Marco Borsato verwijdert déze foto’s van social media: “Waarom déze foto’s?”
Connect with us

Celeberties

Marco Borsato verwijdert déze foto’s van social media: “Waarom déze foto’s?”

Marco Borsato heeft al een hele lange tijd niets van zich laten horen. Sinds het vermeende slachtoffer aangifte heeft gedaan bij de politie zijn er alleen nog statements naar buiten gekomen via zijn advocaten. Wel zijn er allerlei geruchten over de zanger dat hij wellicht naar het buitenland zou gaan om zijn rust te kunnen vinden.

Op Instagram is het ook al weken stil. De laatste posts van de zanger was de aankondiging van het uitstellen van zijn tour ‘Hef Je Glas Met Mij’. Maar ook dit heeft volgens geruchten met de de zaak te maken die momenteel tegen hem loopt en niet vanwege de coronamaatregelen die destijds nog niet bekend waren. De laatste foto van de zanger is van ruim 9 weken geleden, samen met Rolf Sanchez. Toch blijkt de zanger niet stil te zitten wanneer het gaat om zijn social media. Op 16 december is er namelijk activiteit geweest.

Marco Borsato verwijdert 5 mediabestanden

De eerste die dit opviel was natuurlijk de scherpe showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Ze schreef: “Apart dat Marco afgelopen donderdag ineens 5 foto’s heeft verwijderd. Wat zouden dat nou voor foto’s zijn.” Het roddelblad van Dirk van den Broek, Ditjes & Datjes, weet te melden dat een “spion” van Yvonne Coldeweijer het volgende heeft laten weten: “Eén filmpje met een klein meisje met een wit jurkje. Een foto met met zijn dochter en drie klasgenootjes. Er stonden zaterdag nog mega veel foto’s met meisjes. Zo balen dit.” Of dit ook daadwerkelijk de foto’s zijn geweest die weg zijn gehaald door de zanger kan het blad niet zeggen. Er zal een deze dagen vast nog wel een handige harry verschijnen die dit weet te achterhalen. Hieronder de foto-statistieken van de zanger waarin duidelijk te zien is dat er 5 mediabestanden zijn verdwenen.

Celeberties

Op deze plek komt de grootste fastfoodstrip van Nederland

In 2023 heeft Duiven de grootste fastfoodstrip van Nederland. Dan is de opening gepland van het megacomplex met 15 restaurants aan de A12.

Op de huidige woonboulevard zijn nu al Subway, KFC en McDonald’s te vinden. Daarbij komen binnenkort ook nog Wok To Go, Burger King, Taco Bell en Febo, en meer. Foodvillage Duiven is naar verwachting binnen twee jaar klaar.

Projectontwikkelaar Erwin Slot zegt: “Nu komen mensen vooral voor grote winkels als de Ikea, MediaMarkt of Intratuin hierheen. Er mist er een reden om langer te blijven. Dat willen we hiermee voor elkaar krijgen.”

Teveel ongezonde voeding?

Slot ziet geen graten in het feit dat er nu wel heel veel fastfoodrestaurants op een kleine omgeving zullen zijn. Volgens hem beweegt de markt naar het zogeheten ‘fast casual driving’. “We gaan in de toekomst uit eten met de telefoon in onze hand. Of we nu willen of niet.”

De projectontwikkelaar zegt dat er ook contact was met gezondere restaurants. Zij konden de benodigde investeringen echter niet op tafel leggen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm groot verdriet voor Anouk Hoogendijk: ‘Baby dood gegaan’

Anouk Hoogendijk deelt verdrietig nieuws. De voormalig profvoetballer schrijft in een emotioneel bericht op Instagram dat ze een miskraam heeft gehad. ,,Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op.”

Anouk Hoogendijk maakte vandaag in een emotioneel bericht op Instagram bekend dat haar zwangerschap is geëindigd in een grote nachtmerrie. ,,Dit was 2 weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was”, begint Anouk haar verhaal. ,,14 weken zaten wij op een roze wolk, wat waren wij gelukkig! Begin juni zou Sonny een broertje krijgen. In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen.”

‘Die droom moeten we laten varen’

Ze bleef drie dagen in het ziekenhuis en had veel bloedverlies. ,,Uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie. Naast dat het mentaal een enorme klap is, is het lichamelijk ook veel heftiger dan verwacht.”

Anouk legt dan ook uit dat ze even tijd nodig heeft. ,,Dit was helaas al de tweede keer dit jaar dat het misging”, schrijft ze emotioneel. ,,Ik heb altijd een droom gehad om moeder te worden en ik ben super gelukkig dat die droom is uitgekomen. Een andere droom is altijd geweest om twee kindjes kort na elkaar te mogen krijgen. Die droom moeten wij op dit moment laten varen.”

Ondanks de twijfel om dit heftige nieuws te delen, heeft Anouk het toch gedaan omdat meer mensen te maken krijgen met deze nachtmerrie. ,,Het liefst sluit ik mezelf nu wekenlang op en verstop ik me lekker onder mijn dekens. Maar ik weet dat er helaas velen zijn, die met dit soort tegenslagen te maken krijgen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoontje Lil’ Kleine krijgt zijn eerste auto als kerstcadeau

Hoewel de kerstdagen nog moeten beginnen, is het zoontje van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes al flink in de watten gelegd. Lío (2) kreeg namelijk al een auto van zijn vader.

De rapper deelt op Instagram een kiekje van zijn zoontje bij de kerstboom. “It’s beginning to look a lot like Christmas 🎄 ❄️”, schrijft de rapper.

Op de foto zien we hoe het kleintje in een zwarte Bentley zit. Het betreft natuurlijk nog maar een speelgoedvariant, maar de jongen is er niet minder blij om.

Ook Jaimie Vaes is in de wolken. Zij reageert met een hartje. Rachel Hazes kan het ook niet laten om te reageren. “Topper”, vindt zij. Een andere volger zegt: “Kleintje in de dop.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending