Mark Rutte hint op nieuwe vlam in zijn leven
Connect with us

Meest bekeken

Mark Rutte hint op nieuwe vlam in zijn leven

In een interview met LibelleTV praatte Mark Rutte openhartig over de liefde. De premier hintte zelfs op een nieuwe vlam.

Eerder was Rutte in Linda’s Wintermaand al eens loslippig over zijn liefdesleven. De premier wilde toen niet ingaan op een vraag of er iemand was. Wel legde hij uit hoe hij zichzelf ziet in de liefde. Rutte: “Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Romantische vakantie

In het LibelleTV interview loste de premier wellicht meer dan hij zelf wilde. Hij heeft het over zijn favoriete vakantieplek in Putten. Ebru Umar vraagt wanneer hij daar voor het laatst geweest is.

De demissionair premier antwoordt: “Afgelopen kerst, in een huisje.” De interviewer wil natuurlijk meer details kennen en vraagt Rutte de kleren van het lijf. Met hoeveel mensen was hij daar dan? “Met z’n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels”, onthult Rutte. Umar wil natuurlijk weten wie die tweede persoon was. De premier laat zich niet kennen en zegt kordaat: “Ja, dat is geheim.”

Daarmee geeft Rutte wel aan dat er misschien een bijzonder persoon is in zijn leven. De premier wil voorlopig nog niet zeggen wie dat is.

Meest bekeken

Mark Rutte is toch verliefd? ‘Kerst met deze man gevierd’

Demissionair premier Mark Rutte (54) heeft één wens voor de toekomst: dat kabinet-Rutte IV werkelijkheid wordt.

Om de laatste stemmers over de streep te trekken duikt hij veel in de media op. Zo is Mark ook te zien in een video van Libelle TV waarin hij behoorlijk open over zijn privézaken is.

Na het zien van de video brandt er één vraag op onze lippen: met wie heeft Rutte nou kerst gevierd? Ebru Umar legt hem het vuur aan de schenen.

“Wanneer was je voor het laatst in Putten?” vraagt ze als Mark vertelt dat hij daar graag op vakantie gaat. “Afgelopen kerst”, luidt het antwoordt. Daar wil Ebru meer van weten.

“In een huisje met z’n tweeën. Allemaal volgens de coronaregels”, voegt Mark eraan toe. Ebru: “En welke man was de tweede?”

Daar wil de demissionair premier dan weer niets over kwijt. “Dat is geheim. Niets spannends, niets spannends.”

Rutte kondigde in december 2020 tijdens Linda’s Wintermaand nog aan dat hij openstaat voor de liefde, maar dat vrouwen heus geen brieven naar hem hoeven sturen.

“Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank.

Dat kan een keer en als dat gebeurt zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt. (…) Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zus van slachtoffer: ‘Ik haalde het mes uit de handen van Quincy Promes’

De zus van het slachtoffer van de steekpartij waarvan Quincy Promes verdacht wordt heeft verklaard het mes destijds uit de handen van de aanvaller te hebben getrokken. Volgens die zus was Promes ‘door het dolle heen’ en moest zij voorkomen dat hij opnieuw zou steken. Promes ontkent gestoken te hebben.

Dat stelt misdaadverslaggever John van den Heuvel na een gesprek met Yehudi Moszkowicz, de advocaat van het slachtoffer. Volgens Van den Heuvel was Promes ‘door het dolle heen’ en moest de zus van het slachtoffer voorkomen dat hij opnieuw zou steken.

Promes, die Ajax vorige maand inruilde voor Spartak Moskou, ontkent het slachtoffer te hebben neergestoken tijdens het bewuste familiefeest in Abcoude in juli 2020. Er zijn echter meerdere getuigen die beweren dat de 47-voudig international wel degelijk degene is die de verwondingen toebracht. Van den Heuvel belde maandag met Moszkowicz en vertelde in de radioshow van Veronica Inside dat de advocaat ‘iets onthulde wat nog niet helemaal naar buiten was gekomen’. “Naast de neef hebben drie getuigen iets gezien, onder wie de zus van de neef. Die heeft verklaard dat ze zelfs het mes uit de handen van Promes heeft getrokken. Hij was zo door het dolle heen dat hij nog een keer wilde steken. Ze is er echt tussen gesprongen.”

“Er is dus echt sprake van een aantal belangrijke getuigen, die niet alleen de verklaring van de aangever ondersteunen, maar ook de verklaring van Promes weerleggen”, concludeert John van den Heuvel. Maandagavond meldde de misdaadverslagger in De Telegraaf dat het slachtoffer beslag heeft laten leggen op de kapitale villa van Promes. Het gaat om een villa in Utrecht met een waarde van 1,2 miljoen euro. Daarbij hoort volgens het Kadaster ook een bijgebouw ter waarde van zes ton. Advocaat Moszkowicz zei in de krant het beslag te hebben laten leggen ‘als zekerheidstelling voor een op handen zijnde schadeclaim’.

John van den Heuvel vertelde ook het slachtoffer vorige week bijna een uur gesproken te hebben en overtuigd te zijn van de oprechtheid van de man. Promes is volgens de misdaadverslaggever vorige week nog verhoord door de politie. “Gerard Spong (advocaat van Promes) heeft verzocht om nieuwe getuigen te horen. Dat gebeurt dan uiteraard. Als de rechter hem veroordeelt, dan zal hij zijn straf moeten uitzitten. Dan maakt het niet heel veel uit dat hij in Rusland zit. In samenspraak met de reclassering wordt dan wel bekeken wanneer de straf het best ten uitvoer kan worden gebracht. Als hij een werkstraf krijgt, dan wordt dat in de regel gedaan in een periode waarin hij vrij is, dus in de zomer. Als hij de gevangenis in moet, dan zal dat ook geregeld worden in een periode waarin hij vrij is van de club. Het domste wat hij kan doen is om in Rusland te blijven als hij gedagvaard wordt, want dan kan hij ook internationaal gesignaleerd worden,” aldus van den Heuvel.

bron: misdaadjournalist.nl

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland valt flink door de mand: “Hij liegt de hele boel bij elkaar!”

Martien Meiland heeft onlangs zijn biografie gepubliceerd. De biografie loopt goed en heeft een verwachte omzet van maar liefst 1,5 miljoen euro. Het boek is een put van onthullingen en geruchten die geopend worden en alles en iedereen in zijn leven komt aan bod. Ook zijn ex-vriend, Daan de Mooij, komt aan bod.

Maar die kon de verhalen in het boek niet aan en stapte naar Story om zijn kant van het verhaal te doen. En wanneer we dat mogen geloven staan er toch behoorlijk wat verkeerde feitjes in het boek van de kasteelheer, in zijn “emotionele voordeel” welteverstaan. In het boek staat bijvoorbeeld het volgende: “Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf. Maar hij was zo weg van mij dat ik dacht: die gaat er helemaal ziek van worden. Dus ik durfde niet te stoppen.”

Martien Meiland verkoopt boek vol leugens?
Maar bij Daan schoot dit in het verkeerde keelgat, laat hij aan het weekblad weten. Hij zegt er het volgende over: “Dat Martien het heeft uitgemaakt, klopt echter niet . En dat ik kapot zou zijn van verdriet, ook niet. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken.” Ook laat de kasteelheer weten dat er géén actie was tussen de lakens met Daan. Hij zegt zelfs: “In dat nest, gadverdamme.” Maar ook dáár heeft Daan wat over te zeggen: “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen actie tussen de lakens hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Doorgaan met lezen

Trending