Martien Meiland kampt met grote gezondheid klachten en Familie maakt zich zorgen.
Connect with us

Celeberties

Martien Meiland kampt met grote gezondheid klachten en Familie maakt zich zorgen.

Het ziet ernaar uit dat het leven in een Frans chateau het lichaam van Martien Meiland niet veel goeds doet. In de ‘Chateau Meiland’ aflevering van vanavond wordt duidelijk dat de kasteelheer kampt met gezondheidsklachten. De familie maakt zich steeds meer zorgen om zijn benauwdheid.

Toen Martien na een beroerde nacht met pijn op de borst zijn beklag deed bij Montana en Maxime, leek er nog niet veel aan de hand. Maar als hij een paar dagen later ook overdag klachten begint te krijgen, gaan de alarmbellen bij de dochters af. “Ben je nog benauwd?” vraagt Maxime. “Nee, ik ben niet benauwd”, vertelt Martien. “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Longen

De Meilandjes moeten door alle reserveringen de hand op de knip houden. Dat betekent dat er een stuk minder gestookt wordt in het immense chateau. Zou de kou dan toch op de longen van Martien zijn geslagen? Hij krijgt met de minuut meer twijfels over zijn gezondheid.

“Hij kan toch corona hebben?” oppert Montana. “Misschien is het gewoon een longinfectie”, constateert Maxime. Montana: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.” Na speuren op het internet komen ze tot de conclusie dat Martien misschien wel een hartziekte heeft.

Alsof hij nog niet benauwd genoeg was, krijgt hij het nu nóg benauwder. “O, wat erg Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen.” De kirrende Martien loopt inmiddels compleet op de zaken vooruit: “Ik wil denk ik toch ‘Hemel & Aarde’ van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf op komen treden.”

Bron: RTL Boulevard Beeld: Youtube, Instagram

Celeberties

Wow: Marco Borsato is met deze BN’er ook vreemdgegaan!

Vorig jaar kwam in het nieuws dat Marco Borsato zo’n tien jaar geleden een affaire zou hebben gehad met pianiste Iris Hond. Inderdaad, een dame van maar liefst 20 jaar jonger dan hijzelf is. Roddelblad Story schrijft nu echter dat Marco het niet alléén bij Iris heeft gelaten. Zogenaamde insiders weten het blad te melden dat de zanger ook met een andere vrouw het bed zou ingedoken zijn. Tot op heden zijn de geruchten nog niet bevestigd of onderuit gehaald. We kunnen dus niet zeggen wat hier wel of niet van waar is.

Heeft Marco Borsato vaker buiten de pot gepist?

Als de geruchten waar zijn dan zou zangeres Maan die bewuste vrouw zijn geweest. Toen Maan in 2016 auditie deed voor The Voice of Holland werd Marco haar coach en uiteindelijk won ze de talentenjacht.

Wij zijn benieuwd of dit klopt en of er deze week nog meer smeuïge details naar buiten komen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Leontine (@leontineborsato) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nikkie Plessen gaat alweer vreemd: Wat een rare actie!

Een bericht over Nikkie Plessen is altijd goed. Naast dat Nikkie mode-ontwerper, presentatrice en jurylid van Dragons’ Den is, is ze vooral een persoon waar heel Nederland zijn mening over geeft. Wat heeft ze nou weer uitgevreten? Ook dit keer negeert ze weer alle kritiek en gaat ze gewoon haar eigen gang. Geen scheve schaats, maar wel een (niet zo scheve) pony voor de blonde mode-icoon. Alle remmen los op social media!

Ondanks alle kritiek gaat Nikkie er gewoon voor

Vorig jaar kreeg Nikkie heel veel bagger over zich heen toen ze ook voor deze gewaagde keuze ging. Dit keer vroeg ze aan haar volgers of ze weer voor een pony zou gaan.

Haar volgers waren duidelijk: 65 procent stemde tegen haar nieuwe “hairdo”. Maar geen haar op haar hoofd dat eraan dacht om naar haar volgers te luisteren. Als zij het maar leuk vindt!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Als je Monique Westenberg in deze bikini ziet snap je André Hazes wel!

Monique Westenberg is natuurlijk alweer een tijdje vrijgezel. De in 1977 geboren blondine heeft alweer de 43 jaartjes aangetikt. Maar we moeten zeggen dat we dat er niet aan af kunnen lezen. André staat er inmiddels al om bekend om op wat oudere vrouwen te vallen. Maar klaarblijkelijk kiest hij wel de mooiste uit.

Ook Bridget Maasland ziet er erg goed uit voor haar leeftijd. Met de vakantie die Monique achter de rug heeft volgen natuurlijk een hoop fijne kiekjes. Ze was namelijk ook aanwezig op Curacao om van het heerlijk zonnige weer te genieten.

Monique Westenberg op het strand

Na een kiekje van zichzelf op social media waarop ze in bikini staat volgen onwijs veel positieve reacties. Romy Monteiro reageert met “Figuurtje hoor!”. Ook reacties als “Prachtige mama wat een figuur, wauw!” volgen. En dat is te begrijpen:

View this post on Instagram

En dat is 6!

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending