Mart Hoogkamer doet hele ernstige onthulling over eigen muziek en schaamt zicht
Connect with us

Celeberties

Mart Hoogkamer doet hele ernstige onthulling over eigen muziek en schaamt zicht

Het zijn spannende dagen voor Mart Hoogkamer. De zanger begint op korte termijn met zijn theatertour ‘Met een Lach en een Traan’, waar hij niet alleen Nederlandse nummers ten gehore zal brengen. Mart gaat ook op de Engelse tour.

Coveren
Mart vindt zingen fijn, daarom is hij zanger geworden. Vooral in een theather kan hij zijn ei kwijt. “In een Theater kan ik mezelf echt goed laten horen”, vertelt Mart aan Shownieuws. “Iedereen is dan stil, dat vind ik wel fijn.” Hoogkamer zal tijdens zijn optreden verschillende bekende liedjes van grote artiesten coveren. “Van Celine Dion tot aan Elvis”, aldus de artiest.

Engels
Maar dan komt het. De liedjes van bovengenoemde artiesten zijn engelstalig en Mart spreekt zelf geen woord Engels. Dat wordt dus een hele uitdaging voor de volkszanger. Hij heeft dan ook geen idee waarover hij gaat zingen. “Als je me nu vraag waarover ik eigenlijk ga zingen, dan heb ik eigenlijk geen flauw idee… Erg hè?”

Voor mensen die Mart graag Engels willen horen zingen: zijn theatertour is tot en met december te zien in verschillende theaters, waaronder Theater de Stoep in Spijkenisse, het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en MartiniPlaza in de stad Groningen.

Celeberties

‘Jongen ernstig gewond na mishandeling rapper Lil Kleine’

Lil Kleine (27) staat niet meer in de line-up van het Rotterdamse festival TIKTAK. Eerder deze week ontstaat er veel ophef als het festival de rapper aankondigt.

“Ons festival staat voor inclusie en wij willen een positieve ervaring bieden aan al onze bezoekers”
Lil Kleine zou dit weekend voor het eerst optreden in Nederland sinds hij begin dit jaar wordt veroordeeld en daarna opnieuw aangeklaagd voor mishandeling. De aankondiging leidt online tot veel boze reacties en daarom onderneemt het festival nu actie.

‘Als organisatie van TIKTAK ligt onze focus op de muziek. Dit was de reden om de artiest Lil Kleine toe te voegen aan de line-up. In overleg met alle betrokken partijen hebben wij besloten dat Lil Kleine morgen niet zal optreden op het TIKTAK-festival. Ons festival staat voor inclusie en wij willen een positieve ervaring bieden aan al onze bezoekers’, laten ze weten via Instagram.

 

Naar verluid heeft een incident in Club Air ook iets te making met annulering. Dit is wat het beveiligingsbedrijf erover zegt: “Er is einde van de avond een opstootje binnen in de club geweest tussen Lil Kleine en een jongen. De beveiliging was er al snel bij en hebben de jongen en daarna Lil Kleine de club uitgezet. Hoe het is afgelopen weten we niet.”

Zijn advocaat beweert echter anders. Lil Kleine is volgens zijn advocaat Nienke Hoogervorst niet betrokken bij de mishandeling die afgelopen nacht in Amsterdam heeft plaatsgevonden. Dat laat zij weten aan het ANP.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes geeft eindelijk toe: Andre Hazes jr. zwaar verslaafd

https://dagelijksenieuws.nl/showbizz/2928/rachel-hazes-geeft-eindelijk-toe-andre-hazes-jr-zwaar-verslaafd/?fbclid=IwAR2zCTrS0Djrrz80pSHi60MrZL6LmxMsdbx1TpuTi4VT6P9vzX8O-Y0f7XsRachel Hazes heeft op haar Instagram een emotioneel bericht geplaatst. In het bericht zien wij een grote taart met een foto van haar zoon Andre Hazes erop en de tekst ‘one year.’ Volgens een aantal mensen vieren ze dat Andre nu precies een jaar clean zou zijn van al zijn verslavingen.

Rachel zegt er het volgende over:

“Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Volgens Yvonne Coldeweijer is het gewoon om promotie te kweken voor de documentaire van Andre. Anders had Rachel dit nooit naar buiten gebracht en kon je het ook gewoon in de privé kringen houden en vieren.

Hieronder de foto:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Aankondiging comeback Lil Kleine in Nederland leidt tot woedende reacties

TikTak Events heeft zojuist bekendgemaakt dat rapper Lil Kleine aanstaande zaterdag zijn officiële comeback gaat maken. Jorik Scholten, zoals hij heet als hij niet over geld of vrouwen praat, maakt zijn opwachting op het tot de nok toe gevulde festival in Rotterdam. Maar daar is niet iedereen blij mee…

Vrouwenmepper

Onder de aankondiging van Tik Tak regent het inmiddels reacties. Iemand schrijft dat de organisatie ”vrouwenmeppers promoot”, terwijl iemand anders het woord ”walgelijk” gebruikt. Onderstaand de desbetreffende post, zodat je zelf kunt zien hoe er wordt gereageerd op het aanstaande optreden van Lil Kleine in Rotterdam.

Kleine 1

Onderzoek

Lil Kleine heeft sinds februari niet meer opgetreden in Nederland. Destijds werd hij opgepakt op verdenking van het mishandelen van zijn ex-partner Jaimie Vaes.

Ondertussen heeft het Openbaar Ministerie (OM) nog steeds het onderzoek naar de zaak niet afgerond. Dat onderzoeken duurt inmiddels al zo’n zeven maanden.

Horloges teruggevraagd

Ex-liefje Jaimie heeft ondertussen aardig wat vuile was buitengehangen. Zo liet ze onder meer weten dat Jorik haar, samen met hun zoont Lio, op straat gezet heeft. Ook zou de rapper enkele peperdure horloges, waaronder die van zijn zoon terug willen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending