Marco Borsato maakt nieuwe relatie met Leontine officieel
Connect with us

Meest bekeken

Marco Borsato maakt nieuwe relatie met Leontine officieel

Het gaat weer helemaal de goede kant op tussen Marco Borsato en Leontine. Eerst begonnen ze voorzichtig te daten en dan was er de romantische vakantie naar Ibiza. Ook thuisgekomen in Nederland trekken ze constant met elkaar op.

Het is duidelijk dat de twee opnieuw gevoelens voor elkaar hebben en werken aan een nieuwe relatie. Dat bevestigt Marco nu ook nog maar eens.

Verliefd

De zanger schreeuwt zijn verliefdheid en liefde voor Leontine van de daken. Nu deelt Marco Borsato een foto met een tekst die boekdelen spreekt. Het koppel is op bezoek bij vrienden en geniet van een glaasje champagne. Hij schrijft: ‘Vriendschap’. Maar het is vooral de hashtag die een nieuwe relatie verklapt: #liefde.

In een interview met Shownieuws onthulde dat ze het weer heel gezellig hebben, maar hun relatie nog niet echt een naam willen geven. De zanger vertelde toen: “Het gaat goed tussen mij en Leontine. We hebben een fijn contact en daten af en toe. We geven het geen naam en willen zelf uitvogelen wat er verder komt.”

Celeberties

Douwe Bob in diepe rouw na verlies twee geliefden

Douwe Bob heeft een ontzettend zware periode achter de rug. Hij verloor op korte tijd twee geliefden. Dat liet diepe littekens achter.

En dan is er nog het compleet lamleggen van de culturele sector. Ook dat liet zo zijn sporen achter. Hij zegt: “Alsof de handrem op de wereld stond.”

Zwaar verlies

Omdat hij geen optredens kon geven, begon hij dan maar in de studio te werken aan nieuw materiaal. Douwe is echter een sociaal dier. Hij miste het artiestenleven ontzettend hard. Ook moest hij nog eens twee keer afscheid nemen van een geliefde.

Zijn vader, ontwerper en muzikant Simon Posthuma, overleed eind februari vorig jaar op 81-jarige leeftijd. Simon leed aan het syndroom van Korsakov en woonde al vijf jaar in een verzorgingstehuis. Daarover zei Douwe eerder: “Ik voelde altijd een grote verantwoordelijkheid voor hem.”

Nog een zware klap

Het doet Douwe Bob veel pijn om zijn papa te missen. Maar begin november volgde een nieuwe opdoffer. Kunstenaar Steven Oprinsen en tevens zijn beste vriend overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Ze troffen hem thuis aan op de bank, met een jointje in de ene hand en een biertje in de andere hand. Steven was voor hem een echte vaderfiguur. Dat ook hij er niet eer is valt hem heel zwaar. “Alsof er een stuk van mij dood is”, zegt de muzikant.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: André Hazes vervanger van Jan Smit als coach in TVOH!

Jan Smit gaat weg bij The Voice Of Holland en dat vinden een hoop vaste kijkers erg jammer. De zanger maakte dit weekend bekend dat hij niet langer zijn plek zal innemen op de befaamde rode stoel van het programma. Maar daar moet natuurlijk een vervanger voor gaan komen en er wordt vanuit alle hoeken meegedacht.

Verschillende namen kwamen al voorbij als Snelle, Maan, Marco Borsato en Suzan en Freek. Ook William Rutten heeft een advies voor het programma: “Ik zie overal polls verschijnen over wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice of Holland. Maar deze man zie ik nergens? Zijn we wakker lieve mensen? Wat zou hij dat fantastisch kunnen!“. Hij heeft het over Marcel Veenendaal, de zanger van Di-Rect. Veenendaal kreeg enige bekendheid door zijn deelname aan het televisieprogramma AVRO’s Sterrenjacht in 2004.

Gaat André Hazes de vervanger van Jan Smit worden?

Maar uiteraard zijn er meer geluiden. In de mediapodcast van het AD laat Angela de Jong weten waar ze voor vreest Ze zegt: “Ik vrees heel erg voor André Hazes.” laat ze weten. Mark den Blanken reageert daarop met: “Ik had dat vorig jaar de beste keuze gevonden“. Er klinken wel veel tegengeluiden wanneer het om André gaat, men lijkt een beetje Hazes-moe te worden. Laten we hopen dat William Rutten het bij het juiste einde zal hebben: “Ik zie overal polls verschijnen wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice of Holland, maar deze man zie ik nergens? Zijn we wakker lieve mensen??? Wat zou hij dat fantastisch kunnen! #teammarcel (ik spreek voor mijzelf natuurlijk, geen idee of hij dat überhaupt wel wil…..)” Ook Jan Smit reageert hierop met “Ja!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Roepende en tierende Sylvana Simons loopt weg uit de Kamer

Afgelopen nacht vond in de Tweede Kamer een debat plaats over de werking van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Het kwam tot een regelrechte confrontatie tussen minister Ferd Grapperhaus en Sylvana Simons.

Simons schreeuwde: “Onvoorstelbaar, onvoorstelbaar”, waarop ze woedend haar spullen pakte en vertrok.

De NCTV staat ter discussie omdat ze jarenlang gewone burgers bespioneerd zouden hebben. Het kan technologisch allemaal, maar of het ook allemaal wettelijk is verlopen is een andere vraag. Sylvana Simons uitte hier zware kritiek op. Volgens haar gaat de NCTV ook nog eens discriminerend te werk.

Grapperhaus was niet onder de indruk van de door haar ingediende moties. De minister weigerde in te gaan op haar verzoek tot inventarisatie van de in te zetten instrumenten. Hij had de informatie immers al gegeven per brief. Dat moest volgens de minister volstaan.

Sylvana woedend

Sylvana Simons trok fel van leer. Ze zei met verheven stem: “Ik ben ontzettend benieuwd wat er in vredesnaam voor nodig is voordat iemand hier een keer het lef heeft om te zeggen: ja, daar gaan we eens onderzoek naar doen, want in het eerste artikel van onze Grondwet staat dat wij discriminatie en racisme niet accepteren.” Uiteindelijk liep Sylvana witheet van woede weg uit de Kamer.

Doorgaan met lezen

Trending