Martien en Erica Meiland nemen dramatisch besluit
Connect with us

Meest bekeken

Martien en Erica Meiland nemen dramatisch besluit

Het is niet helemaal duidelijk of het nou goed gaat met de zwangere Maxime. Gisteren liet ze weten dat zij en haar gezin corona hebben opgelopen. Of Martien en Erica ook besmet zijn geraakt is niet duidelijk.

Maar Martien en Erica zijn in ieder geval heel druk bezig, want vandaag bereikt ons het nieuws dat ze het chateau in Frankrijk uit de verkoop hebben gehaald.

Ze hadden natuurlijk al wat tegenslag met de verkoop van het chateau. Verschillende kopers lieten het afweten en vooral de laatste koper bleek een serieuze kandidaat, maar helaas liet ook deze koper op een gegeven moment niks meer van zich horen. Om het chateau toch nog kwijt te raken besloten Martien en Erica de vraagprijs flink naar beneden bij te stellen. Ook dit heeft helaas niks geholpen.

En blijkbaar zijn ze er nu zelf ook klaar mee en hebben ze het chateau uit de verkoop gehaald. Wij denken niet dat ze dit doen omdat ze het chateau nu willen behouden. Ze hebben al eerder aangegeven nooit meer een B&B te willen runnen. Waarschijnlijk is het uit de verkoop halen van het chateau op advies van de makelaar gebeurd. Dit gebeurd vaker bij huizen die niet verkopen. Dan wordt het object even een paar weken of maanden van alle verkoopsites gehaald om daarna een nieuwe impuls te kunnen geven aan de verkoop.

Maar er blijft ook een kleine kans dat ze dit hebben gedaan omdat ze er toch andere plannen mee hebben.

Meest bekeken

‘EOTBDD’s Dusty zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht’: ‘Hij ligt in coma’

Gisteravond werd er heftig nieuws naar buiten gebracht over een scooterongeluk in de buurt van Zandvoort. Volgens de Zandvoortse Courant is het slachtoffer ernstig gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Meerdere bronnen bevestigen dat het om Dusty Taconis van Ex on the Beach: Double Dutch gaat.

Zwaar verkeersongeluk

“Dinsdagavond even voor middernacht is een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Boulevard Barnaart. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het Amsterdamse UMC Locatie VU overgebracht”, deelt de Zandvoortse Courant in een Instagram-post.

“Omstanders zouden het slachtoffer hebben herkend als deelnemer van het televisieprogramma Ex on the Beach. Hij reed op het fietspad richting Haarlem en kwam rond 23:45 uur ten val met een snorscooter. Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zandvoortse Courant (@zandvoortsecourant)

De realityster wilde een meisje mee naar huis nemen, maar dat liep niet goed af.

Dusty

Nadat het nieuwsbericht online werd gedeeld, klonken er al gauw geruchten dat het om Dusty van EOTBDD zou gaan. Zo deelt Love Reality dat diverse foto’s dit bevestigen en ook wist Rosanna Voorwald aan roddelkoning Fawry not Sawry te vertellen dat het inderdaad om Dusty gaat. “Het was voor de deur van een vriendin van mij. Zijn benen liggen open”, vertelde Rosanna een Fawry.

Op de Instagram Stories van Dusty is inderdaad te zien dat hij gistermiddag van de zon genoot op het strand van Zandvoort. De realityster was hier samen met onder anderen Temptations Sonny Lorenzo en Love Islands Justin Alexandre.

Volgens Fawry heeft Dusty geen alcohol gedronken voordat hij op de scooter stapte. “Ik heb zojuist gesproken met wat vrienden van Dusty. Ze willen benadrukken dat hij NIET dronken op de scooter zat, maar dat hij iemand probeerde te helpen en daardoor is gevallen. Hij wordt nu voor een aantal dagen in coma gehouden”, deelt Fawry. Heftig!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex Raymond van Barneveld doet boekje open over heftige huwelijk

Door het gerommel van Raymond van Barneveld met andere vrouwen greep ex-vrouw Silvia Walraven meerdere malen naar de fles. ,,Nog één jaar met hem was mijn ondergang geworden.”

Onverwachts
Het huwelijk van Raymond van Barneveld en Silvia Walraven kende vele ups en downs. Toch kwam het verzoek van een scheiding onverwachts. ,,Heel pijnlijk om dat op tv bij Shownieuws te moeten horen. Raymond gaf als verklaring dat hij bang was dat ik weer aan de drank zou gaan”, aldus Silvia in LINDA.

‘Vergeten doe ik niet’
De verhalen van het gerommel van Raymond gingen al járen rond. Volgens Silvia was dat de reden dat ze meerdere malen naar de fles greep. Toch heeft ze Raymond en zijn nieuwe vriendin kunnen vergeven. ,,Na de haat heb ik het hem en Julia vergeven”, geeft ze toe. ,,Maar vergeten doe ik niet.”

Uiteindelijk is Silvia dankbaar dat hij de stap naar de scheiding heeft genomen. ,,Nog een jaar langer in dit huwelijk had me mijn ondergang geworden. Ik was dan kapotgegaan aan de alcohol.”

Nog meer ellende
Na de breuk werd Silvia verliefd op Piet, die onverwachts opdook via Messenger. Maar ook daar kwam abrupt een einde aan. Eind februari dit jaar kreeg hij een kleine hersenbloeding, gevolgd door een hartstilstand en een tweede, fatale hersenbloeding. ,,Hij heeft me een jaar lang laten voelen wat het is om geliefd te zijn.”

Dit in tegenstelling tot haar huwelijk met Raymond. ,,Ik wilde weleens met een bak koffie gewekt worden zónder dat het Moederdag was. Een aai over mijn bol was al uitzonderlijk. Niet bij Piet. Die overlaadde me met liefde.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws voor René le Blanc: ‘Het is klaar’

René le Blanc zou een eigen realityserie krijgen, maar daar staat nu een streep doorheen. Toch zit de zanger er niet mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc-show genoemd.”

In de ijskast

De zanger ging in gesprek met SBS 6 over een eigen realityserie, maar die droom lijkt alweer van de baan te zijn. ,,Er is sprake van geweest, maar die serie staat nu in de ijskast”, zegt René tegen weekblad Weekend. De zanger heeft het namelijk veel te druk met andere dingen, zoals optredens en opnames van andere programma’s.

,,Dus we hebben gezegd: eerst weer Ik Geloof In Mij en dan kijken we wat er gaat gebeuren in de toekomst.” Zelf zit René daar niet zo mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd.”

‘Geen egotripper’

Maar ook al wordt de serie zo volgens hem genoemd, hij is zéker niet arrogant. In kranten, bladen en online leest hij van alles over zichzelf en lang niet altijd is het waar. ,,Mensen zeggen dat ik een kwal of een komediant ben. Dat ik een egotripper zou zijn of arrogant”, zegt René in de Nieuwe Revu.

Met een realityserie had hij zich kunnen laten zien hoe hij écht is. ,,Iedereen die mij in het echt ontmoet, zegt meteen: ‘Ik vind jou een heel ander persoon dan op tv.’ Ze vinden me makkelijk en warm”, aldus de zanger.

Doorgaan met lezen

Trending