Martien Meiland met spoed opgenomen in het ziekenhuis
Connect with us

WOW

Martien Meiland met spoed opgenomen in het ziekenhuis

In BN’ers In Behandeling neemt dokter Jozias Zwam bekende Nederlanders in behandeling om hen van hun ziekelijke aandoeningen af te helpen. Aandoeningen die een bedreiging vormen voor de BN’ers zelf en de mensen om hen heen. Deze week is de markante Martien Meiland aan de beurt.

De kasteelheer heeft namelijk last van een ernstige aandoening volgens dokter Jozias Zwam. Hij heeft namelijk last van een behoorlijk ernstige Gobbelende Verbale Incontinentie. Hierdoor houdt hij nooit zijn mond en zegt hij alles wat hij denkt. Gelukkig gaat hij in behandeling bij Arts Jozias Zwam!

Martien Meiland in behandeling

En wat denk je, de dokter heeft een oplossing voor zijn probleem gevonden. Helaas heeft Martien meerdere problemen en dat zorgt er zo te zien voor dat hij nog meer problemen krijgt!

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

ZIEN: Lidl neemt Willem Alexander nog even op de hak met deze geniale reclame!

De Lidl maakt wel vaker heerlijk actuele reclames waardoor ze een groot bereik krijgen op onder andere social media. Net als Bol.com weten ze gigantisch veel bereik te krijgen op hun kanalen. Wanneer er één ding veel besproken is de laatste week, dan is het wel de vakantie naar Griekenland van Willem Alexander en Maxima.

Vanwege de halve lockdown in Nederland was daar namelijk behoorlijk wat ophef over. Het Koninklijk echtpaar besloot dan ook onmiddellijk hun vakantie stop te zetten en weer terug te keren naar Nederland.

Lidl neemt Willem Alexander op de hak!

De supermarktketen heeft daar natuurlijk weer lekker op in weten te haken. Ze hebben namelijk ‘Royale Aanbiedingen’ liggen. De tekst eronder zegt natuurlijk al genoeg: “Nu even niet naar Griekenland? Dan halen wij Griekenland speciaal voor u naar Nederland!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Opnieuw veel ophef om Koninklijke vakantie: “Er was nóg iemand aanwezig!”

De soap rondom de Koninklijke vakantie van Willem Alexander en Maxima houdt Nederland al dagen bezig. De media roddelt er lekker op los. De Koning en Koningin hebben hun vakantie direct na alle ophef afgebroken en zijn terug naar Nederland gekomen. Ze hebben zelfs een videoboodschap gemaakt om hun “verkeerde inschatting” toe te lichten en bij wijze “sorry” te zeggen tegen het Nederlandse volk. Nederland heeft namelijk flink te kampen met nieuwe coronabesmettingen en veel mensen vinden het niet kunnen dat het gezin dan lekker op vakantie gaat terwijl de rest van Nederland wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven zitten.

Koninklijke vakantie-soap gaat door

Maar Royaltyverslaggever Rick Evers denkt dat er naast het echtpaar en de twee kinderen nóg een lid van het gezin aanwezig is. Namelijk, oma! Prinses Beatrix is namelijk niet aanwezig in Nederland legt hij uit: “Op Drakensteyn hangt de standaard van prinses Beatrix als zij op het kasteel aanwezig is. Die hing er niet.”

Hij laat weten zich niet te kunnen voorstellen dat de Koning en Koningin hun kinderen van 15 en 16 zomaar alleen laten in Griekenland. Maar wat ook kan, laat hij weten: “Maar het zou ook kunnen dat oma in haar vakantiehuis in Italië zat.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending