Marco Borsato na lange tijd gefotografeerd en fans schrikken door wat ze zien!
Connect with us

Celeberties

Marco Borsato na lange tijd gefotografeerd en fans schrikken door wat ze zien!

Marco Borsato is al maanden, zo goed als, compleet van de radar verdwenen. Dit vanwege de recente aantijgingen aan het adres van de zanger die in een video over The Voice van BOOS met Tim Hofman werden geopenbaard. Deze aantijgingen zijn zó heftig dat alle zakenrelaties hun banden met de zanger hebben gestopt. Er is zelfs geen nummer van Marco meer te horen op de radio.

Deze aantijgingen zijn ook de genadeklap op de relatie geweest die de zanger met zijn voormalige vrouw Leontine had. Nadat er in 2019 meerdere affaire van Marco aan het licht zijn gekomen, onder andere met Iris Hond, zijn de twee uit elkaar gegaan. Een scheiding was het gevolg van ontelbaar affaires die via de roddelpers aan het licht gebracht werden. Afgelopen zomer heeft het stel besloten om een doorstart in hun huwelijk te maken. Echter is dit klaarblijkelijk teniet gedaan door de recente beschuldigingen.

Marco Borsato verslagen op terras!

Of de zanger schuldig bevonden zal worden of niet is nog niet bekend. De carrière van de zanger lijkt in ieder geval permanent voorbij te zijn. Of in het minste geval behoorlijk beschadigd. Marco heeft zich sinds de beschuldigingen teruggetrokken en lijkt zich héél af en toe in het openbaar te begeven. Daarbij zou de zanger in Alkmaar een penthouse hebben gekocht om zich in alle ruimte terug te kunnen trekken. De zanger werd tot nu toe alleen gespot tijdens het doen van boodschappen in de plaatselijke Jumbo of tijdens het verhuizen van zijn kinderen. Iedere keer met behoorlijk bedekkende kleding zoals een dikke sjaal of een petje. Moeilijk herkenbaar. Dit keer is Marco echter op een vol terras gespot schrijft Privé: “Erg op zijn gemak lijkt hij niet. Hij ziet er afgemat uit en heeft geen oog voor zijn omgeving; hij is druk met zijn telefoon.” Foto hier:

Celeberties

Rapper Lil Kleine gaat met de dochter van Frank Masmeijer

Lil’ Kleine is op vakantie naar het Griekse eiland Mykonos en feest erop los. Gisteren kwam hij de dochter van Frank Masmeijer tegen, waar hij een héél gezellige avond mee had…

Terwijl het moddergooien tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes verdergaat, heeft de rapper besloten zijn koffers te pakken en te vertrekken naar het prachtige eiland Mykonos om te feesten.

Vonk overgeslagen?

De rapper had het gisteravond behoorlijk naar zijn zin, zo is te zien in verschillende video’s op Instagram. Charlotte Masmeijer, de dochter van Frank Masmeijer, is in dezelfde club te vinden. Zij en Lil’ Kleine raken al snel aan de praat en lijken het wel héél gezellig met elkaar te hebben.

Na de gezellige avond zocht de rapper haar op Instagram op en begon direct oude foto’s te liken. Is de vonk tussen de twee overgeslagen?

Twijfels

,,De één zegt dat ze nog steeds in een relatie zit terwijl de ander zegt dat het net uit is”, meldt Juicechannel op Instagram. Al snel krijgt het kanaal een bericht van een volger toegestuurd. ,,Weet niet of ze nog samen zijn, zij was/is samen met Perry, beste vriend van Dimitri Vegas. Zij gaat namelijk wel heel graag met mannen om die veel geld verdienen”, schrijft de volger.

Charlotte mengt zich al snel in de discussie en laat weten dat ze nog samen is met haar vriend. ,,Even ter verduidelijking! Ik zit in een gelukkige relatie. Jorik is gewoon m’n mattie”, schrijft ze op Instagram. Toch slaat de twijfel bij velen toe, want Juicechannel zegt een hoop verhalen binnen te hebben gekregen over haar relatie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s uitgelekt van Marco Borsato: “Hij ziet er erg slecht uit!”

Er is veel nieuws over Marco Borsato naar buiten gekomen de afgelopen tijd maar Marco zelf was al een lange tijd nergens te bekennen. Sommige zeggen dat hij gevlucht was naar het buitenland terwijl andere zeiden dat hij zich hier in Nederland verstopt. Nu is hij gespot en mensen maken zich zorgen op zijn uiterlijk, hij zie er namelijk erg slecht uit.

Marco Borsato gezien

Niemand wist de waar Marco Borsato de afgelopen tijd was, wat wij ook kunnen begrijpen als je kijkt naar wat er allemaal naar buiten is gekomen over de zanger. Marco is echter weer gezien na een lange tijd van afwezigheid maar ziet er erg slecht uit.

Het zijn heftige tijden voor Marco want er was al aangifte tegen hem gedaan voordat de aflevering van BOOS over The Voice online kwam. Eerst zou het nog om twee meisjes gaan maar na de aflevering werd bekend gemaakt dat er nog veel meer slachtoffers zijn. Een aantal van zijn slachtoffer waren of zijn minderjarig, flinke beschuldigingen dus!

Marco Borsato vlucht en ziet er slecht uit

Over Ali B wisten we al dat hij naar het buitenland was gevlucht en nu lijkt het erop dat ook Marco de benen neemt. In het onderstaande filmpje kun je namelijk zien dat hij allemaal spullen bij zich heeft zoals zakken met kleding. Het lijkt er dus echt op dat hij gaat vluchten naar een andere plek en mensen vinden dat hij er erg slecht uitziet.

Zie hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar’

Gisteren won Max verstappen na een spannende race de Grote Prijs van Saoedi-Arabië. Maar als snel werd duidelijk dat Kelly de vriendin van Max nergens te bekennen was.

De geruchten gaan al langer dat Max en Kelly relatieproblemen hebben. Maar het lijkt er nu steeds meer op dat de relatie niet meer lang zal duren. Kelly was namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

De buitenlandse pers weet het in ieder geval zeker Max en kelly zullen binnenkort officieel bekend maken dat ze allebei hun eigen weg kiezen.

Kort geleden ging nog het gerucht dat Kelly was vreemd gegaan. Kort daarna vertrok Kelly alleen met haar familie naar Brazilië en bleef Max alleen achter in Monaco.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was. Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending