Married At First Sight-Malou stopt niet, geeft Sarath een keiharde trap na
Connect with us

Nieuws

Married At First Sight-Malou stopt niet, geeft Sarath een keiharde trap na

Tijdens het recente koppelsdiner in het programma Married At First Sight, kwam het tot een definitieve breuk tussen Malou en Sarath, met de eerste die zelfs weigerde naast of tegenover haar man te zitten.


In de meest recente aflevering van het programma, uitgezonden gisteren, deelt Malou nog een paar laatste steken uit naar haar ex-partner.

Hoe gaat het nu met Sarath?

Volgens zijn eigen verklaring heeft Sarath “veel geleerd” van het experiment. Bij het ontmoeten van een nieuwe vrouw, zegt hij dat hij rustig de tijd zal nemen.

“Ik zou het een half jaar de tijd geven voordat ik er een stempel op druk.” Zijn vriend Rob is van mening dat Sarath “fouten heeft gemaakt”.

Met Malou gaat het momenteel “erg goed”. Ze is actief bezig met sporten, werkt en heeft haar positieve zelf opnieuw ontdekt.

Ook zij beweert lessen te hebben geleerd van het programma en zegt dat ze het anders had moeten aanpakken.

Opnieuw legt ze de schuld bij Sarath, die naar haar zeggen “stemmingswisselingen” veroorzaakte. “Hij wilde ook nooit luisteren.”

Een positieve noot

Malou deelt nog wat stevige kritiek uit, maar benadrukt dat ze “geen hekel” heeft aan Sarath. “Alleen, hij reageerde vaak op een manier die ik niet prettig vond.”

Volgens Malou is Sarath geen slecht persoon. “Helemaal niet.”

Deskundige Anne beschrijft het afsluitende gesprek als “typerend” voor de relatie tussen de twee.

Ze reageren fel op elkaar, maar weten het uiteindelijk (min of meer) bij te leggen. Kijkers hebben echter een andere ervaring en richten nu hun kritiek op Malou.


Deze wending in het verhaal heeft de aandacht van kijkers getrokken en heeft geleid tot discussies over de dynamiek van relaties, communicatie en verantwoordelijkheid.

Terwijl het programma Married At First Sight voortgaat, blijft het publiek geïntrigeerd door de complexe interacties tussen de deelnemers en de impact van de experimentele omgeving op hun relaties.

Het blijft afwachten hoe deze situatie verder zal ontwikkelen en welke lessen zowel Malou als Sarath zullen trekken uit hun ervaring in het programma.

In de tussentijd blijven kijkers gespannen toekijken en hun mening delen over deze boeiende televisiesaga.

De reacties van de kijkers op het recente gedrag van Malou zijn gemengd. Sommigen begrijpen haar frustratie en vinden dat ze recht heeft op haar gevoelens na de ervaringen die ze heeft doorgemaakt.

Anderen zijn echter kritischer en wijzen op het belang van communicatie en wederzijds respect in een relatie, ongeacht de omstandigheden.

Het is duidelijk dat Married At First Sight een platform biedt voor intense emoties en complexe relatiedynamiek.

Terwijl de deelnemers worstelen met de uitdagingen van het vinden van liefde en verbinding op televisie, worden ze ook blootgesteld aan de oordelen en analyses van een breed publiek.

Voor Malou en Sarath is het einde van hun huwelijk in het programma niet noodzakelijk het einde van hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Beiden hebben verklaard te hebben geleerd van hun tijd samen en zijn vastberaden om verder te gaan met hun leven, zij het op individuele paden.

Het is van belang om te onthouden dat reality-tv een geredigeerde weergave is van de werkelijkheid en dat de ware aard van de relaties tussen de deelnemers vaak complexer is dan wat op het scherm wordt getoond.

Terwijl kijkers blijven meeleven met de personages van Married At First Sight, is het belangrijk om een zekere mate van nuance en empathie te behouden bij het beoordelen van hun acties en keuzes.

Of Malou en Sarath uiteindelijk vrede zullen vinden met hun deelname aan het programma en de nasleep ervan, is een vraag die alleen de tijd zal beantwoorden.

Wat zeker is, is dat Married At First Sight blijft dienen als een fascinerend kijkje in de complexiteit van menselijke relaties en de zoektocht naar liefde en geluk.


Nieuws

VIDEO: Trump zwaargewond na schietpartij tijdens rally in Pennsylvania, toeschouwer omgekomen.

Tijdens een rally in Pennsylvania raakte voormalig president Donald Trump gewond bij een schietpartij. Op beelden van de bijeenkomst is te zien hoe Trump naar zijn oor grijpt en vervolgens wegduikt. Hij werd daarna door zijn beveiligers van het podium gehaald. Volgens de U.S. Secret Service is Trump veilig en zijn er extra veiligheidsmaatregelen getroffen.


Trumps woordvoerder, Steven Cheung, liet kort na het incident weten dat Trump ‘in orde’ is. Hij wordt onderzocht in een lokaal ziekenhuis. Trump bedankte de ordediensten voor hun ‘snelle respons’.

President Joe Biden zei vlak na het incident tegen journalisten op een Democratische bijeenkomst dat hij nog niet op de hoogte was van de mogelijke schietpartij tijdens de rally van Trump.


Doorgaan met lezen

Nieuws

Maandag ineens zomers warm: zonnig en 27 graden

Na regen komt zonneschijn. Tenminste, als de weersverwachtingen voor deze week kloppen. Zaterdag is het in de meeste delen van het land nog druilerig, maar na vandaag wordt het een stuk warmer met temperaturen tussen de 25 en 27 graden.


Vandaag is het nog bewolkt en regenachtig. Het wordt ook niet al te warm. ‘Tijdens regenval ligt het kwik rond 16 graden, bij langere droge perioden wordt het nog een graad of 19′, schrijft weerdienst Weeronline. ‘Soms is het even droog en kan de zon tijdelijk doorbreken, maar op veel zonuren hoeven we niet te rekenen.’

In de nacht klaart het op en zondag overdag komt daardoor meer ruimte vrij voor de zon. Het wordt die dag gemiddeld 22 tot 23 graden. Het blijft in de meeste delen van het land droog en het wordt ‘een prima dag voor buitenactiviteiten’.


Maandag stroomt warme lucht ons land binnen ‘en dan staat er plotseling een zomers warme dag op het programma’, aldus Weeronline. In het zuidoosten wordt het zelfs maximaal 27 graden. Het kan wel wat klammig aanvoelen. Aan het eind van de dag kunnen er dan ook enkele (onweers)buien voorkomen.

Die buien zetten dinsdag door, maar de dagen daarna lijken ze steeds wat meer af te nemen. ‘In de loop van de week warmt het geleidelijk op. Landinwaarts kan vanaf donderdag weer de zomerse grens van 25 graden worden bereikt. De wind houdt zich voorlopig rustig en daarmee wordt het best aangenaam zomerweer.’

Vierdaagse

Dinsdag begint ook de Vierdaagse in Nijmegen. ‘De eerste wandelaars voor de 50 km beginnen al in alle vroegte bij temperaturen van een graad of 15. Het is dan droog en de zon komt al vrij snel op.’ De temperatuur kan die eerste dag oplopen naar 22 graden en af en toe valt er mogelijk een bui.

De rest van de week zullen de wandelaars de zon vaak zien. Zij moeten rekenen op temperaturen tot 25 graden. Het wordt aangeraden om voldoende te drinken en je goed in te smeren want de kracht van de zon is sterk. ‘De onbeschermde huid kan met 15-30 minuten al verbranden. De zonkracht is het hoogst tussen 11 en 16 uur.’

Dit weekend trapt het wandelfestijn al af met de Vierdaagsefeesten. ‘Vanavond neemt de buiigheid af en is het vaak droog. Ook in de nacht is het droog en daalt de temperatuur in Nijmegen naar 11-12 graden.’ Zondag wordt met 22 a 23 graden een fijne dag voor buitenactiviteiten en dus ook voor festivals.


Doorgaan met lezen

Nieuws

Je lichaam herkent wanneer het einde nabij is en dat begint allemaal in je neus

De dood, een onvermijdelijke maar vaak gevreesde fase van het leven, houdt vele mysteries vast die de mensheid door de eeuwen heen heeft geprobeerd te ontrafelen.


Verrassend genoeg ligt een potentieel antwoord verborgen in ons reukvermogen. Recente wetenschappelijke inzichten suggereren dat onze neus essentiële aanwijzingen kan bieden over de naderende d00d, niet alleen door het detecteren van de d00d bij anderen maar ook via het verlies van eigen reukvermogen als indicator voor gezondheidsproblemen.

Deze fascinatie voor de neus en zijn vermogen om ons te waarschuwen voor dreigend gevaar onderstreept de complexiteit en verfijning van het menselijk zintuiglijke systeem.

Het concept dat mensen de naderende d00d kunnen ‘ruiken’, is iets dat zowel wetenschappelijke nieuwsgierigheid als volksgeloof heeft geïnspireerd. Anekdotische verslagen van mensen die een unieke ‘geur van de d00d’ waarnemen voordat een dierbare 0verlijdt, zijn wijdverspreid en worden ondersteund door enkele wetenschappelijke studies.

Deze waarnemingen hebben geleid tot de theorie dat er een specifiek “zesde zintuig” bestaat binnen ons reuksysteem dat actief wordt onder bepaalde, vaak stressvolle omstandigheden.


Bijvoorbeeld, wetenschappers aan de Universiteit van Chicago hebben ontdekt dat dieren zoals honden en katten in staat zijn chemische veranderingen te detecteren die optreden in het menselijk lichaam bij bepaalde z*ektes zoals kanker.

Deze bevindingen suggereren dat sommige mensen, vooral die met een zeer gevoelig reukvermogen, mogelijk ook het vermogen hebben om zulke subtiele veranderingen waar te nemen, wat wijst op de mogelijkheid van een menselijk vermogen om de naderende d00d te ‘ruiken’.

Een andere boeiende theorie betreft de emotionele connectie van ons reukvermogen. Het idee is dat onze reukzin niet alleen fysieke geuren detecteert, maar ook veranderingen in de emotionele of fysiologische staat van anderen kan waarnemen.

Dit zou kunnen verklaren waarom sommige mensen zich intuïtief bewust worden van de naderende d00d van een naaste, niet door een expliciete geur, maar door een onbewuste reactie van hun reukzintuig op veranderende biochemische signalen.

Het verlies van het reukvermogen, medisch bekend als anosmie, is significant verbonden met diverse gezondheidsaandoeningen, met name neurodegeneratieve zektes zoals Alzheimer en Parkinson.

Diverse studies hebben aangetoond dat de afname van reuk vaak een van de eerste symptomen is die zich manifesteren, nog voordat andere, meer voor de hand liggende symptomen duidelijk worden. Dit maakt reukverlies een potentieel vroegtijdig waarschuwingssignaal voor deze z*ektes.

Verder heeft onderzoek, zoals dat gepubliceerd in het Journal of the American Geriatrics Society, uitgewezen dat ouderen met een verminderd reukvermogen een significant hogere kans hebben om binnen vijf jaar te 0verlijden dan hun leeftijdsgenoten met een intact reukvermogen.

Dit benadrukt de potentiële waarde van reukvermogen als een voorspellende factor voor algemene gezondheid en levensverwachting.

De voortdurende ontdekkingen op het gebied van de menselijke zintuigen, met name de reuk, openen nieuwe mogelijkheden voor de medische wetenschap.

Het vermogen van het reuksysteem om zowel de d00d als toekomstige gezondheidsrisico’s te voorspellen biedt opwindende vooruitzichten voor de ontwikkeling van nieuwe diagnostische methoden. Deze methoden zouden gebruik kunnen maken van ons reukvermogen om vroege waarschuwingssignalen te detecteren, wat kan leiden tot tijdige en potentieel levensreddende interventies.

Het vermogen van de neus om te functioneren als een waarschuwingssysteem voor zowel de naderende d00d als voor mogelijke gezondheidsproblemen is een bewijs van de complexiteit en het belang van ons reukvermogen.

Deze capaciteiten dagen ons uit om verder te kijken dan de traditionele zintuigen en de verborgen potentie van geur te erkennen als een krachtig hulpmiddel voor gezondheidsmonitoring en medisch inzicht.


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending