Marco Borsato voor het eerst eindelijk openhartig over zijn affaires
Connect with us

Celeberties

Marco Borsato voor het eerst eindelijk openhartig over zijn affaires

Marco Borsato zal voor eens en voor altijd zijn verhaal doen. De zanger vertelt één keer het hele verhaal over zijn breuk met Leontine en de meerdere affaires die hij had. Daarna wil hij het voor altijd achter zich laten…

Marco bekende eerder al één affaire, die met pianiste Iris Hond. Dit gebeurde tijdens zijn huwelijk met Leontine jaren geleden. Deze onthulling leidde uiteindelijk tot de scheiding van Leontine en Marco.

Geruchten
De geruchtenmolen draaide op volle toeren en Marco werd aan meerdere affaires gelinkt. Zo zou hij bijvoorbeeld een scheve schaats gereden hebben met zangeres Maan. Een verhaal dat steeds vaker boven de grond komt maar nog niet bevestigd is.

Ook stond Marco er in het Gooi om bekend meerdere slippertjes gemaakt te hebben. In Linda’s Wintermaand zaterdagavond zal Marco voor het eerst openlijk vertellen over de affaires tijdens zijn huwelijk met Leontine.

‘Niet meer over hebben’
De eerste beelden van het interview zijn naar buiten gebracht en het wordt meteen duidelijk dat Linda Marco flink aan de tand voelt.

Zo horen we haar vragen: ,,Wat wil je kwijt over die affaires? Is dat gewoon een paar keer vreemdgaan of zijn dat langdurige relaties geweest?”

Marco reageert opvallend openhartig op Linda’s scherpe vraag. ,,k wil best één keer dat verhaal doen en dan wil ik het er eigenlijk niet meer over hebben.”

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeffrey lijkt de échte reden aan te geven waarom het misliep tussen hem en Gordon en die is niet fraai

Gordon maakte in oktober een einde aan zijn relatie met Jeffrey. Die laatste was zelfs met hem mee naar Dubai getrokken, maar keerde snel weer terug.

Gordon plaatste een opvallende post op zijn Instagram. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”

Jeffrey reageerde ook op die post. “Een uur geleden smeekte hij nog om een achtste kans”, schrijft hij.

Een volger van Jeffrey vroeg hem daarna het volgende: “Ben jij ooit bedrogen?”

Een antwoord kwam er niet. Jeffrey wiste zelfs zijn reactie. Dat meldt Shownieuws. Het lijkt een duidelijk antwoord te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama: ‘Patty Brard is intens verdrietig en heeft het moeilijk’

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Patty Brard haar moeder overleed. Ze plaatste dan ook de onderstaande foto van haar en haar moeder op haar Instagram account met de boodschap.

”Alweer 6 maanden geleden … RIP lieve mama”

Hoewel ze haar moeder dus moet missen is Patty wel heel blij dat de band met haar dochter Priscilla weer herstelt is. De twee hadden jaren geen contact met elkaar. Priscilla vond namelijk dat haar moeder zich anders gedroeg dan dat ze doet als er camera’s bij zijn. Dit kon Priscilla niet aanzien en die besloot een opleiding te gaan volgen in Zwitserland en liet dus jaren niks van haar horen.

Wij denken dat er wel iets meer heeft gespeeld tussen de twee dan dit verhaal, maar het is fijn dat de twee elkaar hebben vergeven en alles weer zoals vanouds is geworden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending