Martien Meiland over nieuwe villa: ‘Ik hoop dat ik hier doodga’
Connect with us

Celeberties

Martien Meiland over nieuwe villa: ‘Ik hoop dat ik hier doodga’

Donderdag was alweer de vierde – hysterische – aflevering van ‘Chateau Meiland’ te zien. Daarin zagen we hoe Erica en Martien verhuizen naar hun huidige villa in Noordwijk en tegen allerlei problemen aan lopen. Bovendien horen we Martien een opmerking maken waar hij inmiddels allang niet meer achter staat…

“Eens kijken hoelang jullie het hier volhouden”
Bestelde ornamenten die te groot blijken. Meubels die niet in het interieur passen. De problemen stapelen zich op tijdens de verhuizing naar de nieuwe woning. Toch pakken Erica en Martien met het nodige geklaag door. Het levert weer beelden op om van te smullen.

Nadat de verhuiswagen volledig leeg is gehaald, is het tijd voor champagne. “Eens kijken hoelang jullie het hier volhouden”, zegt Maxime sceptisch. Martien hoopt langer dan in het vorige huis. De boerderij in Hengelo moesten de Meilandjes namelijk verlaten door problemen met vergunningen. “De vorige keer in Hengelo zeiden jullie allemaal: ‘Twee jaar houden jullie het hier vol.’ Het werden uiteindelijk tien maanden, dankzij de gemeente Bronckhorst”, zegt Martien snerend.

De moeder van Erica komt ook nog even op bezoek. Onderweg naar het nieuwe huis hebben moeder en dochter een emotioneel gesprek. “Ik heb zo’n idee dat het niet meer lang duurt”, zegt de moeder van Erica. Het gaat namelijk niet goed met haar gezondheid. “Ik ben blij dat je er nog bent en dat je toch nog even kan komen kijken”, reageert Erica positief.

Eenmaal aangekomen bij de hypermoderne villa krijgt moeders een rondleiding van Martien en Erica. “Dit is het eindstation van jullie?” vraagt de moeder van Erica. Martien reageert duidelijk: “Ik hoop dat ik hier doodga.”

Celeberties

Pijnlijk: Zeurende Sylvana Simons door kamervoorzitter gemute tijdens debat!

Sylvana Simons is niet de meest geliefde persoon in de Tweede Kamer en heeft het dan ook regelmatig met een ander lig aan de stok. Ze is partijleider van BIJ1 en namens die partij Tweede Kamerlid en fractievoorzitter. De partijlijder heeft een vrij duidelijke vraag aan Derk Jan Eppink, sinds maart 2021 lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal namens JA21.

De vraag was als volgt: “Is er een causaal verband tussen al dan niet crimineel gedrag en etniciteit?” Ze hoopt echter niet op een antwoord van Eppink, maar op een ‘ja’ of ‘nee’. Natuurlijk is dat ook een antwoord maar niet alles is zo zwart en wit als het soms lijkt. Het antwoord van de heer Eppink is dan ook vrij duidelijk.

Sylvana Simons gemute tijdens debat!
Toch neemt mevrouw Simons geen genoegen zonder een ‘ja’ of ‘nee’ op haar vraag. Ze stelt hem nog eens, en nog eens. Uiteraard ziet de hele kamer de bui alweer hangen, maar wat doe je er tegen? Kamervoorzitter Martin Bosma weet precies wat hij met het niet genoegen nemen van een antwoord aan moet. Maar ook daar is Simons natuurlijk niet van gediend: “Dit is niet kamerwaardig!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fajah Lourens is woedend op RTL Boulevard: ‘Alles uit verband getrokken’

Fajah Lourens is behoorlijk teleurgesteld in RTL Boulevard. De showrubriek heeft haar geïnterviewd over de testsamenleving, maar de fitgirl stelt dat er van alles uit zijn verband is getrokken.

Het is een van de weinige BN’ers die zich al langer dan een jaar zeer kritisch uitlaat over de coronamaatregelen: Fajah Lourens. Ze vindt het belangrijk dat haar geluid gehoord wordt en daarom stond ze gisteren RTL Boulevard te woord. “Ik vind dat de zorg moet worden opgeschaald”, zei de fitnessgoeroe onder meer.

Fajah tegen testbeleid
Fajah is faliekant tegen het testbeleid. “Om nou voor een uitje me te laten testen… Ik denk dat we daar met z’n allen niet aan mee moeten doen. We zijn een samenleving en wat er nu gebeurt is gewoon een tweedeling van de samenleving en ik heb het gevoel dat dat gewoon wel wordt aangezet door de overheid en de media. Dat vind ik jammer.”

Het testbeleid is geen oplossing, stelt Fajah. “Want het is een schijnveiligheid. Nu is gebleken dat vaccins er niet voor zorgen dat je corona niet krijgt. Je krijgt nog wel corona, je krijgt mildere klachten en je bent net zo besmettelijk als de rest.”

Luuk eens met Fajah
Het is volgens Fajah belachelijk dat ze continu wordt weggezet als wappie. “Dat moet dan een dom iets zijn, terwijl ik kritische vragen stel en nadenk. Ik kijk naar de statistieken. Ik ben misschien wel een wappie omdat ik geen vaccin neem, maar dan ben ik er trots op.”

Er was achter de RTL Boulevard-desk best wel begrip voor Fajah. Zo zei presentator Luuk Ikink: “Ik ben het wel een beetje met Fajah eens. Als je uit eten gaat en je moet je weer laten testen enzo, als je niet gevaccineerd bent… Ik vind het niet slim als je je niet laat vaccineren, maar als je dat niet hebt gedaan, wat je goed recht is, dan is dat wel lastig.”

Uit context gehaald
Nu, na de uitzending, baalt Fajah over hoe haar interview is gebruikt in de uitzending van RTL Boulevard. “Ik heb net RTL Boulevard gezien. Er is heel veel in geknipt, wat logisch is omdat het een item is geworden van een paar seconde. Wat ik jammer vind is dat ik weer geciteerd werd op iets dat ik helemaal niet heb gezegd”, aldus de actrice.

Ze geeft niet aan waar ze op doelt. “Ik had gevraagd aan RTL Boulevard of ze dat niet wilden doen en dat hebben ze toch gedaan. (…) Nu vind ik persoonlijk dat het nog steeds uit zijn context is gehaald. Dat was juist niet de bedoeling, maar dat is de media.”

Meegefilmd
Wat gaat Fajah hieraan doen? “Ik heb het voor de zekerheid wel meegefilmd, want ik ben nu ook wel op mijn hoede. Ik heb het hele interview meegefilmd.”

“Ik ga in elk geval de hele versie online zetten. Het is natuurlijk niet professioneel gefilmd, maar dan zien jullie wat ik wel allemaal heb gezegd en niet in beeld is gebracht, maar ik wel heel belangrijk vind.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes haalt uit naar Sarah: ‘Net m’n moeder’

Dat Sarah van Soelen en schoonmoeder Rachel Hazes dol zijn op elkaar is duidelijk. De twee zijn zo close dat André vindt dat Sarah op Rachel gaat lijken. Ze neemt zelfs haar ‘vervelende’ trekjes over…

,,Ik zweer het je, zou eerder denken dat Sarah een kind van MIJN moeder is…” schrijft André Hazes bij een video op zijn Instagram Stories. In het filmpje zie je André liggend en luisterend naar Sarah op de achtergrond die overdreven aan het ‘nep-hoesten’ is om de zanger te irriteren.

Samenwonen
Gelukkig is Hazes dit soort gedrag wel gewend van zijn moeder en kan hij erom lachen. En maar goed ook, aangezien de tortelduifjes binnenkort gaan samenwonen. Het stel dacht in september al in te kunnen trekken in hun nieuwe stulpje. Maar dat was iets te enthousiast. Nu hopen ze voor kerst verhuisd te zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending