Connect with us

Meest bekeken

Marco Borsato neemt intrek in zijn nieuwe woning

Marco Borsato heeft ‘eindelijk’ zijn eigen woning. Nadat de zanger een tijdje woonde bij zijn moeder Mary, is Marco nu de eigenaar van een penthouse. Voor een bedrag van 1,15 miljoen beschikt hij over een penthouse van meer dan 180 vierkante meter, met uitzicht over water en groen.

Moeder Mary woont ‘om de hoek’

Gegevens uit het kadaster onthullen de details over nieuwe woning. Ook heeft de zanger voor 17,500 euro extra een garage gekocht, meldt De Telegraaf. Gelukkig voor Marco woont zijn moeder op tien minuten rij-afstand.

Nieuwe woning van Leontine

Eerder deze maand werd ook het nieuwe stulpje van Leontine bekend. Zij start haar nieuwe leven niet in een penthouse, maar riante twee-onder-een-kapvilla in het Gooi. Ook deze woning mag wat kosten. Voor 3950 euro per maand krijgt Leontine een ruime 200 vierkante meter.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lifestyle

Wat is dit nou: Maxime Meiland gaat prostitutie in!

Geldnood in Chateau Marillaux. Het gezin is al een tijdje van plan om te gaan verhuizen naar Nederland. Er zou zelfs al een huis gekocht zijn en de verkoop van het kasteel zou ook al gestart moeten zijn volgens verschillende bronnen.

Wanneer het geld op is dan kunnen er nog weleens een hoop problemen gaan voordoen. Vanwege de coronacrisis komen er geen gasten meer in het kasteel van Martien en zijn gezin. Maar Maxime Meiland denkt de oplossing te hebben op het gezin te redden van de fatale ondergang. Maar of dat nu zo’n slim idee is met de huidige maatregelen rondom het coronatijdperk weten we niet.

Maxime Meiland heeft de oplossing

Anderhalf meter afstand houden in de prostitutie zit er namelijk ook niet helemaal lekker in. Maar toch ziet de blonde kasteeldame dit als enige oplossing om uit de penarie te komen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nicolette van Dam uitgemaakt voor ‘racist’ na poging Chinees praten.

Nicolette van Dam kreeg het zwaar te verduren op de social media. In haar Instagram Stories had ze een video gepost waarin ze Chinees probeerde te praten tegen een kok met een Aziatisch uiterlijk. Ze belandde meteen in het oog van de storm.

Je moet tegenwoordig goed oppassen wat je zegt. Voor je het weet, krijg je de ongenadige, alleswetende social media-meute over je heen. En dat is precies wat Nicolette mocht ondervinden.

Zij en haar man Bas Smit deelden een filmpje van hoe een chef-kok een uitgebreid diner voor hen klaarmaakt. Toen de man het eten serveerde, wilde Nicolette hem een complimentje geven. Ze zei: “Lekker hoor.” Daarna riep ze uitbundig ‘Wǒ ài nǐ’, wat zoveel betekent als ‘Ik hou van jou’. De kok reageert niet meteen, waarop de blondine verder gaat: “Hoor je niet wat ik tegen je zeg? Je spreekt toch Chinees? Of spreek ik Chinees?”

Lomp en racistisch

De verwijten vlogen haar meteen om de oren. De zeurende social media-machine van mopperaars trok zich meteen op gang. Nicolette werd uitgescholden voor ‘lomp’ en zelfs ‘racist’. Daarom besloot de presentatrice om van zich te laten horen. Dat deed ze eerst door een plaatje te delen van schijfjes komkommer, waarmee ze natuurlijk verwijst naar de komkommertijd. Wegens gebrek aan nieuws, moet het dan maar gaan over Nicolette die een woordje Chinees probeert te praten.

Weer wat geleerd!

Daarna postte ze een filmpje samen met de bewuste kok. Ze probeert Wǒ ài nǐ opnieuw goed uit te spreken en ze zegt: “Zo, weer wat geleerd.” Daarna komt de kok in beeld en zegt haar wat de juiste uitspraak is. Daarop antwoordt Nicolette gevat: “Had me dit gisteren even geleerd. Dat had me veel gezeik gescheeld.” De kok herhaalt glimlachend: “Ik hou van jou.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Donderwolken boven huwelijk Sylvie Meis?

Eind september stapt Sylvie Meis in het huwelijksbootje met Niclas Castello. De bruiloft gaat door in Florence. Maar toch dreigen er ook nu weer donderwolken. De grote vraag is of de ouders van Sylvie wel aanwezig kunnen zijn?

De ouders van de kleine diva wonen immers in Antwerpen. Daar gelden sinds kort verstrengde maatregelen vanwege het toenemend aantal coronabesmettingen. Er is een avondklok ingesteld en virologen pleiten ervoor om de grenzen weer te sluiten. Dat zou voor de vader en moeder van de blondine echter betekenen dat ze niet naar Italië kunnen reizen.

Kleine bruiloft

Meis zei eerder over het uitstel van haar bruiloft: “We hebben de bruiloft verplaatst naar eind september, dus deze dame gaat echt trouwen over twee maanden.” De planning is ongewijzigd gebleven. De kleine diva onthulde: “Wat ons geluk is geweest, is dat we een kleine, intieme bruiloft hadden gepland. Daardoor is het ons gelukt om alles te verzetten en de kamers voor onze gasten om te boeken.”

Reis met gemengde gevoelens

De dag dat hun huwelijk gepland was, brachten Sylvie en Niclas door in Saint-Tropez. De presentatrice geeft aan dat het best emotioneel was. “We zijn naar Saint-Tropez gevlogen op de avond dat we normaal gesproken in Florence zouden zijn geweest en ons eerste wedding event gepland stond. Wat dat betreft was het wel echt emotioneel.”

Doorgaan met lezen

Trending