste”, aldus Shownieuws-redacteur Kayleigh van den Hout in de Shownieuws-podcast.

“Maar er wordt hem blijkbaar wel gevraagd naar die affaires en hoe lang het geduurd heeft en hoeveel het er waren. Natuurlijk gaat hij niet het achterste van zijn tong laten zien, maar echt liegen kan ook niet meer. Volgens mij is het voor hem echt: ik trek één keer het boetekleed aan en ik doe één keer mijn verhaal.”

Naïef
Eén keer zijn verhaal over zijn affaires? Mooi niet, reageert Weekend-baas Bart Ettekoven. “Ik denk dat dat niet gaat lukken, want het zal hem de komende jaren in interviews nog worden nagedragen. Wat dat betreft is het een beetje naïef om te denken: ik doe één keer een interview met Linda de Mol en daarna praat ik er nooit meer over.”

Alle media hebben geprobeerd om Marco te spreken te krijgen, aldus Kayleigh. “Uiteraard. Ik denk dat elk showbizzmedium in Nederland het heeft geprobeerd. Hij is toch voor het vertrouwde gegaan; hij kent Linda al jaren, dus wat dat betreft is het voor hem wel veilig.”

Henny
Henny liet eerder weten dat Marco niet alleen met Iris Hond en Maan, maar met veel meer vrouwen is vreemdgegaan. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor.”

“Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was. Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje overjokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

Celeberties

Uitgelekt: André Hazes woont al samen met Sarah en Monique vindt geheime telefoon

Sorry dat we er weer over schrijven maar het lijkt erop dat mensen er niet genoeg van kunnen krijgen. Heel Nederland (en misschien zelfs België) weet inmiddels dat André en Monique gister uit elkaar zijn gegaan voor de tweede keer. Ze waren heel gelukkig samen voor een lange tijd totdat Bridget in het spel kwam.

André kreeg een relatie met Bridget Maasland en dumpte Monique. De relatie tussen de twee duurde echter niet lang want een paar maanden later was André alweer terug bij Monique. Ze waren al snel verloofd en zouden gaan trouwen. Een paar maanden geleden waren ze op vakantie naar de ABC eilanden maar toen ze terug waren besloot André er een punt achter te zetten.

Gister liet zijn management dat officieel weten in een verklaring. Niet lang na de verklaring besloot André ook zelf te reageren op de breuk en dat deed hij door een bericht te plaatsen:

In het bericht kun je lezen dat er ook een ander in het spel is genaamd Sarah van Soelen. Volgens André zijn ze nu nog vrienden omdat hij veel steun van haar en haar familie kreeg maar het lijkt erop dat er nu al toch iets meer dan alleen vrienden is.

Monique betrapt André
Volgens de laatste gossips is de waarheid nog harder voor Monique dan je zou denken. Want volgens de laatste roddels lijkt het zo te zijn dat Monique een tweede telefoon bij André heeft gevonden net nadat ze samen op werk vakantie waren. In deze telefoon stonden gesprekken tussen André en Sarah.

Maar het gaat nog verder dan dat want er zijn bronnen die bevestigen dat André en Sarah nu al samenwonen in een woning die Sarah van haar steenrijke vader heeft gekregen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige woorden van Rachel: Rachel Hazes haalt keihard uit naar Monique

Rachel Hazes is klaar met Monique en besloot keihard uit te halen tijdens RTL Boulevard.

heeft in het tv-programma van Bridget Maasland, RTL Boulevard, keihard uitgehaald naar haar oude schoondochter en de moeder van haar kleinzoon Monique Westenberg. Dat was vrijdagavond te zien op RTL 4. Rachel heeft lange tijd geen contact gehad met haar zoon André Hazes jr. en het hardnekkige gerucht gaat dat dat van alles te maken heeft met Monique. Dat bevestigt ze nu min of meer aan Lex Uiting van Boulevard.

Rachel had lang geen contact met Andre en dat komt waarschijnlijk door Monique.

In het gesprek met Bridget Maasland begon ze met: “Het gaat heel erg goed. Beter dan ooit. Ik heb weer zin overal in en ik zie het leven weer met een lach tegemoet. Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben. Ik had er geen zin meer in, nee. Ik was echt moegestreden.Het gaat heel erg goed. Beter dan ooit. Ik heb weer zin overal in en ik zie het leven weer met een lach tegemoet. Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben. Ik had er geen zin meer in, nee. Ik was echt moegestreden.”

Ze had een donkere periode en haar kinderen waren de reden waarom ze daar uit is gekomen: “Mijn kinderen, allebei. Daar ben ik ze echt dankbaar voor, mijn hele leven.”

Rachel en Andre hebben weer veel contact samen: “Ja, geweldig. Elke dag bellen we elkaar en we hebben de grootste gein met elkaar. Heel belangrijk, dat heb ik echt gemist.”

Zelfs Bridget spreekt ze zo nu en dan wel is. “Vanavond gaan we elkaar live zien. We bellen wel met elkaar en appen met elkaar en hebben de grootste gein met elkaar, want ze is écht leuk. Ik ben echt blij met d’r. Ik zou goed met d’r kunnen leven.”

“Het lijkt me voor een schoonmoeder ook niet altijd leuk als een relatie van een van je kinderen over gaat. Hoe is jouw contact met Monique?”

Daarop begint Rachel vals te lachen. “Ja, niet. Voor de rest zeg ik er niets over.” Lex: “Dat was er niet en dat is er niet?”

Rachel: “Ja, precies, dus ik mis niks ook. Dat is een keuze van André. Als hij 100 met haar was geworden, dan was ie lekker 100 geworden, maar het is niet gelukt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Video: Thierry Baudet loopt woest weg bij Jinek

De verkiezingen vinden plaats op woensdag 17 maart 2021 en alle partijen zijn volop bezig met campagne voeren. Als we kijken naar de peilingen lijkt het erop dat Mark Rutte wederom met zijn partij de VVD gaat winnen.

Er is veel kritiek op Mark Rutte en zijn coronabeleid maar toch staan ze op nummer een in de peilingen. Dit betekend dat veel mensen toch vertrouwen hebben in Mark.

Er zijn ook veel andere partijen zie meer zetels proberen te verkrijgen zoals je waarschijnlijk nu overal wel op tv zit. Elk partijlid schuift op het moment aan bij bekende talkshows en je ziet overal reclames op tv.

Thierry Baudet loopt boos weg bij Jinek
Thierry Baudet was gisteren te gast bij Eva Jinek om namens zijn partij Forum Voor Democratie te praten. Eva heeft een nieuw thema tijdens de verkiezingstijd en haar show eindigt nu elke avond met een stuk cabaret. Martijn Koning was gister aan de beurt en Thierry werd tijdens dit thema op een grappige manier belachelijk gemaakt.

Maar toen Martijn het volgende zie was Thierry er helemaal klaar mee:

“Racisten hebben misschien een mankement aan hun hersenen, maar met hun ogen is niks mis. Kijk, stem ze u aan de macht, dan wordt iedereen met een zwarte kleur eruit gegooid.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending