Martien Meiland kondigt grootse stap aan in zijn carrière
Connect with us

WOW

Martien Meiland kondigt grootse stap aan in zijn carrière

Martien Meiland is bijna meubilair geworden op de Nederlandse televisie. Nu kondigt de kasteelheer een nieuwe belangrijke stap in zijn carrière aan. Martien is binnenkort ook op het witte doek te zien!

De extravagante kasteelheer verklapt aan Shownieuws: “Ik krijg een rol, een hele leuke rol.” Omdat het een verrassing moet blijven, wil hij er niet te veel over kwijt. “Dat wordt later allemaal bekend gemaakt”, klinkt het geheimzinnig.

Albert Verlinde heeft wel een idee wat voor een rol het wordt. “Het leuke is dat ik Luca Messercola (producent, red.) ken. Op het moment dat ik dit nieuws hoorde zei ik meteen: ja dan is het een Sinterklaasfilm, dat kan niet anders.”

De presentator gaat verder: “Het zou me dus niks verbazen als Martien opduikt in een Sinterklaasfilm. Ik denk niet dat hij dan een bouwvakker is, ik denk wel dat het een rol is die op zijn lijf is geschreven.”

Maar Albert geeft toe dat het ook een heel andere film kan zijn. “Dezelfde producent is ook Casa Coco aan het maken. Een comedy waaraan heel veel Rotterdammers meedoen. Daar zou hij ook in kunnen duiken”, zegt Albert.

Celeberties

Brard is overleden: Patty Brard erg dankbaar voor alles in het leven!

De afgelopen week bezocht Patty Brard elke dag haar moeder. Donderdagavond was zij er met dochter Priscilla bij toen Gerda Brard (91) haar laatste adem uitblies.

De dood van Gerda kwam niet onverwacht. Zij leed aan Alzheimer en ging de laatste weken zienderogen achteruit. Patty was al even niet bij Shownieuws te zien, omdat zij zo veel mogelijk bij haar moeder wilde zijn. De presentatrice zou aankomende zondag haar nieuwe zomercollectie bij Kruidvat groots introduceren. Een feestje vindt ze op dit moment, uiteraard, ongepast en dus kiest ze nu voor een rustige lancering.

Patty neemt nu de tijd om afscheid te nemen van haar moeder. „Ik ben heel dankbaar dat ik samen met de mensen die ons dierbaar zijn afscheid heb kunnen nemen. Mijn moeder is rustig en vredig ingeslapen. Ze is nu bij mijn vader en broertje. Het is heel triest, maar gelukkig hebben we haar nog een prachtig laatste jaar kunnen geven. Ik wil graag het verzorgend personeel bedanken voor hun toegewijde en liefdevolle zorg.”

Vanaf het moment dat Patty, door tussenkomst van advocaat Bénédicte Ficq, weer toegang kreeg tot haar moeder, hebben Patty en haar broer Dennis er alles aan gedaan de verloren jaren in te halen. Bovendien is sinds vorig jaar zomer ook de band met haar dochter Priscilla weer hersteld. De drie generaties waren vaak bij elkaar in het verzorgingshuis waar Gerda Brard haar laatste jaren doorbracht.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Angela de Jong haalt keihard uit naar André Hazes, Sarah en Rachel : Nederland kotst jullie uit

Angela de Jong is helemaal klaar met de familie Hazes. Na het persmoment van gisteren kon de familie alleen maar rekenen op kritiek. En Angela legt even haarfijn uit waarom.

André Hazes was met zijn vriendin Sarah van Soelen voor het eerst voor de camera’s te zien tijdens de opening van het theehuis van moeder Rachel Hazes. Maar het liep even anders dan ze hadden verwacht.

,,Zielig he, voor André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen?”, begint Angela in het AD. Wie de reacties op social media een beetje bijhoudt, ziet dat dit vrolijke persmoment voor het nieuwe theehuis van Rachel niet het gewenste effect heeft.

‘Bullshit-tax’

,,Ze hadden zich zo verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid, met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.” Op social media regent het negatieve reacties en Angela weet precies waarom die ‘haat’ voor de familie er is.

,,Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, vindt Angela. Ze vindt het ongelooflijk storend dat André staat te jubelen over zijn verliefdheid met ‘barbiepop-influencertje’, zoals ze Sarah noemt. ,,Terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.”

Volgens Angela verdienen ze dan ook zéker alle negativiteit. Het publiek heeft de bullshit-tax bereikt. ,,Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben.” Wat volgens haar al bereikt was met Bridget: ,,We trappen er niet meer in.”

‘Medelijden’

Ook over moeder Rachel heeft Angela niets positiefs te melden. Het ‘gedoe’ met de privébeelden in de documentaire, de ontmaagding op haar vijftiende, de ruzie met haar dochter Roxeanne én het ‘onophoudelijk natrappen’ naar de moeder van haar kleinkind. Angela is helemaal klaar met de familie. ,,Is er nou niemand die haar én ons tegen dat soort dingen beschermt?”

Maar medelijden met de familie heeft ze zéker niet. ,,Weet je met wie ík medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt”, sluit Angela af.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marieke Elsinga: ‘Met één hele simpele handeling zes kilo lichter’

Marieke Elsinga neemt nou niet bepaald een blad voor de mond. Ook in haar columns voor ‘&C’ is de 34-jarige altijd lekker zichzelf. Ook over haar s*ksloze omaslip praat ze zonder enige gêne in het blad, waarin ze ook meteen een handige tip deelt voor iedereen die snel van overtollige coronakilo’s af wil.

“Er gebeurt iets fantástisch aan de voorzijde”

Elke maand geeft Marieke via de column een kijkje in haar drukke leven. Deze keer: al haar slaapkamergeheimen – al zijn dat nu niet bepaald ‘geheimen’ meer. De radio-dj vertelt in het stuk dat het eerste dat ze wanneer ze wakker wordt doet, naar zichzelf kijken in de spiegel is. En dat is volgens haar nou niet bepaald een ‘cadeautje waar ze op zit te wachten’, omdat ze het liefst slaapt in een comfortabele slip. ‘Er zijn nachten dat ik in mijn string slaap, maar die zijn zeldzaam: waarom zou je jezelf nóg eens acht uur kwellen als het niet hoeft?’ aldus de presentatrice.

De ‘slaapslip’, zoals Marieke hem noemt, is nou niet bepaald een van het sexy soort. ‘Ik heb er meerdere, maar mijn favoriet is van een onbestemde roze-rode kleur en lubbert. Ik sluit niet uit dat ik ‘m al sinds mijn studententijd heb’, onthult ze.

Even terug naar die spiegel: of ze het nu wil of niet, Marieke kijkt elke morgen naar haar naakte lijf, met dus die seksloze ‘lubberslip’. Omdat ze een betere start van haar dag wel kan gebruiken, doet ze sinds kort elke morgen één specifiek handeling waardoor ze een stuk zelfverzekerder aan haar dag begint: de ‘slip-slide-methode’.

Marieke legt in het blad uit hoe ‘ie werkt: ‘Het eerste wat ik doe als ik bij het krieken van de dag tegen mijn spiegel aan loop, is de zijkanten van mijn slaapslip ferm omhoogtrekken. Daarmee verdwijnt aan de achterkant weliswaar een stuk stof in je bilnaad (oncomfortabel), maar gebeurt er ook iets fantástisch aan de voorzijde. Daar worden je benen namelijk optisch vijftien centimeter langer. Geloof me, met één simpele handeling stap je zes kilo lichter uit bed.’

Natuurlijk gaat die onderbroek erna uit, maar het gevoel dat die ene minuut je geeft is volgens de radio-dj onbetaalbaar. ‘In het weekend gun ik mezelf langer zo rond te lopen en sta ik met benen als stelten koffie te zetten voor mijn vriend.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending