Martien en Erica zijn helemaal klaar met Maxime Meiland
Connect with us

Celeberties

Martien en Erica zijn helemaal klaar met Maxime Meiland

Het is inmiddels duidelijk dat de roem Maxime Meiland heeft veranderd. Ze vertoont volgens vele kijkers divagedrag. Ook het productieteam van Chateau Meiland is soms niet te spreken over haar instelling en haar eisen.

In een aflevering van Chateau Meiland die vorige week werd uitgezonden zagen we hoe Maxime flink uitviel naar haar ouders. Ook het geschreeuw en gesnauw van Maxime irriteerde veel kijkers. Nu hebben Martien en Erica ook gereageerd op het gedrag van Maxime na de vele negatieve reactie’s. Ze zeggen het volgende:

“Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime.”

“Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt. Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord Pipo gebruikt als hij het over Leroy heeft. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken: we zijn gek op Leroy.”

Bron: utopianieuws

Celeberties

Zien: Online veel discussie om topless foto’s van Maxime Meiland!

Maxime Meiland, in verwachting van haar tweede kindje, verbluft haar volgers met topless foto’s. Ze laat de mooie foto’s van zichzelf zien aan haar volgers op Instagram.

Maxime heeft bij de foto’s geen tekst geplaatst, echter is dat ook niet nodig want de beelden spreken voor zich.

View this post on Instagram

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Van haar fans maar ook van bekende Nederlanders krijgt ze lieve reacties. Zo schrijft Wendy van Dijk: “Prachtig!”

Toch komen er ook negatieve reacties op haar foto. “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind”, een reactie die veel likes heeft gekregen. “Zo gedraag jij je nu”, schrijft iemand in een reactie. Een ander: “En alsnog neem je de tijd om dit te commenten.”

“Iets liever voor jouw ouders zijn”, is een andere negatieve reactie met veel likes. Ook die kan rekenen op kritiek. “Je reactie heeft toch niets met de foto’s te maken. Dus je reactie heeft geen toegevoegde waarde.”

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg zwanger van André Hazes ?

Het is geen geheim dat André Hazes (26) en Monique (43) graag nog een tweede kindje zouden willen. Westenberg kan niet op de natuurlijke manier zwanger raken, waardoor een broertje of zusje voor kleine Dré wel wat ingewikkelder ligt.

Maar de twee zijn er in ieder geval wél mee bezig, zo laat de zanger weten in gesprek met de Belgische zender Radio 2. ‘We zijn heel erg hard aan het oefenen’, vertelt André lachend. Hazes laat dan ook weten extra dankbaar te zijn voor zijn zoontje en de tijd die hij door het coronavirus met zijn gezin door heeft kunnen brengen.

Vakantie
Maar even op vakantie in Nederland? Dat zit er niet in. ‘Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf het moment dat ik Duitsland binnenrij, is dat probleem voorbij.’

Amerika
En dat terwijl dat juist wel het enige moment is waarop hij écht even de boel de boel kan laten. Daarom had hij zijn koffers willen pakken om naar Amerika te gaan, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken deze zomer. ‘Ik ben een echte Amerika-man’, aldus André. ‘Ik ga er al 25 jaar naartoe en hou echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘Doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden.’

Broertje of zusje
Eerder vertelde Monique al in Linda dat ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. ‘Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren’, zo vertelt ze.

Relatie
Nog voor de zomer van vorig jaar heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Monique: ‘We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.’ Ze doelt op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland.

Bron: Boulevard, Story | Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bom is alweer gebarsten tussen André Hazes en Sarah van Soelen!?

We zijn nog geen 3 maanden verder zoals met Bridget Maasland, maar André Hazes zou nu al genoeg hebben van Sarah van Soelen. Verschillende roddelsites laten weten dat het achter de schermen toch niet zo goed zou gaan tussen de twee tortelduifjes. Onder andere op ‘Leefspiritueel’ valt te lezen dat de zanger “liever als vrienden door het leven gaat” met de influencer.

Wat de reden hiervan is is nog niet bekend, ook of dit waar is weten we niet zeker. De zanger zou het nieuws niet ontkent of ontkracht hebben. De twee zitten vooralsnog op het eiland Ibiza te genieten van een vakantie.

André Hazes en Sarah van Soelen uit elkaar volgens bronnen

Vakanties zijn dan ook dé momenten om het tij te laten keren voor de zanger. Vorig jaar was hij op vakantie op Curaçao waar hij weer aangepapt zou hebben met Monique Westenberg terwijl hij daar op vakantie was met Bridget Maasland. Op Instagram lijkt alles nog in orde te zijn tussen de twee, maar ook daar wordt door verschillende bronnen over gesproken: “Op Instagram lijkt alles nog goed te gaan maar toch zeggen meerdere anonieme bronnen dat André liever als vrienden verdergaat met Sarah. Hij liet weten dat hij even geen interviews wil doen en dat ‘alles nog komt’”

Bron: Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending