Mark Rutte over liefdesleven: ’Ik wil mijn gang kunnen gaan’
Connect with us

Meest bekeken

Mark Rutte over liefdesleven: ’Ik wil mijn gang kunnen gaan’

Mark Rutte wil als het om zijn liefdesleven gaat’gewoon zijn gang kunnen gaan’. Maar bezig met met een relatie is de premier op dit moment niet. Hij mist ook geen vrouw in zijn leven en is ook niet op zoek.

“Dingen lopen zoals ze lopen. Ik heb ontzettend leuke vrienden en wie weet zit ik op een gegeven moment hand in hand op de bank. Dat kan een keer en als dat gebeurt, zien we het ook wel weer. Ik pak het leven ook een beetje zoals het komt”, zei Rutte in Linda’s Wintermaand op SBS^.

Linda de Mol vroeg zich af of Rutte nooit iemand mist bij wie hij thuis zijn verhaal kan doen, onder het genot van een glas wijn. “Eigenlijk niet, omdat ik heel lieve familie en vrienden heb. Als ik ergens mijn verhalen wil delen, heb ik zoveel plekken waar dat kan.”

Maar benadrukte Rutte: dat kan zo veranderen. “Misschien als er een keer inderdaad iemand naast mij zit met een glas wijn, dat ik denk: hé, wat gezellig. Weet je, ik ben daar niet zo bewust mee bezig.”

Presentatrice Linda de Mol vroeg zich ook af of het single zijn van Rutte een’ bewuste keuze’ is. Volgens haar vinden hartstikke veel vrouwen hem leuk. “Ik ben ook niet zo makkelijk hoor. Pfieuw”, reageerde de premier lachend. “Daar moeten we een aparte uitzending aan wijden. Ik ben een vrij Haags jongetje en ik wil gewoon mijn gang kunnen gaan. Maar je weet nooit hoe het loopt.”

Rutte zegt open te staan voor alles. Maar, zo voegde hij er aan toe “er hoeven niet meteen brieven worden gestuurd.”

Celeberties

Wauw: Zelfs ondergoed is teveel gevraagd voor de foto’s van Gaby Blaaser!

Gaby Blaaser kennen we inmiddels als een van de vele influencers die bijna dagelijks de meest pittige kiekjes online plaatsen. Ze begon haar bekendheid als actrice in onder andere de jeugdsoap SpangaS en de soap Onderweg Naar Morgen.

Maar schijnbaar was het plaatsen van ietwat pittige foto’s toch wat meer lucratief voor de portemonnee. Door verschillende deals met online merken kan ze hier namelijk een behoorlijk zakcentje uit slaan. Hoeveel dat ongeveer zou zijn durven we niet te zeggen. Maar met 422.000 volgers op Instagram zal dat behoorlijk wat zijn.

Gaby Blaaser gaat nog een stapje verder!
Ze staat namelijk op de foto met haar “bestie” Olijn Milik Boelaars die zich net zo weinig schaamt als haar vriendin op de foto. In ieder geval een mooie foto om het jaar mee te beginnen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4 nieuwe affaires zijn er onthuld van Marco Borsato!

Henny Huisman heeft Marco Borsato zelf ooit ontdekt in de Soundmixshow. De presentator blijkt al jaren van alle affaires af te weten van deze ideale ‘schoonzoon’. Hij vertelt erover in weekblad Weekend. Hij zegt: “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet?

Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?” Aller eerst begint hij over zangeres Maan: “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”. Verder vertelt hij dat hij al dit gedoe jammer vindt: “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

De affaires van Marco Borsato
Hij vertelt verder over Iris Hond en een vrouw die in zijn fanclub heeft gezeten waarvan hij het huwelijk zou hebben verpest. Ook vertelt hij over een koppel in Flevoland waar Marco en Leontine mee bevriend waren. Hij zou meerdere keren per week afgesproken hebben met de vrouw bij haar thuis wanneer haar man van huis was. De twee zijn inmiddels uit elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Ouwe Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!

Bridget Maasland is de laatste maanden volop in het nieuws. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een relatie gehad met André Hazes. Het verschil tussen de twee is 19 jaar (André is net jarig geweest) maar dat lijkt het stel niet te deren. Het is algemeen bekend dat de blondine op jongere mannen valt.

Ook dat de zanger op oudere vrouwen valt is geen geheim. Zijn eerdere liefde en moeder van zijn kind is immers ook 16 jaar ouder dan hijzelf is. Maar we kunnen wel stellen dat de jonge zanger behoorlijk wat smaak heeft wat vrouwen betreft.

Bridget Maasland laat mannen watertanden
Wat hoewel zijn voormalige vlam de 45 al heeft aangetikt, kunnen we daar niet veel van zien. En zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice haar volgers dan ook op een heerlijk kiekje om dat eventjes duidelijk te maken!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending