Mark Rutte: ‘Kans op lockdown wordt groter’
Connect with us

Meest bekeken

Mark Rutte: ‘Kans op lockdown wordt groter’

Het reproductiegetal is gestegen naar 2,17. Het zit nu weer op hetzelfde niveau als in februari 2020. Afgelopen vrijdag stond dit cijfer nog op 1,37. We zijn dus enorm hard gestegen!

Dit cijfer wordt gebaseerd op alle coronavarianten samen. Dit zegt hoofd Aura Timen van het Centrum Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in een presentatie voor de Tweede Kamer.

Voor de Delta variant zit het cijfer zelfs op 2,52!

Lockdown

Doordat het getal zo hoog is zijn wij bang dat er nog strengere coronamaatregelen gaan komen. En daarom is een nieuwe lockdown niet uitgesloten. Een hoog reproductiegetal wil betekenen dat er mogelijk veel meer mensen besmet gaan raken!

Celeberties

Zien: Johan Derksen brandt Rachel Hazes compleet af

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: Rachel Hazes krijgt een eigen reallifesoap. Dit tot groot afgrijzen van Johan Derksen. Hij brandt haar compleet af. ,,Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Dát gaat voor’
De weerstand tegen Rachel Hazes blijft maar groeien. En hoewel ze misschien wel samen met haar zoon André de minst geliefde BN’er is, denkt ze toch dat er mensen zullen gaan kijken naar haar soap. Zelfs na de felle kritiek die ze kreeg op het promoten van de Hazes-spullen van de Lidl.

Maar velen zeggen niet te zullen gaan kijken naar de soap, en wie dat vooral niet gaat doen is Johan Derksen. ,,Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat! Dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen, want dát gaat voor”, klaagt hij in De Oranjezomer.

Eeuwig rouwende weduwe
Rachel weet niet van ophouden, vindt Johan. Hij noemt haar ‘de eeuwig rouwende weduwe’. ,,Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting!”

Volgens Johan weet Rachel niet meer van gekkigheid wat ze moet doen om in de publiciteit te komen. Volgens Wilfred Genee zijn dat ‘prima ingrediënten voor een reallifesoap’. Maar Johan vindt het ronduit ‘walgelijk’. ,,Als er zo veel smakeloze mensen zijn in dit land dat een zender dit gaat uitzenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben”, aldus Johan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yolanthe is duidelijk single en maakt mannen helemaal gek op Instagram! (foto’s)

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

Yolanthe was vroeger gekend als één van de heetste dames uit Nederland, maar sinds een relatie had met profvoetballer Wesley Sneijder werd het wel een stuk rustiger rond haar.

Vroeger was ze namelijk fulltime presentatrice en actrice. Ondertussen is ze gescheiden en terug single en dat is er aan te merken op Instagram.

Zo post ze nu weer meer pikante kiekjes dan voorheen om te tonen dat ze er op 33-jarige leeftijd nog steeds schitterend uitziet. Wij klagen alvast niet..

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vivienne van den Assem over gevaarlijke dreiging RTL Boulevard: ‘Bericht was vreemd en eng’

Het is een heftige tijd voor de redactie van RTL Boulevard na de aanslag op het leven van Peter R. de Vries. Het programma ontving afgelopen weekend een serieuze bedreiging.

De dreiging was zo groot, dat besloten werd om het liveprogramma niet door te laten gaan.

Nieuwe locatie

‘Een vreemd en eng bericht’, blikt presentatrice Vivienne van den Assem maandagavond terug in het programma, dat wordt uitgezonden vanaf een nieuwe locatie op het Mediapark in Hilversum.

Pand verlaten

‘Wij kregen bericht van onze leidinggevende dat we het pand zo snel mogelijk in alle rust zouden moeten verlaten. Dat was een heel vreemd en eng bericht om te krijgen. We schrokken maar iedereen was na vorige week zo alert en adequaat. We hebben heel snel dat pand verlaten’, vertelt Van den Assem aan de desk naast Luuk Ikink. De aard van het bericht was zodanig dat ze niet overwogen toch een uitzending te maken. ‘Het was spullen pakken en weg.’

Geen uitzending

De beslissing om ook zondag niet een uitzending te maken, noemt ze voor het team ‘een van de lastigste om te maken’. ‘Er is nog nooit niet een uitzending van RTL Boulevard geweest.’

Korte pauze

Ikink zou zondag de uitzending maken maar ook toen werd besloten niet uit te zenden. ‘Dat kon, maar we hebben toen echt met elkaar gezegd: ‘we hebben heel even een dag nodig om op adem te komen’. Wat er de afgelopen week is gebeurd was zo veel. We moesten even pauze hebben.’

Mediapark

Op het Mediapark staan maandagavond zwaarbewapende agenten. De gemeente Hilversum liet eerder op de dag weten dat er ‘diverse zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen worden getroffen’. Over de inhoud van de maatregelen werden geen mededelingen gedaan.

Criminelen

RTL Boulevard kon zaterdag en zondag niet uitzenden vanaf het Leidseplein in Amsterdam omdat de politie ernstige bedreigingen had binnengekregen. Volgens NRC zouden criminelen hebben gesproken over een mogelijke aanslag met een raketwerper of automatische vuurwapens.

Doorgaan met lezen

Trending