Mark Rutte wil doorgaan: ‘Ik ben strijdbaar’
Connect with us

Celeberties

Mark Rutte wil doorgaan: ‘Ik ben strijdbaar’

VVD-leider Mark Rutte wil aanblijven, ondanks de partijen die zeggen niet met hem in een kabinet te willen. “Ik ben strijdbaar”, zegt hij tegen de camera’s van de NOS en RTL Nieuws.

Dat nu ook zijn coalitiegenoot Gert-Jan Segers van de ChristenUnie niet met hem in een nieuw kabinet te willen stappen, verandert daar niets aan.

“Met Gert-Jan Segers heb ik de afgelopen jaren zo goed samengewerkt.” Rutte wil het gesprek over de formatie “op de inhoud” voeren. De partijen die tot een regeerakkoord komen, gaan er zelf over wie ze naar voren schuiven voor ministersposten, en ook het premierschap, zegt de VVD-voorman.

Celeberties

Monique Westenberg is er klaar mee: ‘Opzouten met je k*tgezeik’

Al die ongevraagde meningen over haar opvoeding: Monique Westenberg is er helemaal klaar mee. Op Instagram postte de vriendin van André Hazes een foto van zoon André (1) met een vriendje én speen, en schreef: ‘Opzouten met je gezeik en richt je op je eigen ‘perfecte’ leventje!’

Ze is het ongevraagde advies en de negatieve opmerkingen over haar zoon en zijn speen helemaal zat, schrijft ze. ‘Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn vierde nog een speen, dan bepalen WIJ dat.’ Ook dreigt ze mensen die nog langer commentaar hebben op haar speenbeleid, te weren van haar Instagram-account. ‘Ik wil gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan’, aldus Monique.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Vaker onder vuur
Met haar 315 duizend volgers kan Monique doorgaans rekenen op een hoop positieve reacties op haar kind en leven. Toch ligt ze wel vaker onder vuur. Zo deelde ze in de zomervakantie een filmpje van haar zoon aan de rand van het vakantiezwembad. Tekst: ‘Iedere ochtend wassen de vogeltjes zich in het zwembad en kijkt hij toe.’

Dat zag een deel van haar volgers toch heel anders. Totaal onverantwoord, vonden sommigen. ‘Als je kind in het water valt kan het al te laat zijn’, reageerde iemand. Een ander merkte op: ‘Leuk maar zou de telefoon wegleggen en meer alerter zijn met opletten bij het water.’

Zeikerds
Gelukkig waren er ook genoeg fans die het voor haar opnamen: ‘Wat een zeikerds heb je er toch tussen zitten. Tegenwoordig moet je je kind vastbinden als ik al die perfecte moeders moet geloven’, schrijft iemand. En: ‘Ik zat het filmpje te kijken en dacht gelijk: die krijgen weer een bak ellende over zich heen door de moedermaffia!’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Lil’ Kleine blijkt onbekende maar bloedmooie zus te hebben

We weten allemaal wel dat Lil Kleine niet een al te beste band heeft met zijn moeder. Een tijdje terug verscheen daar ineens een foto van moederlief met haar zoon, kleinzoons en schoondochter Jaimie Vaes op social media. Ze waren elkaar toevallig tegen het lijf gelopen.

De broer van Jorik had namelijk een kind gekregen en ze waren op kraamvisite. Grote kans dat je familie tegen gaat komen natuurlijk. We willen natuurlijk wel weten wie de rest van de gezinsleden zijn. We weten ook dat hij een goede band met zijn vader heeft. Zijn vader is alles voor hem vertelt hij weleens, ook komt hij vaak in zijn nummers voor.

Broer en zus van Lil Kleine
Maar wie zijn dan zijn broer en zus? We hebben hieronder een foto van het gezin gevonden. Zonder moeder, dat wel. En nog wat foto’s van zijn zus waar hij ook een goede band mee zou hebben!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Monique Westenberg gaat volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending